Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebeveyn olmak ne kadar zor. Sen yeme içme birikim yap sonra sen hayattayken malının derdine düşşünler.Konu sahibi daha şimdiden ebeveynlerin kaybından sonrasını düşünüp " zamanı gelince iki evden de hakkımı alacağım" demiş. Bu tür hesaplar bana çok çirkin geliyor, Allah gecinden versin öyle bir durum söz konusu olduğunda da ihtiyacı olan otursun derim asla satılsın da payımı alayım demem.
Bence kimseden para istemeyin. 30 bin tl eve giriyor diyorsunuz. delikanlı oğlanın parasını evin ortak bütçeye vereceği ne malum . Kaldı ki verse bile ev kiraları 10-15 bin tl ye yükseldi.Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
Aslında böyle şeylere takılmayan biriyseniz ablanızdan 2500 tl istemek nereden aklınıza geliyor? Hem de ihtiyacınız yokken. Karşınızdaki sizin ablanız, el değil, oturuversin ne olacak, ne hakkı? Babanıza bi şey olsa zaten eşit şekilde bölüşülecektir. Cömertlikte hayır var. Ablanız ile aranız iyi ise böyle bir şeyi mevzu edip soğukluk sokmaya gerek yok bence.Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
Bunun "almancılıkla" değil kişinin karakteri ile alakası vardır.. Türkiye'de yaşayan insanların durumu maddi anlamda yurtdışında yaşayan Türklere göre daha zor olabilir, anlayabiliyorum, ama şu "almancılar" diye ötekileştirmeniz, hor görmeniz çok üzücü..Eve 30000 giriyormuş vay anasını ne büyük para amagerçekten uzaktan öyle görünüyor demek, bu almancilarin kafası hiçbir şeyde yok... Hanımefendi buyrun sizi Türkiye'ye alalım şöyle bir süre yaşayın...