- 12 Mayıs 2023
- 114
- 9
- 18
- 26
- Konu Sahibi Delihatun4561
Merhabalar canım çok sıkkın bir konudan eski sevgilimle ilk tanıştığım zamanlar cok ilgili idi birden bire değişti onu değiştiren neydi bilmiyorum ama o sıralar konuşmayı kesmiştim karşılıklı istedim sonra kendiisi geldi benle konuştu etti barıştık yine bu şekil devam etti olaylar eskiden ben uyanamadan her sabah günaydın mesajı atardı emojili filan bakıyordum çocuk instgramdan aktif mesaj geç geliyordu günaydın filan gün geldi biz çocukla buluşmaya gittik istemişti iyi ki de gitmişim ne poh olduğunu çözemezdim yoksa çocukla vapurla gidiyoruz en son uzun ilişkin kaç yıl diye sordu hemen konuyu kendi eski sevgilisini getirdi biz onla kulübe gittik orda içtim ettim dedi sonra da kız aldatmış bunu onu söyledi vapurla geleceğimiz yere indik benden önce öne geçti noldu diyorum cevap vermedi mal mal hareketler sanki birisinden saklanıyor gibi gibi gelmiş bana hiç bir şey olmadığı yerde kimse benim istemediğim şeyi yaptıramaz filan ertesi gün keyiften mesaj yazmadın yoğundum böyle idi bende soğuk yaptım kavga ettik soğuk yapmaya devam edip ayrılma planı yaptım kafamda instgramda engel attım bazı yerden çıkardım yazıklar olsun sana dedii oyundan silmedi kendisi 2 gün önce davet filan atıyor kabul etmedim mesaj olarak müsait değilim yazdım o mesaja bugün emoji ile bakmış tepki vermedim hiç bir şekilde