sizce aldatıldım mı?

Arkadaşım benim de başıma aynı olay geldieşim internetten tanıştığı bayanla yazışmış görüşmüş falan. ben bayanla konuşunca bana eşinizi tanımıyorum dedi sözde benim eşimin de Osman adındaki arkadaşıyla tanışmışlar,Osman ın teli bloke falan olmuş ve eşimin telden yazışmışlar canım cicim diye osman la o bayan sözdee tabi... hepsi hikaye. klasik erkek yalanı bu. çok zor ya yaşamayan bilmez.. ben daha sonra tüm yazışmalarını buldum sen de eşinin ayrıntılı dökümanlarını iste bakalım... kim kimi kaç kez aramış ne mesajlar var ayrıntılı gör.. gerçi ben görünce şok oldum boşandımama senin olayın da öyle masum gibi değil bence

Arkadasinin esiyle niye konussun ki ?? Bir suru daha drama,bence bunun hic bir anlami yok. Genelde aldatan erkeklerin bir suru telefon hatti var, ikinci ,ucuncu .... Eslen konustuklari hat ayri, is yerinde kullandiklari ve sevgilisi ile konustuklari hatlar da ayri oluyor. Ya senin ki biraz aptal ya da seni biraz aptal yerine koymaya calisiyor gibi.

Son düzenleme:
Benim eşimin de bilmediğim bir hattı daha varmış mesela..hatta o hat başka bir çalışanının üzerine kayıtlı..eşim Kuran ıKerim üzerine yeminler etmişti böyle birşey yok diye ama hepsi doğru çıktı...hatta tahminimden çok daha fazlası çıktı.bu erkekler rezil ya sinir bozucu yaratıklar bunların imkanı olsa harem kurarlar harem

senin eşin muhasebeciydi di mi canım?

siz ne durumdasınız?

canım bana msj çekmişsin ama ben yazdım ama göndermedi hakkım yokmuş

bencde döküman almak çok mantıklı kimseyle muhattap olmadan gerçekler açıkça belli olur.....adamsa eğer ki değil gibi görünüyor...döküman çıkaracağını öğrendinde herşeyi söyler en azından pişman olduğunu söyler...adam olmuş der şans verirsin....
ama şöyle düşünüyorumda bize konuşması kolay rabbin düşmanım bile başına gelemsin...çok zor.rabbim bol sabırlar versin......sen kazanırsın metanetini asilliğini koru her zaman sakin meydan kavgasına çevirme sonra seni suçlu çıkarırlar...
empati yapması bile zor.............

mali müşavir di canım...biz 6 yıllık evliydik ve ben derhal boşandım.. hala yeminler edip ağlayıp sızlıyor sahtekar yaratık

seni nasıl takdir ediyorum bilemezsin...

çok pişmandır tabi senin gibi karakteri sağlam, kendine güvenli bir kadını kaybettiği için...

beter olsun ne diyim:))))

Çok karışık. Hangi devirdeyiz lise öğrencisi değil ki bunlar arkadaşı eşinizin telefonunu kullanıyor. üstelik alakası yokmuş erkan diye de kaydetmiş ah bu erkekler kadının çine şüphe düştüyse o tamamdır bence mutlaka çıkar birgün gün yüzüne

Kızlar hayatınızı,kalbinizi,ruhunuzu,bedeninizi,varlığınızı verdiğiniz adamın adi bir yalancı olduğunu öğrenmekten daha acı birşey olamaz.. Allahım kimseye göstermesin böyle bir acıyıhayata inancınızı güveninizi yitiriyorsunuz resmen.. sanki midenizde yüzlerce cam parçası ve her nefes alışınızda canınızı yakıyor o cam kırıkları...boğazınızda düğümlenmiş lokma gibi ne yutabiliyorsun ne çıkarabiliyorsun böyle bir acı resmen....Hakkı yok lanet erkeklerin bir kadını böylesine tüketmeye... tabi sözüm böyle ucuz erkeklere sadece......

çok güzel demişsin...

ayrıca gerçekten de telefonda erkan diye kayıtlı olması da çok düşündürücü...

hatta telefonda kayıtlı olması da çok düşündürücü...

madem elinde şu anda çok net done yok..,
gözünün üzerinde olduğunu iyice bir kafasına yerleştir..attığı adımları dikkatli atmasını da tembihle..
benzer olayın tekrarında kötü şeylerin olacağını da hissettir..
rüzgarından titresin eşin..

bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirleri nedir?

bir kere böyle birşey yapan biri tekrar yapar mı? yoksa uslanabilir mi?

Güzelim eşinin seni aldattığı çok net..ne delili ki?adam kaydetmiş teline ve erkek adıyla ve telini kapatıyor senin yanında ve en önemlisi sen başka hattan mesajda eşinin adını söyleyince tanıyamadım no başka olunca canım diyor... çok net herşey ortada... sen affetmişsin diyecek söz yok bence artık yıpratma kendini madem affedebildin unut artık olanları... madem affettin aynı evdesin şimdi neyin sorgusundasın anlayamadım????

bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirleri nedir?

bir kere böyle birşey yapan biri tekrar yapar mı? yoksa uslanabilir mi?

kendi yaşadıklarımdan aktarayım sizlere.. ben eşime boşanmak üzereyken sormuştum neden diye? ki ben evlenirken hem aşk hem mantık olsun istemiştim... ince eleyip sık dokuyup eşimin duygusallığı,insanlığı,yardımseverliği,içtenliği vs için evet demiştim. sadece yeni bir tanışmanın heyecanı dedi. görseniz o bayanı inanamazsınız tarzına tavrına ve konuşmalarına:)ve ben aldatan bir erkein değişeceğine asla inanmıyorum..adamın genlerinde kanında var değişmezzzzzzzzz

Ben aldatiyor ya da aldatmiyor diyemiyorum hic bir zaman. Sadece yalan soyledikleri halde cocuklarin uzerine yemin edebildiklerini soyluyorum bazilarin. Bazi hanimlar da aldatildiklarini bile bile gozlerini yumuyorlar, boyle biraz konusup forumlarda,arkadaslariyla durumu iyice anlayip ,kabul edip devam ediyorlar. Bazilari da ,guclu olmayi secip, bosaniyorlar. Ha bide bazilari var , kocalarinin sevgilisi oldugunu biliyor, bir evdeki esi ile bir de sevgilisin evinde kalan erkegi her iki taraf kabul edip, seviyorum napim deyip, geciniyorlar (aklima geldikce cok guluyorum da, aslinda ne kadar igrenc bir durum...grrr ). Konu sahibi , bence sen kendini cok uzme, olanlari zamana birak. Esin aldatiyorsa zaten ileride yine sinyallerini alicaksin.

Benim düşüncem bir kere yapan her zaman yapar benimkide yaptı herkes bana fiyordu seinki aldatmaz benimkinin yaptığını belki hiç bir erkek yapmamıştır

madem onluk bir durum yok niye telefonunu kapatıyormuş yarası olan gocunur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…