Benim eşimin de bilmediğim bir hattı daha varmış mesela..hatta o hat başka bir çalışanının üzerine kayıtlı..eşim Kuran ıKerim üzerine yeminler etmişti böyle birşey yok diye ama hepsi doğru çıktı...hatta tahminimden çok daha fazlası çıktı.bu erkekler rezil ya sinir bozucu yaratıklar bunların imkanı olsa harem kurarlar harem
senin eşin muhasebeciydi di mi canım?
siz ne durumdasınız?
canım benim hattım kontörlü türkcel ben internetten bakıyorum kım aranmış kimle mesajlaşmış çıkıyo. eşinin evde olduğu yada işe giderken,işten çıkarken ,gece sen olmadığın günlerde bakabilirsin ozamanlardada bi görüşme varmı.bütün hatlardada vardır bence bi araştır.
Arkadaşım benim de başıma aynı olay geldieşim internetten tanıştığı bayanla yazışmış görüşmüş falan. ben bayanla konuşunca bana eşinizi tanımıyorum dedi sözde benim eşimin de Osman adındaki arkadaşıyla tanışmışlar,Osman ın teli bloke falan olmuş ve eşimin telden yazışmışlar canım cicim diye osman la o bayan sözdee tabi... hepsi hikaye. klasik erkek yalanı bu. çok zor ya yaşamayan bilmez.. ben daha sonra tüm yazışmalarını buldum sen de eşinin ayrıntılı dökümanlarını iste bakalım... kim kimi kaç kez aramış ne mesajlar var ayrıntılı gör.. gerçi ben görünce şok oldum boşandım ama senin olayın da öyle masum gibi değil bence
mali müşavir di canım...biz 6 yıllık evliydik ve ben derhal boşandım.. hala yeminler edip ağlayıp sızlıyor sahtekar yaratık
mali müşavir di canım...biz 6 yıllık evliydik ve ben derhal boşandım.. hala yeminler edip ağlayıp sızlıyor sahtekar yaratık
zamanla nasıl düzeltirim duygularımı bilemiyorum.sanki şuanda hep böyle kalacakmışım gibi geliyor.başka hiçbişey düşünemiyorum.ne zor bi durummuş bu böyle.allah kimsenin başına vermesin.ben olayları ortaya çıkarmakta çok acele ettim.eğer sizlerin allah korusun başınıza falan gelirse aceleci olmayın bekleyin delilleri tam toplayın.yoksa benim gibi böyle yarım kalırsınız.artık elimden bişey gelmiyor.adamı affetikten sonra gurur yapmakta sanki saçma gibi geliyor.
madem elinde şu anda çok net done yok..,
gözünün üzerinde olduğunu iyice bir kafasına yerleştir..attığı adımları dikkatli atmasını da tembihle..
benzer olayın tekrarında kötü şeylerin olacağını da hissettir..
rüzgarından titresin eşin..
bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirleri nedir?
bir kere böyle birşey yapan biri tekrar yapar mı? yoksa uslanabilir mi?
Güzelim eşinin seni aldattığı çok net..ne delili ki?adam kaydetmiş teline ve erkek adıyla ve telini kapatıyor senin yanında ve en önemlisi sen başka hattan mesajda eşinin adını söyleyince tanıyamadım no başka olunca canım diyor... çok net herşey ortada... sen affetmişsin diyecek söz yok bence artık yıpratma kendini madem affedebildin unut artık olanları... madem affettin aynı evdesin şimdi neyin sorgusundasın anlayamadım????
kendi yaşadıklarımdan aktarayım sizlere.. ben eşime boşanmak üzereyken sormuştum neden diye? ki ben evlenirken hem aşk hem mantık olsun istemiştim... ince eleyip sık dokuyup eşimin duygusallığı,insanlığı,yardımseverliği,içtenliği vs için evet demiştim. sadece yeni bir tanışmanın heyecanı dedi. görseniz o bayanı inanamazsınız tarzına tavrına ve konuşmalarına:)ve ben aldatan bir erkein değişeceğine asla inanmıyorum..adamın genlerinde kanında var değişmezzzzzzzzz
Benim düşüncem bir kere yapan her zaman yapar benimkide yaptı herkes bana fiyordu seinki aldatmaz benimkinin yaptığını belki hiç bir erkek yapmamıştır
madem onluk bir durum yok niye telefonunu kapatıyormuş yarası olan gocunur benceben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?