sizce aldatıldım mı?

turkcel yazıyorum onlıne işlemlere gir noyu yaz ve tel.den 2222msj yolla sana bi şifre geliyo o şifreyle giriyosun,kullanım detayı var ona gir zaten görürsün..

tabi kendi numaranı yazmıyorsun dimi kimin msjlarına bakıcasan onunkinii mi?

bende seni çok iyi anlıyorum.o mesajlar bi geçse elimize ozaman herşey çözülecekte.yapacak bişey yok şimdilik bekleyip göreceğiz

canım kocan tabiki hatalı ama aynı şey benimde başıma geldi arkadaşım bir doktora aşık oldu ve kendi telefonundan yakalanabileceğini söyledi benim telefonumdan konuşmak ve mesaj çekmek istedi benim bilgisayarımıda kullandı olmadık şey değil yani şimdi düşünüyorum nekadar yanlışmış o anda basiretim bağlanmıştı birde düşünüyorum bir erkekle ilişkisi olsa kadın neden inkar etsinki gururla söyler eşin beni seviyor diye eşin masum olabilir.

doğru diyorsun valla...

hatta kız, senin kocan bana bekar olduğunu söylemişti kandırmıştı beni diyip kendini de hooop temize çıkarırdı

peki sen evlimiydin ozaman?

evliydim canım arkadaşımın aşkatan gözü kör olmuştu ne çocuklarını nede kocasını görüyordu benim yaptığımda büyük hataymış ama o adamla epey görüştüler ben yapma etme dediysemde dinlemedi öyle yalvarmıştı ki sana tavsiyem gözünü açık tut ama süreklide şüpheyle yaşanmaz eğer eşin o kıza değer verse sana bu kadar yalvarmaz diyelimki yaptı brşeyler bu ona iyi bir ders olur bir daha cesaret edemez benim arkadaşımın kocasıda doktorla ilişkisini öğrendi ayrılmadılar ama arkadaşım nefes almaya bile korkuyor artık

ya sinirlerim bozuldu... adama bak yaa... bu erkanlar ahmetler mehmetler hiç bitmiyor anlamıyorum ya istedikleri ne yani.. karın ne istediysen yapmıyormu senin... eşiniz ne taraftan bakarsak bakalım suçlu.. aldatıyorsa zaten suçlu ... aldatmıyorsa dedıklerı dogruysada suçlu.. arkadasım sen evlı adamsın evde senı bekleyen karın var.. elalemın adamına nıye verırsın telefonuda arattırırsın konusturursun kızla.. sen karını hıc dusunmuyormusun. konu sahıbı eşin seni düşünse böle birşey yapmazdı zaten. yznı her konumda suclu

arkadaşının kocası öğrendi mi?

arkadaşının kocası öğrendi mi?

pardon kızlar... bilgisayar kitlendi de... ayrıca arkadaş da yazmış, kocası öğrendi diye...

çok özür diliyorum

bence esinle alakasi var arkadasiyla degil.o kizda evli erkegi ayartmaya utanmiyormu hayret ya
nebilim kotu kokular geliyor sanki

2 yerde o kızı nasıl konuşturabilirim ve insafa gelse söylese ya da buna benzer bir şey yazmışsınız.Kızı konuşturmaya uğraşmayın bence,hem muhatap olmayın,hem de zaten doğruyu söylemeyecektir.''Evet ben eşinle ya da arkadaşıyla netten tanıştım,evli olduklarını da biliyorum ama yine de konuşuyorum'' demesini beklemiyoruz herhalde.

Eşiniz arkadaşını şahit tutmuş o da diğer arkadaşların dediği gibi kendi eşine ''yaptı bir hata yuvaları dağılmasın '' diye yalan söyletebilir.Ama bunu henüz şu aşamada yapmamıştır.Nasıl olsa ucuz atlattılar şu anda.Daha doğrusu eşiniz ucuz atlattı.

Ayrılmayacaksanız illa detayları öğrenmeye çalışıp sinirinizi bozmayın.Ama eşinize sıkı bir gözdağı vermek lazım.Tv lere çok çıkan bir prof var Mehmet Sungur,bir kitabı var '' Sen,Ben ve Aramızdaki Herşey '' diye,evlilik,aşk ve sadakatsizliği anlatıyor.Tvde de kitapta da aldatılan eşlerin evlenmeden önce aldatma olayı olması halinde hemen boşanırım dediğini ama evlendikten ve olay olduktan sonra çok büyük bir çoğunluğun boşanmadığından bahsediyor.Ama aynı zamanda aldatma olayının bazen evliliğin daha iyiye doğru gitmesi için bir şans olarak kullanılabileceğinden de bahsediyor.Bu şekilde çok hastası,danışanı olmuş.

Eşinizin,o kızın ve arkadaşının yalan söylediği ortada.Eğer ayrılmayacaksanız,dedektiflik yapmak sizin sinirinizi bozmaktan ve bundan sonra daha mutsuz bir hayat geçirmenizden başka işe yaramaz.Sadece kısa bir süre evet ispat ettim dersiniz,ama sonuç sıfır olur.Önce nasıl bir hayat geçirmek istediğinize karar verin ondan sonra dedektiflik yapın.Ayrılmak istemiyorsanız bunu bir fırsata dönüştürmeye çalışın ve bir aile terapistinden yardım alın ki bundan sonraki hayatınız şüpheler içinde kendinizi yiyerek geçmesin.

Merak etmeyin herşey bir bir ortaya çıkar.Erkeklerin kafası pek çalışmadığı için,ancak bu kadar senaryo yazabiliyorlar.Bundan 6 ay sonra olayla ilgili bir detay sorduğunuzda emin olun söylediği yalanı unutup başka bir şey söyleyecektir.Şimdi zaten çok hassas bir dönemdesiniz,a yazanı b görüp stres yapabilirsiniz.Biraz sakin olmaya çalışın.
Allah kolaylık versin.Tekrar söylüyorum;ayrılmayacaksanız detayları araştırmayın,sizin özgüveninizi yıkmaktan,psikolojinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz.

bence eşiniz yalan söylüyor,bütün yakalanan erkekler gibi.telefonun kapalı olması,evdeki huzursuzluk aldatmanın sebepleri.size insan gibi itiraf etsin(etmezde siz ettirin).belki ikinci bir şans verirsiniz.herkes hak ediyormuş ya.allah kolaylık versin size durumunuz şuan zor.ilerde sakin kafayla herşey tam netleştiğinde emin olun bundan daha öfkeli olacaksınız.

zamanla nasıl düzeltirim duygularımı bilemiyorum.sanki şuanda hep böyle kalacakmışım gibi geliyor.başka hiçbişey düşünemiyorum.ne zor bi durummuş bu böyle.allah kimsenin başına vermesin.ben olayları ortaya çıkarmakta çok acele ettim.eğer sizlerin allah korusun başınıza falan gelirse aceleci olmayın bekleyin delilleri tam toplayın.yoksa benim gibi böyle yarım kalırsınız.artık elimden bişey gelmiyor.adamı affetikten sonra gurur yapmakta sanki saçma gibi geliyor.

bende eşinin arkadaşıyla konuşman taraftarıyım. bu şekilde için içini yiyip bitirmektense adamla konuş yaptıklarını eşine söylemekle tehdit et bakalım kimse arkadaş için yuvasını tehlikeye atmaz baktın ki adam çamura yatıyor hiç beklemeden ara karısına söyle. çünkü adam eşini de yalanına ortak edebilir.

canım uzgunum kı esınız yalan soyluyor .
yalan soyledıklerın de zaten kurtarıcıları hep erkek arkadaslarıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…