hayır adam sucluyum dıyormus ya esıne ıtıraf etsın o zaman...
telefonu arkadaşına verdiği için sucluyum demiyomuydu. yaw zaten konu sahibide yok.
kusura bakma ama durumun içler acısı eşin senı cocuk yerıne koymuş....bence artık su an icin bısey yapamassın hanı kız demıs ya adı buydu arastırdım su cıktı belkıde esın o kıza kafadan bı ısım uydurdu kendı ısmını vermeden konustu.... sende haberdar olunca suçu arkadasına attı bı kere o arkadası enayımı oda evlıymıs hıc korkmazmı adam karım ogrenır eder ddıye bence bundan sonra tepkını acıkca bellı et ve telef. falan daha sıkı takıp et hatta kendı cebıne yonlendır o telı aksam felan kapattıgında o kız ararsa tel sana yonlendırıldıgı için senı arar haberı olmaz sende o num bılıyosan sessızce ac dınle .. esınmıs gıbı onu sansın ... veyaa o num duruyosa baska bı hat tak kıza esınmıs gıbı yaz ıste de karım ogrendı dıger hattı kullanmıyorum onu arama cok uzgumun falan onun yazılarına gore degerlendır durumu bıraz karısık yazdım ama kusura bakma
telefonu arkadaşına verdiği için sucluyum demiyomuydu. yaw zaten konu sahibide yok.
canım benim hattım kontörlü türkcel ben internetten bakıyorum kım aranmış kimle mesajlaşmış çıkıyo. eşinin evde olduğu yada işe giderken,işten çıkarken ,gece sen olmadığın günlerde bakabilirsin ozamanlardada bi görüşme varmı.bütün hatlardada vardır bence bi araştır.
İnt. nerden bakıyosun bacım??
turkcel yazıyorum onlıne işlemlere gir noyu yaz ve tel.den 2222msj yolla sana bi şifre geliyo o şifreyle giriyosun,kullanım detayı var ona gir zaten görürsün..
sen öğrendikten sonra varmı görüşme?canım onuda yaptım kzın numarası çıkıyo zaten türkcellde kontürlü hattında.ah bide ne yazılmış onu okuyabilsem.
bence yapman gereken olayın gerçek kahramainı aldatan eşinin arkadaşının karısını bul olanları anlat eşin seni aldatıyoo de eğr gerçekten aldatıyosa eşine laf gelmez ama senin eşin aldatıyosa arkadaşı durup dururken yuvasını kimse için yıkmaz diye düşünüyorum sonuçta aldatılan bi kadınada yardımcı olursun yazık oda aldatılıyosa gerçekleri öğrensin..
sen öğrendikten sonra varmı görüşme?
bence eger arkadasinin sucu yoksa ve esin oylesine onun ismini kullandi ise bos ver o kadini da uzme ne olursa olsun belki o adamin sucu yok belki mutlu bir aile, bir de o kadinin yeine ko:26:y kendini
yok hayır.tlf sürekli açık duruyor.ama ne bileyim belki bi şekilde ayarlamışlardır.diğer hattının faturasını bekliyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?