sizce aldatıldım mı?

telefonu arkadaşına verdiği için sucluyum demiyomuydu. yaw zaten konu sahibide yok.

zaten konu sahıbı cogunlukla yok:))) bı yerde yazmıstı sanırım konu sahıbı...arkadası yanındaamıs esının ben yaptım dıyormus.hem her durumda esı de oyle demıyor mu yuzlestırsın en ıyısı.

anladım canım deneyecem yakın bi zamanda hat alacam.ama belki tekrar yemez msj olayını.

canım benim hattım kontörlü türkcel ben internetten bakıyorum kım aranmış kimle mesajlaşmış çıkıyo. eşinin evde olduğu yada işe giderken,işten çıkarken ,gece sen olmadığın günlerde bakabilirsin ozamanlardada bi görüşme varmı.bütün hatlardada vardır bence bi araştır.

İnt. nerden bakıyosun bacım??

bence yapman gereken olayın gerçek kahramainı aldatan eşinin arkadaşının karısını bul olanları anlat eşin seni aldatıyoo de eğr gerçekten aldatıyosa eşine laf gelmez ama senin eşin aldatıyosa arkadaşı durup dururken yuvasını kimse için yıkmaz diye düşünüyorum sonuçta aldatılan bi kadınada yardımcı olursun yazık oda aldatılıyosa gerçekleri öğrensin..

turkcel yazıyorum onlıne işlemlere gir noyu yaz ve tel.den 2222msj yolla sana bi şifre geliyo o şifreyle giriyosun,kullanım detayı var ona gir zaten görürsün..

canım onuda yaptım kzın numarası çıkıyo zaten türkcellde kontürlü hattında.ah bide ne yazılmış onu okuyabilsem.

ah canım onu bende çok isterdim içeriğini bilmeyi ,eşimin bu haltları olduğundan sen saatleri kontrol etsen sonuçta bu adamla her dakka dipdipe değillerdirya. bak bu saatte o yok, sen yazmışsın işte dersin emin olursun.

eşinin arkadaşını tehdit et, karına söyleyeceğim ben bunu diye... eğer kendisi yapmadıysa bülbül gibi anlatacaktır kocanın yaptığını...

bence eger arkadasinin sucu yoksa ve esin oylesine onun ismini kullandi ise bos ver o kadini da uzme ne olursa olsun belki o adamin sucu yok belki mutlu bir aile, bir de o kadinin yeine ko:26:y kendini

eşinin arkadaşı suçu üstlenio çünkü eşini koruyor erkek psikolojisi bu.

bir deney yapmışlar, bir erkek karısı eve gelmedi diye karısının 10 tane arkadaşını aramış karısı yanlarında mı diye. hepsi de karısının yanında olmadığını söylemiş.

bir kadın aynı şekilde kocası eve gelmedi diye kocasının 10 tane arkadaşını aramış kocası yanlarında mı diye ve 10u da kocasının yanlarında olduğuna dair yemin etmiş..

bu hesap o hesap işte

bence eger arkadasinin sucu yoksa ve esin oylesine onun ismini kullandi ise bos ver o kadini da uzme ne olursa olsun belki o adamin sucu yok belki mutlu bir aile, bir de o kadinin yeine ko:26:y kendini

bende o yüzden kıyamıyorum işte.bi yapıyım diyorum sonrada bi evde huzursuzluk çıkarmaktan korkuyorum.ne biliyim iki ucu b...k lu değnek

yok hayır.tlf sürekli açık duruyor.ama ne bileyim belki bi şekilde ayarlamışlardır.diğer hattının faturasını bekliyorum bakalım ne olacak

olabilir.seni çok iyi anlıyorum böyle için içini yemesi gerçekleri bilmemek çok yoruyo insanı.bendeözelden msj atmıştım konumla ilgili 6ay oldu ve hergünüm araştırmak yada hep yuzune vurmak yada nasıl kanıtlarım diye çözüm aramakla geçiyo çok çaresizim ve bıktım,aptal yerine koyulmuş gibi hissediyorum kendimi ve kanıtlayamadığım içinde gitme ihtimalım sıfır keşke bi yolu olsada şu msjların içeriğini öğrenebilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…