sizce aldatıldım mı?

Hafiye gibisniz kızlar tebrik ediyorum. elinizden uçan kaçan kurtulmaz.
Konu sahibinin affına sığınıyom ama bir arkadaş yazmış ona katılıyom. Madem evine döndün niye yazdnı buraya . şimdi kafan daha da çok karışacak. Keşkei ilk gördüğünde yazssaydın. Kesin boşattırırdık seni.

Off cok zor bir durum kocani seviyorsa inanmak ister ama cok karisik bir durum . Bencede bayanla horusup gercegi ogrenin eger yalan soyluyorlarsa tek bir agiz yapmislardir. Kadini ikna etmeye calisin. Niye erkek ismiyle kayit ettigini soyledi mi?Allah yardimcin olsun cok cetrefilli olmus aciklamalar cok ikna edici gelmedi bana

kız telefonda sizin ,eşiniz olduğunuza nasıl inandıda konuş tu ben oraya takıldım.
Eğer bir ilişkileri olsa başka bir erkek sesini bile tanırdı.
Enteresan

bariz yemişler sizi
benim arkadaşım benim telefonumdan benim ismimle niye sevgilisiyle konuşsun ki?
kim bu hayali arkadaş acaba?
bariz aldatılmışsınız bence daha soruşturmaya gerek yok.

kız telefonda sizin ,eşiniz olduğunuza nasıl inandıda konuş tu ben oraya takıldım.
Eğer bir ilişkileri olsa başka bir erkek sesini bile tanırdı.
Enteresan

Pardon ben mi yanlış anladım,Parkon ,sen bayan sesiyle eşinin yerine geçip de kızla konuştuğunu mu anladın Sanırım mesajlaşmış sadece ,mesajda yazmış ben şuyum diye..

ben yanlış mı anladım,yukarda eşimmiş gibi konuştum diyor.

canım öyle yeminler ediyoki yapmadım diye inanmak zorunda kaldım bi se olaylar bu şekilde gelişince mecbur döndüm.ama bu şüphe beni bitiriyor

evet çocuğum var.çocuğunun üstüne yeminler edince acaba olabilirmi diyorum.belki doğru söylüyodur.ama bu olayın peşini bırakmıyacam zamana bırakacam ve gözliyecem.en ufak bi hatasını yakaladığımda bitirecem.

herşey olabilir.karşımdaki kızın biraz vicdanı olsaydı okadar dil döktüm yok diyo

konuşma olmadı ben msj attım eşimin adıyla oda cevap verdi,

şüphe içinden hiç gitmeyecek aklının bir köşesinde hep aceba olarak kalacak ama madem affettin bence temcit plavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyma unutmaya çalış iyi olan yönlerini düşün

sizce ben bu kızı bidaha arasammı?bide bu ayın sonunu bekliyorum.eşimin 2 tane hattı var biri faturalı bakalım.yakalandıktan sonra görüşmeye devam etmişlermi.eşimin aklına detaylı fatura gelmez çünkü

üzerine attıgı arkadaşı da evli madem sizde onu karısına söylemekle tehdit edin. mutlaka acık verecek dökülecektir taşları

ben olsam eşşeği sağlam kazığa bağlar kadına önce kalayı basardım. doğruysa sevinirim yalansa içimde kalmamış olurdu. ama bu sıcağı sıcağına olur. onu bi allah bide eşin bilir. kadının adını erkek adıyla niye kaydetmiş peki gecici konuşmussa arkadaşı ne diye kayıtr ediliyo

evet diyo yapamamalıyıdım nasıl öyle bişey yaptım aklıma gelen başıma geldi diyo.bi anda verdim diyo yani kendi çapında saçmalıyor

diyelimki doğru söylüyor.böyle bir aldatma yok (inş.yoktur.) neden sizin evliliğinizi tehlikeye atıyor.her koyun kendi bacağından asılır.yani o arkadaşının evlilği mühim sizinki değilmi? bu bile bence çokkkk garippp.arkadaşının karısına açardım konuyu şahsen!!! benim içim içimi yesin herkes rahat etsinn ohh ne ala memleket.önce sizin evliliğiniz mühim olan.elbette diğer evlilikte kendince mühimdir ama enazından eşiniz böyle bişey yapmadı arkadaşı yaptıysa eşinin haberi olmalı.kadının kadına borcudur bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…