evet çocuğum var.çocuğunun üstüne yeminler edince acaba olabilirmi diyorum.belki doğru söylüyodur.ama bu olayın peşini bırakmıyacam zamana bırakacam ve gözliyecem.en ufak bi hatasını yakaladığımda bitirecem.
evet diyo yapamamalıyıdım nasıl öyle bişey yaptım aklıma gelen başıma geldi diyo.bi anda verdim diyo yani kendi çapında saçmalıyor
sizce ben bu kızı bidaha arasammı?bide bu ayın sonunu bekliyorum.eşimin 2 tane hattı var biri faturalı bakalım.yakalandıktan sonra görüşmeye devam etmişlermi.eşimin aklına detaylı fatura gelmez çünkü
arkadas walla esın ınatla ben degılım arkadasımdı dıyorsa arkadası kendı esının yanında ıtıraf etsın ya da acaba tatlı dılle mı yaklasıp ıtıraf ettırsen esıne olabılır mı bılmıyorum.bır de dun sen cıkmıstın bır sey yazdım hanı bu ark esının numrasını sorgulatmıs ya cogu kısının numarası sorgulatmaya kapalıdır.bır defa denesene esının numarası sorgulatmaya acık mı? dogru mu soyluyor belkı burdan bıle bır seyler yakalarsın...
faturalı olandan mı aranmıştı o kadın?öyleyse takib et tabii..
baktım canım onada eşimin adı çıkıyor
sen ne yap ne et o arkadasın esıne ulaş...
adamın sucu yoksa nolcak karısının midesi bulanacak huzursuz olacaklar olmaz öle bence.
adamın sucu yoksa nolcak karısının midesi bulanacak huzursuz olacaklar olmaz öle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?