sizce aldatıldım mı?

ben yemin etmeye inanmam cunku cok insan yalandan yemin eder. dediğin gibi zamana bırak olursa olur suyu olmazsa hamur suyu demişler. olduysada cocupunu hatrına affet. napalım hayat onların mutluluğu için kurulu artık. bende eşimden kazık yedim flortte ama artık unuttum guveniyorumda. zamanla insan değişiyo guvensizlikte yerini guven alıyo. en azından bende öle oldu

allah yardimcin olsun çok zor bir durum, asla kotuluk olsun diye demiyorum ama bana da hiç inandirici gelmedi... klasik erkek tribi arkadasin ustune atmak.. yapabilecegin bisey yok gibi aslinda cunku esinin arkadasinin karisina soylemekle de tehdit etsen esin arkadasiyla konusucak o da karisiyla yani sen daha konusmadan hersey aciga cikacak onlar plani kurucak sen agzini açmadan.. çozumsuz.. hepimiz hatalarla doluyuz. esin buyuk bi hata yapmis olarak dusun ve ikinciye izin verme! hergun bu konuyu açip sorun çikarma bunu yapacaksan zaten direkt git hic durma... zaman... tek ilaç zaman.

evet diyo yapamamalıyıdım nasıl öyle bişey yaptım aklıma gelen başıma geldi diyo.bi anda verdim diyo yani kendi çapında saçmalıyor

arkadas walla esın ınatla ben degılım arkadasımdı dıyorsa arkadası kendı esının yanında ıtıraf etsın ya da acaba tatlı dılle mı yaklasıp ıtıraf ettırsen esıne olabılır mı bılmıyorum.bır de dun sen cıkmıstın bır sey yazdım hanı bu ark esının numrasını sorgulatmıs ya cogu kısının numarası sorgulatmaya kapalıdır.bır defa denesene esının numarası sorgulatmaya acık mı? dogru mu soyluyor belkı burdan bıle bır seyler yakalarsın...

Eğer öyle dediği gibi olsaydı bundan sanada bahsederdi vee telefonunu kapatmazdı şeytan dürtmüş seni resmen bana resmen yalan atıyor gibi geldi hatta atıyor yani

faturalı olandan mı aranmıştı o kadın?öyleyse takib et tabii..

baktım canım onada eşimin adı çıkıyor

Blöf yapin, anlat kizmicam zaten cocugumu babasiz birakicak degilim, olabilir bi anlik seytana uymus olabilirsin ama ben zaten böyle kücük bir sebep yüzünden yuvami yikmam diyin.
Yani bu tarzda konusun eger gercekten yapmissa anlatir. Ama konusurken inandirici olun, gayet sakin konusun.

faturalı olandan mı aranmıştı o kadın?öyleyse takib et tabii..

kadın faturasız olandan aranmış.ama bana dedikleri ilk baştaarkadaşı faturalıdan aramış eşimde demişki bu tlf ben çok kullanıyorum ozaman görüşüyorsan al bundan görüş demiş.

arkadaşım zaten ayrılmaya niyetin yok yutup oturcağın belli. bencede öle yap zaten. sen eniyisi daha fazla araştırma. sadece eşine arkadaş numarasını yemediğini anlat. bidahakine boyle olmıcanı soyle. fazlada uzatma cocuk var madem germeyin sabiyi.

Bu konuyu evi terketmeden önce açmış olsaydınız burdaki herkes ''eşin, arkadaşım aradı ben değil diyecetir'' derdi.
Aldatan erkeklerin hepsinde aynı yalan.

kusura bakma ama durumun içler acısı eşin senı cocuk yerıne koymuş....bence artık su an icin bısey yapamassın hanı kız demıs ya adı buydu arastırdım su cıktı belkıde esın o kıza kafadan bı ısım uydurdu kendı ısmını vermeden konustu.... sende haberdar olunca suçu arkadasına attı bı kere o arkadası enayımı oda evlıymıs hıc korkmazmı adam karım ogrenır eder ddıye bence bundan sonra tepkını acıkca bellı et ve telef. falan daha sıkı takıp et hatta kendı cebıne yonlendır o telı aksam felan kapattıgında o kız ararsa tel sana yonlendırıldıgı için senı arar haberı olmaz sende o num bılıyosan sessızce ac dınle .. esınmıs gıbı onu sansın ... veyaa o num duruyosa baska bı hat tak kıza esınmıs gıbı yaz ıste de karım ogrendı dıger hattı kullanmıyorum onu arama cok uzgumun falan onun yazılarına gore degerlendır durumu bıraz karısık yazdım ama kusura bakma

kusura bakma ama durumun içler acısı eşin senı cocuk yerıne koymuş....bence artık su an icin bısey yapamassın hanı kız demıs ya adı buydu arastırdım su cıktı belkıde esın o kıza kafadan bı ısım uydurdu kendı ısmını vermeden konustu.... sende haberdar olunca suçu arkadasına attı bı kere o arkadası enayımı oda evlıymıs hıc korkmazmı adam karım ogrenır eder ddıye bence bundan sonra tepkını acıkca bellı et ve telef. falan daha sıkı takıp et hatta kendı cebıne yonlendır o telı aksam felan kapattıgında o kız ararsa tel sana yonlendırıldıgı için senı arar haberı olmaz sende o num bılıyosan sessızce ac dınle .. esınmıs gıbı onu sansın ... veyaa o num duruyosa baska bı hat tak kıza esınmıs gıbı yaz ıste de karım ogrendı dıger hattı kullanmıyorum onu arama cok uzgumun falan onun yazılarına gore degerlendır durumu bıraz karısık yazdım ama kusura bakma

eşinin arkadaşı kızla madem görüşüyo kendi telefonunu neden verememş
samimi konuşulduguna göre aradan zaman geçmiş, ve bu süreçte hep senin eşinin telefonuyla mı görüşmüşler
çok aptalca bir yalan
Allah belasını versin

ben olsam eşinin arkadaşıyla irtibata geçerdim bir şekilde ve karısına söylemekle tehdit ederdim
o zaman ortaya çıkar

B..ku eşeledikçe bulaşır derler. kız ne bela okuyosun kadının kocasına cocukları var yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…