- Konu Sahibi kalbimdurur
Merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var böyle birşeyi mutlaka yaşayan olmuştur deneyimlerinize ihtiyacım var!!! bundan 5 ay önce 4 günlüğüne ailemin olduğu şehire gitmiştim bir devir işi dolayısıyla...eşimde o hafta ist gidecekti iş için...ben yola çıktım ailemin olduğu şehire gittim herşey çok iyi devir işlerini de hallettim ve eşimle telefonda tartıştık maddi bir meseleden dolayı..aslında haksızdı benm haklı olduğumu biliyordu ama erkekler işte...işine gelmediği zaman bağırıp çağırırlar bilirsiniz..telefonda bağırıp çağırdı...ve telefonu yüzüme kapattıı...sonra ben bu arıyorum cevap yok açmıyor neyse akşam oldu o akşamda yakın arkadaşı var ali abi o bize gidecekti bizdende havaalanına geçip sabah ist. uçacaklardı..ali abiyi arıyorum cvp yokk mesaj atıyorum yokkk...çok aradım..ertesi gün akşamüzeri ali abi telefonunu açtı sen ne yaptınn adam sinir krizi geçirdi dedi eve geldim eşin evi dağıtmış sinirinden herşeyi kırıp dökmüş dedi...ali abi dediğim kişide alkolik karıkız yüzünden eşinyle şuan boşanma aşamasında yalancının tekidir tek derdi parayı kızlarla yemek olan alkolik bir adam!neyse ben sabah oldu eşimi arıyorum yok akşam da yola çıkcam sonra aramayı bıraktım eşimden 1 saat sonra mesaj geldi şuan hastanedeyim çıkınca ararım...ben de havaalanına geçtim uçağımın kalkmasına 3 saat var..eşim aradı hastaneden çıkıyorum alinin elamanı yanımda ali istanbula benden önce gitti işleri halletmeye bende şimdi gideceğim uçakla dedi...bende tamam ben uçağa biniyorum eve gidiyorum dedim tamam dedi...beneve geldim eve baktım ali abi eşin evi dağıtmış kırık dökük dedi herşey normaldiii çöpe baktım cam falan varmı diye bişey yok hatta salonda çerez tabakları vardı....şaşırdım eşim 5 gün kaldı istanbulda tabi ben eve geldikten sonra aramaya başladı falan ben soğuktum ama ona karşı sonra gelemden 1 gün önce sana süprizim var dedi..geldiğinde bana tablet b sayar almış..neyse ben eşimin valizini boşalttım baktım yeni bir eşortma takımı bende ordan mı aldın dedim yok canım alinin elamanı ben hastanedeyken almış bana dedi bende hmm sağolsun falan sennle ilgilenmiş dedim..2 gün önce kayınvalidemler bizdeydi eşimin üstünde o eşortman vardı kaynanam eşime eşortmanın çok güzelmiş dedi burdaki adidastan mı aldın dedi eşim de yok anne istanbuldan aldım dediiiiii....tabi benm beynimden kaynar sular döküldü o an bişey diyemedim hiçbişey olmamış gibi davrandım bugün az önce eşimi çağırdım yatak odasına eşortmanı elime aldım bu ne dedim eşortman dedi bunu sana ali abinin elamanı almamış mıydı sen hastanede yatmadın mı dedim yattım dedii annene neden ist aldın dedim ses yok lafı çevirdi ya ali de kendine ist aldı iki tane aldık falan sora doğruyu söyle dedim hani sen hiç yalan söylemezdin dedim bir erkek aldatınca yalan söyler dedimm aldatmadım falan filan dedi gülmeye çalıştı işi şakaya vurmaya çalıştı...şimdi o salona geçti ben yatak odamdayım konuşmuyorum...kızlar ne yapmam gerek lütfen ağlayacam herşey boğazıma düğümleniyor ellerim titriyor sinirden nasıl davranmam gerek bide akşam kaynanamlar çay içmeye gelecekler...sizce aldatıldım mı????