- Konu Sahibi kalbimdurur
simdi erkekler eger hasta olurlarsa hastalanmaya yuz tutmuslarsa mutlaka esini yada kim varsa yakin gordugu heleki hastaneye yatacaksa mutlaka ararlar...cunku nazlanacaktir onun hasta oldugunu bilmeni isteyecektir..taki cabuk gel diyene kadarda sirnasacaktir..simdi bu ali dedigin adamla bir dumen cevirmisler..esofman niye alinmis onuda anlamadim eger esin aldatmissa esofmani yoktuda hava olsun diye gidip adidasmi aldi kadinlara gostermek icin..burasi bir muamma ama bence kacamak yapmis olabilir bosver ustune gitme ama kiz tabiki en dogal hakkin kendini kotu hissetsin..bu tip durumlarda en iyi oc erkekge aldirilacak en pahali hediyeyle olculur eger istedigin birseyi hic sana sessiz sedasiz alirsa anlaki bir vukaati var..cunku cogu erkek bir halti karistirmadigi surece karisina alacagi pahali hediyeye hemen evet demez once bir miziklanir...
eski konularımı okudun mu cnm bilmiyorum ama ben eşimle 3 yıl önce 3 ocakta flört etmeye başladık ve onun elini tutup gözlerine baktım seni herşeyinle kabul ediyorum neyle gelirsn gel karşıma seninle herşeye varım tek birşeyle gelme aldatmayla....bunu kaldıramam dedim ve biter dedim benim affım yoktur dedimmmmm....ben ondan pahalı hediyeler istemedim ki hiç yeri geldi en güzel günümüzü evde film izleyerek geçirdik yeri geldi kuru bir çiçeğe razı geldim asla al demedim....