Sizce aldatıldım mı???

bence akşam hastane konusunu açın hastanede yattıysa ailesi kesin biliyordur,yatmadıysada yalanı ortaya çıkar

kızlar okadar kötüyüm ki...ellerim gözlerim başım sanki kırık gibi en kötüsü de kalbim kırık...çok zor günlerden geçtim beni zun zamn görmeyenler sana ne oldu diyorlar gören şaşırıyor bitkin halsiz..sevincini yitirmiş ot giibi yaşayan biri...ben bu evlilikten zarar görüyorum normal bir evliliğim yok gibime geliyor eşim ailesi yaşadıklarım benim katlandıklarım beni haketmiyorlar..çok öfkeliyim sinirden ne yapacağımı bilemiyorum bir yanım terket ansızın git seni haketmeyen biriyle ömür çürütme diyor ama biryanım onca şey yaşadın pes etme ailene bile resti çektin dönüp ne yapacaksın diyor!!!allahım hiçbir kadına bunları yaşatmasın aramızda evlenemk üzere olan varmı bilmiyorum varsa ve aileniz o evliliğe karşıysa yapmayın kızlar vallahide billahide çok zor inanın çok zor.. okadar çok pişmanım kii keşke ailemi dinleseyim keşke...

yukarda bıyerde esınıze çok ıyı davranın demssınz ... ?

ne alaka ya nıe daha ıyı davrancak ? bumu sizin kadına verdıgınız deger gözununzde biçtiğiniz profil

aldatmamıs olabılır bole bı ıhtımal var evet ama bu kadının karısına gecıpte biri gider biri gelir diemez nerde saygı sevgi ?
bunu dıyen adama yedırırım o lafı . ne demek ıyı davranmak .

saygı saygı bıraz kadınlar kendıne deger verse adamlar bole yapamaz.

simdi sevgili arkadasim burada ne benim mevzum nede sizin mevzunuz nede sizin benim kadinliga vermis oldugum deger biciliyor eger oyle bir deger bicilmis olsa idi burada sizin yazdiginiz uslup ve davranis sekliniz tartisiliyor olabilirdi..simdi olayda bir aldatilma soz konusumu evet diyorsunuz sizde emin degilsiniz kaldiki arkadasta degil..sizin bu konuda yapici olmaniz gerekmiyormu..eger sonuca baglanir evet aldatmis oldugunda gerekli islemi zaten yapacaktir..kesin bir yargiya varmak hicbirimizin haddi degil..konusmalar evet erkeklerin cogu kullandigi tabirdir uzucudur soylenmemesi gerekiyordur..ama soylemistir onun aile terbiyesidir.esine olan saygisidir yada saygisizligidir..sadece bir davranis sekline ornek verdim vurun abaliya olmus sizinkisi..ornekler ne zamandan beridir yuhlaniyor oda bir mechul..

benim burada sadece yazmak istedigim bilmeden kesin hukum vermemesi yada bir yuva kolay kurulmuyor baska bir bir durumun tememni olmamasina vesile olmamasidir..eger siz kolay kuruyorsaniz yada kurmussaniz hic birimizi baglamaz eger basiniza bir olay gelirse yargiya varmadan sonucu baglarsiniz...

sevgilerle...

tekrar diyorum benim amacim kimseyi kirmak degil yazdiklarimiza dikkat edelim konu icin daha yorum yapmayacagim

eski konularına şimdi baktım da sen nasıl çekmişsin bunca derdi
sabrının son demlerinde olmasın yada gerçekten sabır kalmadı sende
ama Allah yardımcın olsun hemde çokça...
sanırım ailen sonuna kadar haklı çıkıyor...

anlamadigim bir sey var. size en basta 3 gun hastanede yattigini soylediginde hastaliginin ne oldugunu sormamis miydiniz? gorustugunuzde hali nasildi? yani 3 gun telefona bile cevap veremeyecek vaziyette hastanede yatmak icin cok ciddi bir durumda olmak lazim ki bu durumdaki insan da cikar cikmaz eski halinde olamaz. anlasilir yani.

eski konularına şimdi baktım da sen nasıl çekmişsin bunca derdi
sabrının son demlerinde olmasın yada gerçekten sabır kalmadı sende
ama Allah yardımcın olsun hemde çokça...
sanırım ailen sonuna kadar haklı çıkıyor...

sabır kalmadı ki... dedim ya eski ben değilim diye bu forma yazdıklarım bide uzatmamak için yazmadıklarım var...ailem haklı sonuna kadar haklı...

anlamadigim bir sey var. size en basta 3 gun hastanede yattigini soylediginde hastaliginin ne oldugunu sormamis miydiniz? gorustugunuzde hali nasildi? yani 3 gun telefona bile cevap veremeyecek vaziyette hastanede yatmak icin cok ciddi bir durumda olmak lazim ki bu durumdaki insan da cikar cikmaz eski halinde olamaz. anlasilir yani.

3 gün hast yattığını söyledi telefonuma cvp verdiği 3. gün çıkış işlemlerini yapıyoruz dedi uçak biletimi ben erteledim ali ist önden gitti bende şimdi gideceğim uçakla dedi sesi bitkin geliyordu konuştuğumda bende dedim hangi hast falan geleyim yok dedi çıkıyorum ist gitcem dedi..hast sinir kriziymiş şeker olduğu için eşimde ondan 3 gün yatırmışlar dedi yaa tamam yatmış olabilir hast. ama ispat etsin bana neden ispat etmiyor neden yalan yalannn

sabır kalmadı ki... dedim ya eski ben değilim diye bu forma yazdıklarım bide uzatmamak için yazmadıklarım var...ailem haklı sonuna kadar haklı...

peki diyelim ki olaylar daha fena sarpa sardı... evlilik çekilmez hale geldi.
ailene bu durumu söylediğinde senin boşanmanı onaylarlar mı yoksa sen ettin ne halin varsa gör mü derler ?

Merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var böyle birşeyi mutlaka yaşayan olmuştur deneyimlerinize ihtiyacım var!!! bundan 5 ay önce 4 günlüğüne ailemin olduğu şehire gitmiştim bir devir işi dolayısıyla...eşimde o hafta ist gidecekti iş için...ben yola çıktım ailemin olduğu şehire gittim herşey çok iyi devir işlerini de hallettim ve eşimle telefonda tartıştık maddi bir meseleden dolayı..aslında haksızdı benm haklı olduğumu biliyordu ama erkekler işte...işine gelmediği zaman bağırıp çağırırlar bilirsiniz..telefonda bağırıp çağırdı...ve telefonu yüzüme kapattıı...sonra ben bu arıyorum cevap yok açmıyor neyse akşam oldu o akşamda yakın arkadaşı var ali abi o bize gidecekti bizdende havaalanına geçip sabah ist. uçacaklardı..ali abiyi arıyorum cvp yokk mesaj atıyorum yokkk...çok aradım..ertesi gün akşamüzeri ali abi telefonunu açtı sen ne yaptınn adam sinir krizi geçirdi dedi eve geldim eşin evi dağıtmış sinirinden herşeyi kırıp dökmüş dedi...ali abi dediğim kişide alkolik karıkız yüzünden eşinyle şuan boşanma aşamasında yalancının tekidir tek derdi parayı kızlarla yemek olan alkolik bir adam!neyse ben sabah oldu eşimi arıyorum yok akşam da yola çıkcam sonra aramayı bıraktım eşimden 1 saat sonra mesaj geldi şuan hastanedeyim çıkınca ararım...ben de havaalanına geçtim uçağımın kalkmasına 3 saat var..eşim aradı hastaneden çıkıyorum alinin elamanı yanımda ali istanbula benden önce gitti işleri halletmeye bende şimdi gideceğim uçakla dedi...bende tamam ben uçağa biniyorum eve gidiyorum dedim tamam dedi...beneve geldim eve baktım ali abi eşin evi dağıtmış kırık dökük dedi herşey normaldiii çöpe baktım cam falan varmı diye bişey yok hatta salonda çerez tabakları vardı....şaşırdım eşim 5 gün kaldı istanbulda tabi ben eve geldikten sonra aramaya başladı falan ben soğuktum ama ona karşı sonra gelemden 1 gün önce sana süprizim var dedi..geldiğinde bana tablet b sayar almış..neyse ben eşimin valizini boşalttım baktım yeni bir eşortma takımı bende ordan mı aldın dedim yok canım alinin elamanı ben hastanedeyken almış bana dedi bende hmm sağolsun falan sennle ilgilenmiş dedim..2 gün önce kayınvalidemler bizdeydi eşimin üstünde o eşortman vardı kaynanam eşime eşortmanın çok güzelmiş dedi burdaki adidastan mı aldın dedi eşim de yok anne istanbuldan aldım dediiiiii....tabi benm beynimden kaynar sular döküldü o an bişey diyemedim hiçbişey olmamış gibi davrandım bugün az önce eşimi çağırdım yatak odasına eşortmanı elime aldım bu ne dedim eşortman dedi bunu sana ali abinin elamanı almamış mıydı sen hastanede yatmadın mı dedim yattım dedii annene neden ist aldın dedim ses yok lafı çevirdi ya ali de kendine ist aldı iki tane aldık falan sora doğruyu söyle dedim hani sen hiç yalan söylemezdin dedim bir erkek aldatınca yalan söyler dedimm aldatmadım falan filan dedi gülmeye çalıştı işi şakaya vurmaya çalıştı...şimdi o salona geçti ben yatak odamdayım konuşmuyorum...kızlar ne yapmam gerek lütfen ağlayacam herşey boğazıma düğümleniyor ellerim titriyor sinirden nasıl davranmam gerek bide akşam kaynanamlar çay içmeye gelecekler...sizce aldatıldım mı????

Eşin seni aldatmamış bence canım.Senin yüzünden ben dağıldım,elin adamları bana yardım etti.bak eşofmanda onun delili deyip sana aklınca naz yapmaya çalışmış.Dikkatini çekmeye çalışmış.Ama her yalan gibi ortaya çıkmış.

peki diyelim ki olaylar daha fena sarpa sardı... evlilik çekilmez hale geldi.
ailene bu durumu söylediğinde senin boşanmanı onaylarlar mı yoksa sen ettin ne halin varsa gör mü derler ?

inan bu soruyu bende kendime soruyorum...ama sanmıyorum babam çok yufka yüreklidir 6 aydır görüşmedik planım kurban bayramında eşimle gidip ellerini öpmek...ama şimdi bu olaylar oldu nasıl olur ne yaparım inan bilmiyorumm..

3 gün hast yattığını söyledi telefonuma cvp verdiği 3. gün çıkış işlemlerini yapıyoruz dedi uçak biletimi ben erteledim ali ist önden gitti bende şimdi gideceğim uçakla dedi sesi bitkin geliyordu konuştuğumda bende dedim hangi hast falan geleyim yok dedi çıkıyorum ist gitcem dedi..hast sinir kriziymiş şeker olduğu için eşimde ondan 3 gün yatırmışlar dedi yaa tamam yatmış olabilir hast. ama ispat etsin bana neden ispat etmiyor neden yalan yalannn

seker oldugu icin sinir krizi mi?? bunu da ilk kez duyuyorum! bir de 3 gun yatirmislar...
tabi insallah ben yaniliyorumdur da birazcik kandirmis galiba seni :(

zaten bir cok derdin var anladigim kadariyla, kurtul gitsin bu adamdan nedir ya. 23 yasindasin, ben 23 yasimdayken yeni universiteyi bitirmis para biriktirip yurt disina okula gitme hayallerindeydim. en guzel yillarin basidir bu yas. ne isin var iki evlilik yapmis sorunlu adamin ailesinin hizmetciligini yapiyosun? cik kurtul ordan kendin icin birseyler yap, kaldigin yerden devam et hayatina. lutfen.

Eşin seni aldatmamış bence canım.Senin yüzünden ben dağıldım,elin adamları bana yardım etti.bak eşofmanda onun delili deyip sana aklınca naz yapmaya çalışmış.Dikkatini çekmeye çalışmış.Ama her yalan gibi ortaya çıkmış.

bilmiyorum tamam sinirlenmiş olabilir kendini dağıtmışta olabilir neden yalan söylüyor hast ismi bile veremiyor ve ist dönüşü bana hediye alıyo sanki tartışmamışız gibi..

seker oldugu icin sinir krizi mi?? bunu da ilk kez duyuyorum! bir de 3 gun yatirmislar...
tabi insallah ben yaniliyorumdur da birazcik kandirmis galiba seni :(

zaten bir cok derdin var anladigim kadariyla, kurtul gitsin bu adamdan nedir ya. 23 yasindasin, ben 23 yasimdayken yeni universiteyi bitirmis para biriktirip yurt disina okula gitme hayallerindeydim. en guzel yillarin basidir bu yas. ne isin var iki evlilik yapmis sorunlu adamin ailesinin hizmetciligini yapiyosun? cik kurtul ordan kendin icin birseyler yap, kaldigin yerden devam et hayatina. lutfen.

annem de çok dedi evlendik daha bir haftalık evliydik tartıştık ailem duydu dediler gel kaldığın yerden devam et babam ne istersen yapayım sen bana ben sana sahip çıkayım dedi ama ben ailemi yarı yolda bıraktım çok pişmanım çokk yalnızım...

bende okudum geçmişi...etkilemek istemem ama yaş farkı war aile sorunu war senin ailenlede sorun war çok zor bi durum ama sakin kafayla düşünmen lazımm nekadar sewiosun buna değermi çocuğun olunca noolcak bunları unutma we bebek yokken ya herşeyi düzene sokmalısın yada bitirmelisinn hayatına dewam etmelisin çalışırsın sewersin daha gençsin

bende okudum geçmişi...etkilemek istemem ama yaş farkı war aile sorunu war senin ailenlede sorun war çok zor bi durum ama sakin kafayla düşünmen lazımm nekadar sewiosun buna değermi çocuğun olunca noolcak bunları unutma we bebek yokken ya herşeyi düzene sokmalısın yada bitirmelisinn hayatına dewam etmelisin çalışırsın sewersin daha gençsin

biliyor musun ailemden bir destek görsem gel diye bir ışık bir yol bir dakika durmayacağım azmedip kedni ayakalrımın üstünde duracağım bana herkes ama herkes bu adamdan sana koca olmaz dediler o alışmış boşamaya ama ben dinlemedimmmm çok pişmanım şimdide geç olmadan karar vermek istiyorum ama cesaretim yok ailemle görüşmediğim için cesaretim yokk

bence hazır bayramken ara aileni bayramlarını kutla konuş bakalım sana tawırları nasıl..we cesaretli ol her konuda zararın neresinden dönsen kardır o daha önce boşandığından ona göre boşanmak kolay bişi demişte sana biri gider biri gelir die aldatmamış olsa bile bu laf ağır

sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....

bence hazır bayramken ara aileni bayramlarını kutla konuş bakalım sana tawırları nasıl..we cesaretli ol her konuda zararın neresinden dönsen kardır o daha önce boşandığından ona göre boşanmak kolay bişi demişte sana biri gider biri gelir die aldatmamış olsa bile bu laf ağır

bayramın birinci günü annemi aradım...ilk bayramı ailemden ayrı geçirdimmm annem çok sevindi sesinden belliydi..nasılsın dedibayramın ansıl geçiyor dedi ve anne eşimle oturuyoruz dedimm ilk bayramım böyle tek geçti eşimin ailesi kalabalık değil ne gelen var ne giden amca dayı hala yok öyle gelme gitme..2 defa sordu annem bayramın nasıl geçiyor diye sesim hüzünlüydü....anneminde öyleydi ama aradığım için mutlu olmuştu..

Allah yardımcın olsun cnm ne kadar zor ne kadar kötü bir durum
şimdi diyelim ki bu yalanın altından kötü birşey çıkmadı,ama biri gelir biri gider demesi filan.. bu sözlerde en az söylenen yalanlar kadar ağır bu sorun nasıl çözülcek.
ailenle aranı düzeltmelisin ozaman daha güçlü hissediceksin kendini

Back
X