- Konu Sahibi kalbimdurur
bende 1 yıllık evliyim ama 2 yıl da flört dönemimiz var..1 yıl bana da 40 yıl gibi geliyor
canım senin ailen seni affetmiyor mu yoksa sen mi geri dönmek istemiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1 yıllık evliyim ama 2 yıl da flört dönemimiz var..1 yıl bana da 40 yıl gibi geliyor
Anladım ama sen de nasıl inandın hastane olayına???Hastaneye ait bir fatura,reçete falan olmaz mı?Ya da insan 3 gün kaldığı hastahanenin adını bilmez mi?
canım senin ailen seni affetmiyor mu yoksa sen mi geri dönmek istemiyorsun
canım yorumların hepsini okuyamadım , ama ortada yalan olduğu apaçık ortada kesin bi haltlar karıştırmış o belli bişey, sana git eşinle konuş demem çünkü kesinlikle şunu şunu yaptık demez yani, saana duymak istedklerini söyler gerçekleri alamazsın, aldattı demiyorum ama bişeyler var işte. çok sinir bozucu ya
canım son yorumunda ailenle konuşmadığını yazmışsın ya sebeplerni bilmiyorum ama ne olursa olsun düzelt arayı ailen ya varmı ötesi...![]()
maalesef canım ortada bişey var ve yakalandı...allahın işi işte 5 ay önce söylediği yalan şimdi çıktı..konuşmam ki bu saatten sonra kurban bayramına kadar sabredecem ailemin yanına gideceğiz ailemle barışcam ben baktım düzelmiyor boşanacağım...ömrümü bununla çürütemem ben değil kendi kendini düşünsün...bide bana trip yapıyor ya sanki ben suçluyum aslında kısasa kısas yapacaksın sende yalan diyecen ve yalan çıkacak ortaya kendi kendini yiyecek de işte kadınsın yaa adın çıkar bizim milletimizde..o yüzden erkeklerin bi tarafı kalkıyo afedersiniz herhaltı yiyolar nasılsa erkeğizzz diyolar yaniiii
ailem bana biara boşan dediler ben boşanmadım eşimi seçtim aileme resti çektim geçmiş konularımı okudun mu bilmiyorum orda yazdım nedenlerini...6 aydır da görüşmedim ailemle yani açıp söylesem affederler mi affetmezler mii inan bilmiyorum...![]()
Canim sen bunu niye cekiyorsun yaa
Hem bi adam 2 kere bosanmissa bi oturup düsünürdüm??
Hadi 1 esi kötü cikti anlasamadilar
2cisidemi kötü cikti, ki bu daha düsük bir ihtimal ?
Simdi sen 3cüsün ve sanada kötü davraniyor, ötekilerine neler yaptilar allah bilir.
bunlar ailecek piskopatmis
niye cekiyorsun böyle egosu yüksek, kendini bi halt sanan adami
bide biri gelir biri gider
ariyim babani alsin seni diyor, tabi biliyor ailenle araninin bozuk oldugunu
ben senin yerinde olsam asla konusmazdim
sen bide yemek hazirliyim diyorsun, adamda sana trip atiyor ? NE HAKLA?????
Trip atmasi gereken sensin suan,
bilmiyorum canım inan bilmiyorum boşanmak zor evet ama korkuyorum sanki bağlanmışım gibi sanki ben ben değilim...annemle en son görüştüğümüüzde bana dedi sen eski sen değilsin ağladı annecim kendine gel kızım dedi kendine gençliğine güzelliğine yazık etme dedi..nekadar doğruymuşş...o trip yapmasına okadar kızdım ki ama ben kendimi toparladım kızlar ben ona yapacağımı çizdim...
anladım işine karışmak istemiyorum ama bir kez arasan anne baba diye haykırsan bu sana çok iyi gelir tabi annenin sesin duyduktan sonra devamını konuşabilir misin bilemiyorum çünkü ben anne kelimesini yazarken bile ağlıyorum arasan bir konuşsan ya sadece telefonu eline alıp bir iki tuşa bas anne ben çok pişmanım de gerisini ona bırak ya en azından bunu yap olmaz mı yapamaz mısın ?
yok canım ya öyle bişey yapma sen kötü olur çıkarsın ,daha çok sinirlerin yıpranır. ya boşanmakda kolay şey değil ama yaşadıklarını sen biliyorsun tabi, ailenle aranı düzeltmekle en iyisini yaparsın gerçekten. cidden ya Allah'ın işine bak aradan 5 ay geçmiş kendi kendini ele vermiş
sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....
kızlar ben boşanmaya karar verdim diyelim eşimin aldatma ihtimalide ortaya çıktı diyelim ben nasıl bunu kötü bir şekilde boşarım yani burnunu sürttüre sürttüre...deneyimleri olan var mı bu konuda..
şuan yapamam canım bilmiyorum ama cesaret edemiyorum bende aynen bugün candan erçetinin annem parçasını son ses açtım dinledim ağladım ağladım..eşim ağlamalarımı duymuştur ama hiç oralı bile olmadı el oğlu işte...annem olsaydı yan oda da durabilir miydi bağrına basardı...annemi hiç aramayacağım anlamına getirmiyorum 2 aydan az bir zaman daha bekleyeceğim o zmn kesin net kararımı vermiş olacağım işte...
canım ben bir anne olarak sana diyorumki kesinlikle ailen seni affeder bağırlarına basarlar
annende demiş gençliğine güzelliğine yazık etme diye eğer aldatma varsa ıspatlarsan ve bu adamla yapamıcam diyorsan uygun bir zamanda anneni ara olayları anlat en güzel akılı o sana verecektir
konunu baştan sona okudum bir arkadaşda demiş eczaneye git , eczanede tüm kayıtlar çıkıyor , tabi devletin ssk sı ne bileyim emekli sandığından yararlandıysa hani özeldede olsa indirim falan oluyor ya o tarz yararlandıysa kesinlikle eczane kayıtlarından çıkar , kayıtlara bakınca eşin doğru mu söylor yalanmı söylüyor anlarsın.
bide tel kayıtlarına bak eğer telini 3 -5 dk lığına bırakırsa falan hemen internetten şifre alıp kayıtlarına ulaşırsın benim bildiğim 6 ay kayıtlar saklanıyor
keşke mutluluğu erteleyip 2 ayda beklemesen ailen mutlaka affeder ben aileme çook kötülük yaptım ve beni affettiler ve benim arkamda oldular bunlara rağmen bende senin gibi konuşmuyodum ailemle sonunda cesaret toplayıp affedin dedim ve affettiler hemde geri dönmemi yeni hayat kurmamı istiyolar ahh eski aklım olsaydıda anneme babama paspas olsaydım ahh..! bende yüz bulamıyorum tamam onlar affetti ben kendimi affedemedim hangi yüzle gidip o evde tekrar yaşarım bilemiorum offf offf![]()
Evet affettir tabi önce içini döktüler ama sonra affettileraynı durumdayız yani peki aileni ilk aradığında nasıl tepki verdiler hemencik affettiler mi bide ben sana diyeyim mutsuzsan ailen affettiyse durma cnm keşke bende cesaret edip arayabilsem affetseler inan durmayacağımmm
Evet affettir tabi önce içini döktüler ama sonra affettiler