Seni aslanlar gibi hayatına, işine, ailene dört elle sarılmış görünce zaten pişmanlığı katlanacaktır. (Eğer aldatmışsa) aldattığı kadının salya sümük ağlayarak onu o haliyle kabul edeceğini sanıyorduysa güzel "kapak" olur. Yuvasını edebine sahip çıkamadığı için bozan adam illa ki kahrolur zaten. Dediğim gibi umarım eşin bu kadar düşmemiştir ve bunu yapmamıştır.
Yaşıtız. Ben de kısmetse okulu bitirdim ve iş hayatına atılacağım kısa bir süre sonra, uzunca bir süredir bununla alakalı araştırıyorum. Eğer boşanırsan yaşadığın sadece bir tecrübe olarak kalacak, kötü bir tecrübe değil, sadece bir tecrübe. Çünkü bu tecrübe sayesinde sen ileride emin ol ki daha dikkatli olacaksın. Beterin beteri var, iyi ki çocuğunuz yok. Allah korusun ya seni aldatan adam çocuğunun babası olsaydı ve bir ömür onunla muhatap olmak zorunda kalsaydın? Bence bu yaşadığını bir tecrübe olarak gör ve bu genç yaşının tadını çıkar. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak en verimli olduğun bu dönemi iyi değerlendir. Yaşadığın kolay bir şey muhakkak ki değil ama senin de dediğin gibi bu zamanda boşanmayan insan azınlıkta. Sen de bir süre sonra unutacaksın. Ailenle güzel zaman geçirerek şu görece sıkıntılı günleri atlat ve küllerinden doğ

.
Kurslara git, para biriktir, devletin kadınlar için özel olarak hazırladığı programları takip et (girişimcilik vs) bu süre zarfında yine seni her koşulda kucaklayan ailenle mutlu zaman geçir. Kendini her açıdan geliştir. 23 yaş insanların hayata atıldığı bir yaş ve sen o yaştasın, fırsatını kaçırma.
Eğer eşin aldatmışsa bence mutlu bile olabilirsin bunu öğrendiğine. Şükür ki onun ne biçim bir potansiyelinin olduğunu çok da geçmeden öğrenmiş oldun. Ve kurtulacaksın o adamdan, verilmiş sadakan varmış diye buna denir

.
Sevgiler.