- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Umarım yani inşallahhO zaman düsüncem doğru gibi. Nabzınızı ölçmüş sinirlenincede korkup konuyu başka tarafa çekmiş olabilir. Zaten çok anlamsız bi yere mangala gittiler kadın nerden gördü de durduk yere arabaya binmeye çalıştı.
Ya da mangala gittiği yerde kızlarda varmıştır ve biraz samimi muhabbet etmiş sonra arabaya binmeye çalışmış olabilir ve nişanlı olduğunu söylemiş olabilir gerçekten.
Hikayede bi eksiklik var ama inşallah aldatmamıştır.
:))))))) yani belkide bende yemedim:)Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma.
+Biraz yürüsek?
- Ama ben bakireyim.
Hesabı olmuş sizin nişanlınızın da. Araları okumadım da beceriksiz bir yalancı gibi duruyor. Ya kadından etkilenmiş suçluluk psikolojisiyle size bir tür günah çıkarıyor ya da arkadaşların da şüphelendiği gibi aldatıldınız. Söylediği şey inandırıcı olmadığı gibi acınası bir deneme olmuş maalesef.
:))))))) yani belkide bende yemedim:)
Orasıda doğru haklısınız deneyim bakalımBiraz gözlemleyin bakalım, yemiş gibi davranın. Öyle olunca daha çok açık verir eğer açığı varsa. Yemediğinizi anlarsa hareketlerine dikkat eder.
Bence aralarında bişey olmuş olsa sana anlatmazdı durduk yere..Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm (
güvenmediğin insanla neden nişanlısın?Orasıda doğru haklısınız deneyim bakalım
Ayrıyken ne yaşadığını bu kadar takıcaksınız ya hiç ayrılmasaydınız ya da tekrar barışmasaydınızBir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm (
Dogru haklısınız ama ne biliyim konduramıyorum işteArkadaslarıyla mangala gıdıyor ve orda bir kadın arabasına biniyor.
Bana gıttıler ıcmeye ve sonrasında baska nıyetle arabasına bır kadın aldı gibi geldı, olayı da size gunun birinde bir sekılde cıkarsa onu goren olduysa ben sana anlatmıstım ben reddettım o kadını demek ıcın anlattı ya da ıtıraf edecektı sız sınırlenınce anlatamadı. Ama kesınlıkle boyle olmamıstır bu olay.
Sımdı sız kendınızı yerınıze koyun bır erkekten hoslansanız bıle adamın arabasının kapısını acıp arabasına bıner mısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?