- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen haklısınız her türlüsüde bi değişik :/Ya düşünüyorum mangal ortamı, o arabaya bineni tanıyor kesinlikle birinin arkadaşı belki de beni eve bırak diye bindi ama ben nişanlıyııım. Ne konuşma geçti de nişanlı olduğunu belirtti? Yolda bi erkek bize baksa biz de bağıralım ama ben nişanlıyım diye, sonra videomuzu çekerler Internet fenomeni oluruz :) ya da mangal diye gidip hayat kadını çağırdılar dicem o senaryo da komik oluyo bilemedim, siz kendinizi yiyeceğinize gidip sorun bence
Bilmiyorun yinede ikiside olabilir aklım çok karısıkHic inandirici degilsin! Deseydin...
Bi kadin arabasina binmek isyecek, erkek zaten bekar cinsel ihtiyaclari karsilanmiyor ve adam yok ben nisanliyim diyecekbuna cocuk inanmaz be!
Cinsellik yasiyirsan nisanlinla ama bu dogru olabilir. Arabaya almamis olabilir
AynenTatlım sen nişanlını aldığın anaokulunun bahçesine geri bırakıp yoluna daha olgun biriyle devam et.Bu nasıl saçmalık.
Ayrıca seni kimseyle görüştürmediğini söylüyorsun.Aşk mı kölelik mi yaşıyorsun?Koca olması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım bu çocuğun.
Seviyorsun biliyorum ama yakacaksın kendini haberin olsun.İnşallah ben yanılıyorumdur.
Orasıda var tabi bilmiyorum :/Bence aralarında bişey olmuş olsa sana anlatmazdı durduk yere..
BencedeNisanlim bana bu masali anlatsa zekama hakaret sayarim
Hadi madem boyle bisey oldu, insan bunu neden partnerine anlatir ki? Anlatilacak sey var anlatilmayacak sey var...
. Tahmin edebiliyorummm://hahahaha arabaya binmek istiyor cevap ben nişanlıyım mıbir gülme geliyo kusura bakma da ben bile biri arabama binmeye çalışsa nişanlıyım demem hayırdır derim yada sen nereye gideceksin ki derim sonrada ters yön söylerim nişanlıyım nedir ya bence sizin ki kızı eve bırakmış üzgünüm ama hikayesi de çok kötü ya
İnşallahhh öyledir bende buna inanmak istiyorumİyi de ayrıldığınız bir zamanda olmuş bir olay birlikteyken olmamış ki. Ben kötü birşey yaptığını düşünmüyorum. Aralarında birşey olmuş olsaydı söylemezdi zaten. Birşey olmadığı için söylemiş bence.
Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm (
Geri indirmiş bayan tanısmak için binmek istemişPeki arabaya bindi de sonra ne olmuş ?
Gideceği yere mi bırakmış.
Birde ne diye bunu size açıklama gereği duymuş ki.
Belkidee...Madem kısa bir ayrılık olmuş , kadın o arabaya binmiştir, birlikte fındık kırmaya gitmislerdir .. nişanlın günah çıkarıyor ucundan anlatarak ..
1. Binmemisse sorun yok.Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm (
Binmemiş güya :))) yani sorun yok oluyor heralde :/1. Binmemisse sorun yok.
2.Binmisse napmislar nereye gitmisler.
Binmemisse hic sorun yok. Aldatmanin A si bile olamaz. Boyle seyleri uzatip birbirinizi bunaltmayin. Kendinizden sogutursunuz. Bunu size soylemeside durustluktur.Binmemiş güya :))) yani sorun yok oluyor heralde :/
Yani hiç böyle düşünmemiştim..Binmemisse hic sorun yok. Aldatmanin A si bile olamaz. Boyle seyleri uzatip birbirinizi bunaltmayin. Kendinizden sogutursunuz. Bunu size soylemeside durustluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?