- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen bunu sordum sadece paylaştım herkes bi değişik yorum yzdı ne varsa bunda
Evet sanırım anlatamadım:) belkide kıskandırmaya çalıstı ama hayatının yanlısını yaptı haberi yok güvenim tamamen bittiAnlatım bozuklupu var o yüzden.
Yani senin yazdığına göre nişanlının anlatıklarından yola çıkarak aldatıldım mı diye soruyorsun. Aslında gerçekliğine inanmadın anlattığı şeyin ve ileri gitmiş midir diye sormak istedin yani arabaya bindi ve beni aldattı mı acaba..
bence kıskandırmak için söyledi yani senin aklına şüphe sokmaya çalıştı.
Yarın bir gün birinden olayın orda kalmadığını duyarsa,mangal yaptığı arkadaşlarının arkadaşımıymış kadınlar?
bunu niye anlattı durduk yere size?
Aynenn belkideYarın bir gün birinden olayın orda kalmadığını duyarsa,
ben sana anlatmıştım zaten birşey olmadı diye öyle olsa neden saklayayım?
Demek için anlatmıştır.
Bence nisanlin dogru soyluyor.Evet aynen zaten güvenmiyodum güvenim iyice sıfıra indi
Aynenn dahada berbat oldu sanki :))Bence nisanlin dogru soyluyor.
Sen guvenmedigin icin de bu yasadigi durumu anlatmis.
Yani ayriyken bile baska kadinlarla ilgilenmedigini vurgulamak istemis.
Ama ters tepmis simdi de guvenin sifirlanmis
Olabilir bende ondan şüphelendim ama konu kapandı yinede aklımda soru işaretleri doluBu olaylari takip edin size anlatmasi da hic normal degil acaba eksik bisiler var mi anlattigi?
Evet sanırım anlatamadım:) belkide kıskandırmaya çalıstı ama hayatının yanlısını yaptı haberi yok güvenim tamamen bitti
Evet ya aklımı nasıl karıştırdı dengemi bozdu resmen yani ne gerek varsa hiç söyleme bari içinde kalsın yaptıysan yaptın pislik yaaBence de bitmeli. Çünkü böyle gereksiz şeyler anlatıp psikolojini bozmaya çalışıyor. Varsa böyle bir olay zaten anlatmazdı çünkü ileriye gitmiştir zaten. Yani bu olay böyle olmamıştır kız arabaya bindiyse devamı geldi ona emin ol. Ama öyle birşey olmuş olsa da lafını etmezdi bile :)
Evet ya aklımı nasıl karıştırdı dengemi bozdu resmen yani ne gerek varsa hiç söyleme bari içinde kalsın yaptıysan yaptın pislik yaa(
Diyo diyo valla diyo:)) sen sizofrensin herseyden süpheleniyosun bilmem ne eeee sen yaptın beni böyle durduk yere neden olayım:))Böyle böyle anlıyorsun. Bugün bunu yaptı ise evliyken daha kötü şeyler anlatır ve daha beter paikolojin bozulur. O yüzden ayrıl gitsin daha fazla uzatma bence.
Sonra "sen hastasın" muamelesi görürsün demedi deme. Yani hem paikolojini bozar,hemde senin paikolojin bozuk der. Böyleleri böyle :)
Valla aklıma gelmedi degil bende direk sinirlendiğim için konu bi anda kapandı gitti:/Benim düşüncem şu ki; bayan arabaya binmiş gitmişler ve birşeyler yaşanmış. Nabzınızı ölçmek için kısa kesilip anlatılmış bir hikaye. Tabi bu benim düşüncem doğruyu söylüyor da olabilir.
Evet ama sonucta nişanlanmıştım ayrılsak bile geri birleşiyorduk:))Ayrılmıştık diyorsun
O zaman düsüncem doğru gibi. Nabzınızı ölçmüş sinirlenincede korkup konuyu başka tarafa çekmiş olabilir. Zaten çok anlamsız bi yere mangala gittiler kadın nerden gördü de durduk yere arabaya binmeye çalıştı.Valla aklıma gelmedi degil bende direk sinirlendiğim için konu bi anda kapandı gitti:/
O nasıl iş yavEvet ama sonucta nişanlanmıştım ayrılsak bile geri birleşiyorduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?