- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere
Ama şöyle yani bayan yüz bulmasa neden binmek istesin ki öyle değilmi bilmiyorum aklım çok karışıkArabaya almaması mı aldatmak?
Bir sorum varrNişanlımla ayrıldığım dönem bir yere gitmiş ve oradada bayanlar varmış gideceği an bayanlardan biri gelip arabaya binmeye çalışmış güya buda istememiş ve ben nişanlıyım demiş sizce bu aldatmak mıdır yani anlamadığım şey o bayan nası arabaya binmek ister durduk yere sizcede öyle değilmii aklım çok krısık bana sonradan anlattı ama çokta seviyor bilmiyorumm (
Gittiği yer erkek arkadasları mangal yakıyormus biryerde buda gitmişgittiği yere göre değişir.
Banada öyle geldi ama bilmiyorummHiç gerçekçi değil
Kadın kim bilmiyorum o ortamdan birisiymiş oda tanımıyormuş arabaya binme amacı tanışmak ne diye anlattığıysa bana yanlış yapmamış sadıkmış güyaEksik hikaye.. Kadın kim? Ne amaçla arabaya binmek istiyor? Nişanlın bunu ne diye anlatıyor?
Yine de ayrildiginiz dönem kendini attigi ortamlar pek hoşuma gitmedi. Nisanlilik birbirini tanima surecidir. Ciftler hatalari ama seviyor diye kapatinca evlilikte sorunlar devam ediyor.ama çokta seviyor bilmiyorumm(
Gittiği yer erkek arkadasları mangal yakıyormus biryerde buda gitmiş
Bilemiyorum orasını :/Ayrıymışsınız sayılmaz bence anlattıgı gibiyse tabi.
Geri indirmiş :)))) tabi dogruysa :)) bende yedimArabaya bindikten sonra nolmus sade de gelsek
Arabaya binmesi mi olay yani?
Evet oda tanımıyormuş çünkü bana sadıkmış güya burdan anlayabilirmişim :/mangal yaptığı arkadaşlarının arkadaşımıymış kadınlar?
bunu niye anlattı durduk yere size?
Aynen bencede :’( bilmiyorum çok sarsıldı güvenimYine de ayrildiginiz dönem kendini attigi ortamlar pek hoşuma gitmedi. Nisanlilik birbirini tanima surecidir. Ciftler hatalari ama seviyor diye kapatinca evlilikte sorunlar devam ediyor.
Evet oda tanımıyormuş çünkü bana sadıkmış güya burdan anlayabilirmişim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?