Hiç hoşlanmadım. Bence yalan gibi. O kadar arkadaşı çevresi arasında birileri yok mu gönderecekarkadaşlar konuyu kısa tutarak bir şey sormak istiyorum bir adam var flörtleştiğimiz adamı şöyle tanımlayabilirim kendi işi var ve gerçekten saygın bir iş sahibi maddi durumu fazlasıyla yerinde ve bulunduğu ilde yaşayanların %60 ı bu adamı tanıyor mesleki bir saygınlığı var aile olarak da öyleler.
geçen gün arkadaşımın banka hesaplarına girildi ve farklı farklı insanlara hesaptan para gönderildi kendisi de kartlarını kapatıp şikayetçi oldu bir iki gün sonra sanırım dışarıda bir işi vardı aynı zamanda telefonda konuşuyoduk yani eminim nerede olduğunu fotoyla falan gördüm fotoğraflaşıyorduk gün içinde ve acil br şekilde birine para gönmdermesi gerektiğini söyleyerek sen gönderir misin 5 ten önce göndermem gerek ben hemen iş yerine geçince sana atayım yakında atm yok dedi bende belli bir meblağ gönderdim ve defalarca kendisi bir kaç saate iş yerine geçeyim göndereceğim dedi teşekkür etti bende artık boş mu bulundum nolduysa saçmalama canım böyle şeylerin aramızda lafı olmaz dedim ama ben bu saçmalamayı sürekli teşekkür ettiği için dedim ama tek ses kaydını böyle atınca sanki paraya demişim gibi oldu ve açıkcası biraz soğudum acaba beni kullandı mı düşüncesi aklıma geliyor bu konuyu anneme söyleyince de annemde öyle bir adam bu kadarcık meblağ için kendini düşürmez ya unuttu ya da sen saçmalama lafı olmaz aramızda diyince o da gerçekten hani lafı olmaz ya bir şey olsa bende ona gönderirim gibi düşündü diyo bir erkeğin daha flört aşamasında bu hareketit beni rahatsız etse de hem adamdan hoşlandım hem de bu hesapları konusu bu para mevzunun hemen arkasına ciddi şekilde bir hastalık geçirdi hala onunla uğraşıyor hepsini bir araya getirince bende acaba gerçekten unuttu ya da o para onun için zaten lafı yapılcak bir para değil daha sonra hesaplaşır mı diye düşünüyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum siz dışardan bakınca ne görüyorsunuz?
Amac sizi dolandirmak bencearkadaşlar konuyu kısa tutarak bir şey sormak istiyorum bir adam var flörtleştiğimiz adamı şöyle tanımlayabilirim kendi işi var ve gerçekten saygın bir iş sahibi maddi durumu fazlasıyla yerinde ve bulunduğu ilde yaşayanların %60 ı bu adamı tanıyor mesleki bir saygınlığı var aile olarak da öyleler.
geçen gün arkadaşımın banka hesaplarına girildi ve farklı farklı insanlara hesaptan para gönderildi kendisi de kartlarını kapatıp şikayetçi oldu bir iki gün sonra sanırım dışarıda bir işi vardı aynı zamanda telefonda konuşuyoduk yani eminim nerede olduğunu fotoyla falan gördüm fotoğraflaşıyorduk gün içinde ve acil br şekilde birine para gönmdermesi gerektiğini söyleyerek sen gönderir misin 5 ten önce göndermem gerek ben hemen iş yerine geçince sana atayım yakında atm yok dedi bende belli bir meblağ gönderdim ve defalarca kendisi bir kaç saate iş yerine geçeyim göndereceğim dedi teşekkür etti bende artık boş mu bulundum nolduysa saçmalama canım böyle şeylerin aramızda lafı olmaz dedim ama ben bu saçmalamayı sürekli teşekkür ettiği için dedim ama tek ses kaydını böyle atınca sanki paraya demişim gibi oldu ve açıkcası biraz soğudum acaba beni kullandı mı düşüncesi aklıma geliyor bu konuyu anneme söyleyince de annemde öyle bir adam bu kadarcık meblağ için kendini düşürmez ya unuttu ya da sen saçmalama lafı olmaz aramızda diyince o da gerçekten hani lafı olmaz ya bir şey olsa bende ona gönderirim gibi düşündü diyo bir erkeğin daha flört aşamasında bu hareketit beni rahatsız etse de hem adamdan hoşlandım hem de bu hesapları konusu bu para mevzunun hemen arkasına ciddi şekilde bir hastalık geçirdi hala onunla uğraşıyor hepsini bir araya getirince bende acaba gerçekten unuttu ya da o para onun için zaten lafı yapılcak bir para değil daha sonra hesaplaşır mı diye düşünüyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum siz dışardan bakınca ne görüyorsunuz?
imkanı yok 3 senedir bu şehirdeyim ailesini kardeşlerini tanıyorum sadece ben değil çoğu kişi tanıyorAdam kendini zengin gösterip kadınları şövüşleyen biri, uzak durun
hesaplarını ve kartlarını kapatmıştı yazmıştımMaddi durumu o kadar iyi adamın hesabında para yokmuymuş? Bana saçma geldi.
şöyle diyeyim o bizim aklımıza da geldi neden ordan istemedi diye ama o an şöyle bir durum vardı anlık konuşuyorduk ve son 20-30 dk gibi bir vakti vardııBu kadar zengin adamın sekreteri yada bürosu yokmu şirketi artık adı neyse sana diyene kadar onlara parayı yollayın deseydi
Cidden dediginiz kadar varliklimi yoksa koca bir yalan mi
Hadi zengin diyelim bu tarz birinin yine size para yolla dEmesi
Ne bileyim kesinlikle ödemesi gerekirdi.hesapta parası yokmuymuş tuhaf
Şüpheli ya sizi denedi böyle yaparak ya bu adam da bir işler var
algım kapansa konu açmazdım mevzum da paranın gelip gelmemesi değil borç verirken bile gelmeme ihtimalini düşünür öyle veririm zenginlikten ziyade saygınığı bana cazip geldi mesleğinde ciddi ilerlemesi var ve gerçeken yanyanayken insan kendini değerli hissediyor daha doğrusu hissettiriyor gidilen yerlerAy yeri buram buram tezgah, dalavere kokuyor olayın. Buna ayikmadiginiza inanamiyorum. O parayı unutun, bununla kurtardiginiza şükredin, o adamdan da kurtulun. Belli ki size de zenginlik faln cazip gelmis baya, yalan olduğunu anlamayacak kadar algınız kapanmış
Göndermesi için rica edeceği hiç mi çalışanı vs.yoktu.Bana çok saçma geldi. Hadi yoktu diyelim ben olsam ilk iş ertesi sabah gönderirdim parayı.
100 tl gibi bir paraysa az değil sana geri ödemesi lazım. Sen saçmalama böyle şeylerin lafı olmaz desen bile sana geri ödeyecek karakterde olmalıydı.
Sana gelene kadar arkadaşı, akrabası yok mu?
Böyle adamlar sıkıntılı olur yakın zamanda anlarsın gözünü dört aç.
Atm den para gönderen is adamiHâlâ Atm kullanan varmi ya
işte bende erkek olsam inanın kendime yediremem hibe bile edilse mutlaka gönderirim bunu ve meblağ 100 değil daha da katları ve tekrar ediyorum bütün hesaplarını bir önceki gün kapattı farklı farklı yerlere aktarılan paralar savcılığa verdiği dilekçeye kadar biliyorum burası net1- o kadar zengin adamın iş ortağı veyahut yanında çalıştırdığı birileri vardır. Daha sevgili bile olmadığı kadından neden para göndermesini istiyor?
2- yakınımda atm yok ne kadar saçma bir bahane. Atm ile para gönderme mi kaldı? İnternet bankacılığıyla 2 dkda gönderiliyor
3- yahu sevgilin bile olmayan adam istedi diye para mı yollanır?
4- sen önemli değil desen bile adam nasıl böyle bir şeyi kabul edip parayı geri yollamıyor?
Bence her şey aşırı net. Adam yamyamın teki. zengin olduğu sonucuna nerden vardın? Nerden tanıyosun bu kişiyi?
Bir iş insanı hesaplarını ve kartlarını kapatamaz mümkün değil. Hiçbir iş yapamaz o şekilde. Hesaplarını, kartlarını kimler kapar biliyo musun? Dolandırıcılar, hakkında bir sürü icra takibi olanlar ve bu yüzden banka hesapları bloke edilenler kapatır.hesaplarını ve kartlarını kapatmıştı yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?