Sizce Amacı NE ?

Daha iki yorum öncesinde ailesini taniyorum iç içeyiz getirdin lafini. Sende ne dediğini bilmiyorsun.

Saldiri en fazla kredi kart hesaplara olur, normal hesaplara değil. Yani kim ki bu adam tüm hesaplari birinin eline geçsin? Mümkun değil.

Öyle bişey olsa zaten para kaybettiği için, adam niye ödeme yapmak istesin daha? Polislik olay olur ve aile yardim eder.

Istediğin kadar savun. Adamin ne olduğu artik ortaya çikti. Maddi rahat hayat hayalinde gitti kül oldu.

Benim annemin kuzeni zengin sandığı adamın beş parasız bir dolandırıcı olduğunu evlendikten sonra fark etti. Parası için değil sevdiği için evlenmişti ama adamın fikri düğünden gelen altınları alıp kaçmakmış. Bizim akraba da varlıklıydı galiba ondan da birkaç tapu falan istemiş tam bilmiyorum yalan olmasın. Adam altınları alıp gitti. Yanılma, aldatma sebebiyle evliliğin iptalini istedi bizim akraba da. O şekilde evlilikleri iptal edildi. Neler neler var gerçekten.

Nekadar bir miktar merak ettim
Ya üzerine yatıyor yada unuttu. Ama koca iş adamının banka hesabının olmaması,ilk kritere daha yakın.

Var maalesef, benim en yakın bildiğim örnek konuda anlattığım akrabam, çocukluğumuz birlikte geçti, biri bana onun dolandırıcı olduğunu söylese inanmazdım ama maalesef o kadar çok şehirde ve o kadar çok insanı dolandırmış ki Dolandırıcılık yapacağı yerlerde de yıllarca kendini iyi kamufle etmiş.

Benide alıntı yapmışsın annene bişey demedıkkı .Gıkrımızı sordun soyledık .Benım yazımda senı rahatsız eden ne var bılmıorum .Saat farkı yok dedım .Ortam bolesı ınsanlarla dolu dedım .Tamam o zaman kanlı canlı senın gozunun onunde saygın zengın iş adamıysa sormaya bıle konu açmaya bıle luzum yok bence

O kadar çokki boyle ınsanlar

doğru olabilme ihtimali hiç mi yok?bu beni üzdü
Doğruymuş bizler kabalık etmişiz .Ben emın oldugum bırı ıcın konu açmam .Eskı bır flortum vardı ilişki konusunda körü ama para konusunda mukemmeldı .Verdım vallaha 10 mılyar cektım kredı ay ayına odedı bana .Hiç bir sıkıntı olmadı .Hiç te konusunu açmadım .

Senden istemesi olmamış. Ben de soğurdum. Hadi bir hata yaptı istedi, geri göndermesi, gönderemiyorsa nedenini açıklaması gerekir. Biraz daha bekle ve tanımaya çalış ilişki içinde bence. Zaten sana uygun değilse ortaya çıkar iyi bir gözlemle.

Ben yorumların aksine dolandırıcı diye düşünmüyorum. Birincisi adam hastaymış yataktan çıkamıyormus, ikincisi hesaplarına el konmuş başkasına acil ödemesini bile size yaptırmış ya hani -tüm hesaplar da nasıl kapanıyor anlamadım, bir şekilde başka yolu bulunabilir illa ki ama türlü türlü insan var teknolojiden anlamıyor olabilir- belki başkası üzerinden para göndermesi gereken bir durum olmuştur falan o kısım biraz karışık neyse üçüncüsü daha parayı vereli birkaç gün olmuş, dördüncüsü daha yüzyüze gelmemişsiniz para verdikten sonra, e beşincisi de adamın durumu zaten iyiymiş, verdiğiniz para da az değil ama çok da değil anladığım kadarıyla vs vs

Yani sizin tüm dediklerinizin doğru olması durumunda biraz acele ediyorsunuz sanki. Derdiniz para değil de adamın daha flört aşamasında para istemiş olmasıysa zaten baştan vermeyecektiniz ne münasebet diye düşünerek. Bu paraya tenezzül edecek biri değil diyorsunuz diye söylüyorum belki de umursamaz rahat biridir. Çok insan tanıdım böyle, borç diye alır acelesi yok canım dedin diye bir daha konusunu açmayan. Ben 5 lira bile alsam birinden geri verene kadar aklımdan çıkmaz ama bazıları fazla gevşek olabiliyor, bu da öyle biri olabilir. Velhasıl rahatsızlığı geçmesine rağmen konuyu acmazsa o zaman düşünün bence silme işini

Konu sahibicim eğer içinde bi kurt olmasa buraya konu açmazdın. Dolandırıcılar böyle önce güven sağlarlar sonra daha büyük para alırlar, bizim burda da bi dolandırıcı var kendini Mecliste çalıştığını iddia ediyor polisleri dolandırıyor, düşün yani polislerin aileleriyle bile samimiyet kuruyor güven kazanıp dolandırıyor, en son çok kötü ifşa oldu şimdi yine mecliste milletvekili korumasıyım diye yine polislerle samimiyet kurmuş. Var böyle tipler kimseden korkuları yok.

Bize kızma bize fikir sordun söyledik bize ne ki istersen tüm paranı ver vah vah deriz kendi hayatımıza geri döneriz.

Bir de bahsettiğim dolandırıcıyla ortak yönü şu : hep borç aldıktan sonra ölümcül bir hastalıkları çıkıyordu. Yöntemleri aynı yani bunların

Bir hesabından para çekildi diyelim kapattırdı ki diğerlerini niye kapattırsın ki.
En fazla biri üzerinden işlem olmuştur.
Öte yandan kart kapatılir hesap niye kapatılsın. Ölen yakınımın hesabını kapatmam gerekti yakın zamanda,icinde bir miktar para varmış mirasçısı olarak gittik,parayı çektik o şekilde kapatıldı hesap,aksi halde kapanmıyordu.yatırım hesabı için haber bekliyoruz belki onun icinde gidip alacaklarımızı alıp imza atıp öyle kapattıracağız. Öyle icinde para olan hesaplar şak diye kapatılmıyor yani.Kart yoksa bile internet bankacılığı,qr kod vs bir dolu işlem yapma yolu var. Ayrıca böyle bir insan cebinde kartı yoksa bir miktar para çekmez mi üzerine dursun ne olur ne olmaz diye.
Nerden tutsam elimde kalıyor konu. Atm yok demis mesela arabası yokmu bu adamın,dağın başında mı yaşıyor da atmye gidip halledememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…