Sizce Amacı NE ?

Çalışanları dururken para göndermek sözüm ona flörtü olarak size mi kalmış? Bilemiyorum ama flört aşamasında olunan kişiden parasal konularda ricada bulunmak bana pek akıl işi gelmiyor. Madem o kadar zengin ve de saygın sizden böyle bişey istemeye nasıl olur da utanmaz? Ay inşallah çok para kaptırmamissinizdir.

senden borç isteyen zengin adam oldu mu peki hıhhhhh?
Benim çok zengin bir flörtüm vardı. Salak herif ben öğrenciydim harçlık vermeye calısıyordu (kabul etmediğim icin pismanımmmmm) o zaman dolar 2₺ bana vermeye çalıştığı para 2000₺ idi (öyle aylık değil haftalık).
dolar bazında su anki maasımdan fazla djfjfjf terk etmistim… zengin avcısı olamadık…

Anladığım kadarıyla netten falan tanıdığınız biri değil ki ailesine kadar tanıyorsunuz.İlişki başlarında para muhabbeti bana çok itici gelir ancak sizin anlattığınız durum beni rahatsız etmedi, sanırım anlık gelişen bir durum olduğu için, adamı iyi tanıdığınız için,ardından hastalıkla boğuştuğu için vs vs..Adam sizden milyarlar istemedi heralde ne yapsın bir kaç TL yi ..Bununla mı vurgun yapacak.Netten tanışıp dolandırılanları okuya izleye paranoya olduk diye düşünüyorum,bu kadarcık olsun insanlara güvenmezsek hayatımıza nasıl devam edeceğiz?

Ya o kadar zengin adamın bütün hesaplarını kapattığına inanabiliyor musunuz? Ben inanamıyorum bende mi sorun var acaba.

Sus fakir sennaaannlarsın? Zengin mekan gördüğün mü var? Montunu hiç sırtından alıp portmantoya astılar mı senin? Bilmezsin işte fakfakir
Suşi yedim Bence biraz bende de zenginlik var tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd

Suşi yedim Bence biraz bende de zenginlik var tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd
bu daha kötüymüş.çakma çanta alıp gerçek olduğuna kendi bile inananlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…