Sizce Amacı NE ?

lüks bir araba kiralayan ben zenginim diye ortalıkta dolanıp insanları söğüşlüyor. Günde 5 kadından 1000 lira alsa ohhh

+1000000000000000000

değil işte beni geren de bu şimdi nasıl iletişim kesmeliyim valla inanmicaksınız ama ben verdiğimi istemeye falan utanırım ya
hepimize saydırmışsınız da adama bu kadar güveniyorsanız neden paranız için endişeleniyorsunuz peki?

hakaretten şikayet ettim konu sahibini.

bilmiyorum sanırım yapamam bu adamla alakalı değil kimseden isteyemem
O zaman üzülmeyeceksiniz kafanızı meşgul etmeyeceksiniz.Ben hiiiiç gurur yapmam karşımdakinde gurur mu var ki benden isterken iyi ohhh ne ala.O parayı da tavrını da unutun gitsin kabullenin ve hiçbirşey olmamış gibi davranın.Başka seçeneğiniz yok.

sen buradaki yorumlara aldırma var böyle insanlar. dolandırıcı da olabilir, sorumsuz da olabilir, üzerine yatmış da olabilir her şey olabilir. önemli olan senin hislerin. şu saatten sonra bu davranış seni itti mi? itti. yanlış mıyım? o kadar zengin adamın flörtünden para istemesi zaten garip, hadi istedi bari heme öde, dimi.. sanırım 1000 lira civarı attın, 100-200 liralık bir mevzu değil bu. ama 5-10 bin falan da olmaz. belki 800 falan da olabilir neyse rakamı söylemiyorsun zaten. bence madem artık konuşmayı da keseceksin o parayı kendisinden iste. bundan sonra da senden para isteyen adama para falan atma. olmaz maykıl bende de yok de geç. kimseye de aramızda paranın lafı olmaz gibi bir laf etme. ben de benzerini yaşadım zamanında gerçi küçüktük biz hani benimki 50 liraydı markete girdik neymiş efenim parası yokmuş anasına 50 lira tl yüklemek gerekiyormuş da benden istedi borç diye. gönülsüz de olsa verdim ama bi itti bu hareket beni yani. sonra biz ayrıldık ben o parayı istedim vermedi tabii ki.

Neler görüyoruz ya. Zengin işadamı kuzenimin kocası, kız lohusa yatağındayken, seni şirkete ortak yapıyorum doğum hediyesi olarak diye belge imzalatıyor. Halbuki kredi vermiyormuş banka buna işleri bozukmuş kızı ortak etme amacı kızın adına kredi çekmekmiş.Kız habersiz seviniyor kocam beni şirkete ortak yaptı diye ama bilmiyor ki 300000 tl lik krediye imza attığını. Sene 2014 düşünün.Tabii adam ödemiyor krediyi iflas ediyor.Üzerine kızı aldatıyor. Aldatınca son nokta oluyor boşanıyor kuzenim.
10 yıllık evlilerdi üstelik akrabamız çocukluğundan beri tanıyoruz hani.Adam şimdi kendi işini kurdu durumu da iyi ama o borç hala duruyor ve yeniden evlendi.Olan kuzenime oldu iki çocukla adam en alt seviyeden nafaka ödüyor o kadar. Kız işe giremiyor haciz olduğu için maaşına el koyuyor banka. Kocana bile güvenmeyeceksin yeri gelince.

O paranın geri dönmeyeceğini göze alarak yapılmalı böyle şeyler aslında. Şu an nasıl davranıyor?
her zaman borç verirken bunu göz önünde tutuyorum zaten şu an derdim o değil rahatlığı çok normal hasta olduğu için sık konuşamıyoruz ama msj atıyor hiçbir şey olmamış gibi bende bir şey demedim

hepimize saydırmışsınız da adama bu kadar güveniyorsanız neden paranız için endişeleniyorsunuz peki?
para için endişelenmiyorum diye kaç kere daha yazmam gerekiyor ben yazmaktan yoruldum tabii ki verse alırım yok kalsın demem borç vermişim sonuçta ama şu an derdim bu duruma düşürülmek sindiremiyorum bu durumu iletişimi kesmek istiyorum ama kalkıp borcunu ver şu bu diyemem bu adamla alakalı değil başkası da olsa diyemem benim endişe ettiğim konu ya para gelmezse değil rahat rahat üstüne yatılması hiçbir şey olmamış gibi davranılması bana potansiyel yerim ben bunu ya gözüyle bakma ihtimali hanginiz bu duruma düşseniz stres yapmazsınız çok merak ediyorum

o zaman tek seferde iletişimi kesiyorum en mantıklısı bu

teşekkür ederim yorumunuz için benim hislerim soğumak konduramamak en çok kendime yedirememek yok ya o yapmaz seviyesine gelmek inanın 10 tl de olsa bunu yapsa aynı şekilde hissederdim birini aptal yerine koymak gibi bir şey yani ama maalesef isteyemem gerççekten neden bilmem böyle şeylerde hiç yüzüm tutmaz

yok artık diyerek okudum ve çok üzüldüm allah sabır versin

Karakterli bir erkek asla gururunu bir kenara atıp da bir kadından para isteyemez.Kardeşi olur, ailesi olur, arkadaşı olur ama sevgilisi olamaz.Maddi durumu olmaz birine borcu olur vs uzun süredir tanıyorsundur o istisna.
Kesinlikle katılıyorum. Evlenmeden önce eşimin işsiz olduğu bir dönem yaşamıştık. O dönemde bile asla bir benden maddi bir şey talep etmedi. Ben bir defa imada bulunacak oldum o çok sinirlendi gururumu kırıyorsun dedi. Aynı şekilde bende evlenene kadar eşimden maddi bir yardım talep etmedim bunu onur kırıcı buluyorum. Bence cinsiyet farketmeksizin olması gereken bu. İnsan sevgilisinden para istememeli

Adamın iş güç durumunu bildiğiniz icin dolandırdı diyemem.

Aşırı yoğun olduğu için size hesaba oara atar mısın demiş. Ama o da saçma
Bubadam saygın biriyse sekreteri de vardır
Ve ona söylerdi bu işleri.

Unutmuş ya da parayı ciddiye almamış olabilir

Erkek arkadaşınız için direkt dolandırıcı diyemem ama size gerçek bir hikaye anlatayım, maalesef kendisi akrabam.
Gittiği her şehire ailesiyle gider, kendini iş insanı yatırımcı olarak tanıtır ve gittiği şehirde en az birkaç yıl şehrin esnafı dahil herkese güven veren şeyler yapar, şehrin iyi restaurantlarında yemek yiyip iyi arabalara biner, evini en pahalı muhitten kiralar, annesi kardeşleriyle boy gösterdiği ve bolca para saçtığından kimse şüphelenmez, istediği dükkandan parasını ödemeden istediği ürünü alacak kadar itibar kazanır, adam artık o kadar profesyonel olmuş ki girdiği her dükkan/iş yerinde kral gelmiş gibi karşılanır, annesi arabadan inerken kralın annesi havasıyla iner rollerini iyi yaparlar, dolandırıcılığa önce ilk eşi ve kayındeperinden başladı, sonra Türkiye'nin çeşitli illerinde kadınları, bölge esnaflarını dolandırarak devam etti, ülkede o kadar insanı çarptı ki bir süre kendini unutturmak için yurtdışına gitmiş orada da gurbetçileri dolandırmış sanırım, sınır dışı edilmiş birkaç yıl hapis yattıktan sonra duydum ki hapisten çıkmış ve şimdilik son darbeyi yengesine vurmuş diye duydum, sayesinde kimi bankadaki yüklü parasını, kimi evini arabasını kaybetti, kurbanları kendi elleriyle rızalarıyla verdiklerinden adam yargılandığı halde geri alamadılar nasıl iç ettiyse yedikleri kar kaldı, şu an hangi şehirde kimlerin canını yakıyor bilmiyorum, büyük vurgun yapacak dolandırıcılar birden ortaya çıkmaz, önce dolandıracakları yerdeki insanlarını arasına girip kaynaşır, itibar ve güven kazanır, etrafa bolca para saçarlar, bunu da daha önce dolandırdıkları insanların parasıyla yaparlar.

Size gelince, flört ettiğiniz kişiyle para meselelerine girmeyin zira insanlar 40 yıllık eşlerinden dahi para konularında darbe yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…