Sizce Amacı NE ?

Benim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.
kusura bakmayın ben inanın çoğunu okumadan alıntı ekleyip geçtim sıradan

Aynen bende sadece soru sordum, adamı nerden tanıdığını ve miktarı sordum ki ona göre durum değişir diye
alıntıyı sırayla her mesaja yaptım çoğunu okumadım adamla ilk karşılaşmamız bir etkinlik gecesindeydi ortak arkadaşlar aracılığıyla sonra da iki defa açılışlarına gitmiştik öyle öyle denk gelmeye başladık miktarı vermek istemiyorum

gerçekten mi? aklama çabası mı? yoksa derdimi anlatma çabası mı? adamı tanımazsınız beni tanımazsınız aklasam ne aklamasam ne ısrarla anlaşılmayan üyelerin yoktan var ettiği şeyleri düzeltiyorum ki aklı selim bir yorum gelsin çok isterdim mesela sadece benim kurutum olmasını ama değilmiş mesela insanca bana yorum yapan kimseye hayır öyle değil demedim eğer bir kaç mesajıma bakarsanız fark edersiniz.

bence siz hala inanmak istediğinize inanıyorsunuz adam paranın üstüne yatacak kadar ezik , siz de paranızı isteyip sepetleyin yok hasta yok bilmem ne hasta diye başkasından rica edip göndertmez mi ? lütfen yok hastaydı yok yatalaktı yok dünyadan uzaktı bilmem ne diye bahane sunmayın

sizin kuruntunuz değildi çünkü .. herkes gerçeği yazdı .

Siz istediniz ki adam çok elit çok saygın aaaa olur mu belki hafızasını kaybetmiştir unutmuştur dememizi beklediniz,gerçekçi yorumlar gelince içten içe kötü hissettiniz ama birlik bişey yok adam üç kağıtçı

işte onu açıklasaydınız ,birden fazla hesabı vardı ama işkillenincee kapattı diue fakat yorumlar yine değişmezdi adam paranızı geri iade etmedi çünkü
işte benim istediğim bu şöyle yorumlar adamın 10 hesabı olsa da beni düşürdüğü durum değişmiyor diyelim ki bu siber saldırı hiç olmadı bu durum yine değişmiyor benim bunları anlatma sebebim iki tarafın da durumunu bilip tarafsız yorum almak ayrıntı vermeden para istedi verdim geri vermedi desem zaten yakınlık derecem durumu şu bu sorulacaktı ama sormadan söyledim diye paragöz oldum bırakın parayı benden bir tişört te alsa iade etmeli almam desem de vermeli bundan rahatsız olan tek ben miyim yoksa normali bu mu kafam karıştı olayı tek bilen benle annem o bile dönüp x kendini böyle bir para için rezil etmez diyince insan ister istemez buna inanmak istiyor kabullenemiyor düştüğü durumu

Hoş bir durum olmamış,
Bence sizinle konuşurken 2 dk telefonu kapatıp kardeşlerinden birinden rica edebilirdi.
Ben yerinizde olsam isteyemem hep sıkıntılı olmuşumdur bu konuda,
Ama flört ettiğim kadına geri ödeme yapmayı da unutmam....

inanmak istediğime inanmak değil de durumu kabullenememek diyebiliriz ister istemez ama şu var o parayı isteyemem bunu msjla bile yazamam

Abla nolur sen evlen
Bu adama kredi çekip bağış yap. Bunu duymak istiyorsun çünkü.

O sizden isterken nasıl çekinmediyse siz de çekinmeyin. Ya kusura bakma hiç hoşlanmam böyle şeylerden ama acil ailevi bir durum oldu. Paraya ihtiyacımız var geçen verdiğim parayı geri yollayabilirmisin, inan zor durumda kalmasam istemezdim hiç de sevmem böyle şeyleri diyiverin gitsin.O zaman gerçek yüzünü de öğrenmiş olursunuz.

inanın hiç öyle bir yorum istemedim bu olayı yaşamamayı isterdim , unutmuş olmasını isterdim gerçekçi yorumu kaldıramayacak olsam buraya gelmem ama beni sinirlendiren şu ben düştüğüm durumu yazıyorum gel bana de ki adam yatmış paranın üstüne kabulüm ama yok soğuk su iç yok adam kendini zengin gösteriyo ama değil diyorum ki adam karşımda kanlı canlı anasını babasını mekanlarını biliyorum gidiyorum hala diyor adam dolandırıcı sen parayı dert ettin sen sövüşçüsün diyorum tamam parayı unut bir eşya düşün hoş mu bunu yapması hala diyolar ki kaz gelecek yerden tavuk esirgemek bilmem ne inanın kendimi kötü hissettiğim tek nokta bu gerçekten bu para benim içime şu üyelerin içine oturduğu kadar oturmadı benim zoruma giden kullanılmak karşımdaki insanın böyle basit bir şeyin içine beni sokması beni böyle düşündürmesi ya da belki beni bu masumiyete inandıracak kadar manipüle etmesi zoruma giden bunlar

inanmak istediğime inanmak değil de durumu kabullenememek diyebiliriz ister istemez ama şu var o parayı isteyemem bunu msjla bile yazamam
Siz nasıl geri isteyemem diyorsunuz , ama o ihtiyacı anında verdiğiniz parayı unutmuş gibi yapabiliyor rahatça siz de rahat olun
Hastalığı da önemsemeyin "hiç şu an hiç zamanı değil biliyorum ama başla seçeneğim kalmadı" dersiniz biter gider.

aynı şeyi düşünüyorum bu olay için demiyorum ama genel olarak konuşuyorum para veya başka bir şey ben verdiğimi istemeye utanırım da karşımdakinin yüzü bile kızarmaz bırakın vermeyi hafif bir mahçubiyet olsa ona bile okeyim

sizi kullanmasına müsade etmiş oluyorsunuz o zaman
yanlış anlamayın da gönderdiğim para kadarlık adamsa kendi düşünsün benden daha rezil ben en azından güvendim inandım verdim ama o miktar için beni kullanabildiğini düşünürse eğer gerçekten acırım geçirdiğim vakte

teşekkür ederim aslında yapmam gereken bu ama maalesef yapamam değil bundan kimseden isteyemem böyle geri ver diye

tamam canım ok ama sana da bi kredi çıkarayım varsa okuduğunu anlama kursu falan oraya git hayrıma bari bir faydam olur böyle enayi yerine koyulmam
Enayi yerine koyulma tabi
İş adamının banka hesabı olmadığına inanmak çok zekice hdjdjd

bilmiyorum sanırım yapamam bu adamla alakalı değil kimseden isteyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…