valla benden beteri de vardır adam bir yere gidince arkadaş ortamı da olsa kredi kartımı istiyordu ödeme yapmak içinYuh benden beteri varmış. Geçmiş olsun kardeşim acın acımızdır bu saatten sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benden beteri de vardır adam bir yere gidince arkadaş ortamı da olsa kredi kartımı istiyordu ödeme yapmak içinYuh benden beteri varmış. Geçmiş olsun kardeşim acın acımızdır bu saatten sonra![]()
o işler hiç öyle değil işte insanlar boşuna zengin olmuyor milletin sırtından geçinip zengin oluyorlarÇiftlerden biri zenginse öteki de otomatik olarak zengin sayılıyo. O yüzden hanım kızımız gittiği iki restorana bel bağlayıp kafalamak için paralanıyor![]()
Avakado nedir ? Hiç yememişemmAy berbat bi tadı var kıazzz. Bebem görünce ağlıyor djjdjd
Arkadaşlar zenginde olsanız lahmacuna düşüyorsunuz![]()
evet tadı tuzu yok ama sağlık için güzel bir besin salatası yapılıyor limonlu filan o yeniyor yine bir dönem sağlıklı beslenecem diye kıyıyordum paraya da sonradan bıktım alması ayrı doğraması zulmü ayrı :)Harbiden tadi yok ahahaha!
Bende yemiştim, dedim bu ne? Abartilan şey bumu? Yada damağim fakir, bilemedim tabi.
evet tadı tuzu yok ama sağlık için güzel bir besin salatası yapılıyor limonlu filan o yeniyor yine bir dönem sağlıklı beslenecem diye kıyıyordum paraya da sonradan bıktım alması ayrı doğraması zulmü ayrı :)
Daha 19 yasindaydik. Canim sevgilim istanbulda ogrenciydi, cok zor sartlarda okuyordu. Ucak bileti alip yanima gelmisti, gun icinde gezerken cebindeki parasi bitmis, aniden farketti, tutuştu atm aramaya basladi. Nolur vereyim cekince yine verirsin cebin bos gidemezsin oyle dedim, tamam ben atm bulucam merak etme dedi, ne yaptiysam almadi. 1 senelik iliskimiz vardi o sirada. Ay canimin ici Duygulandım hatırlayıncaZor durumda kalsa bile isteyeceği en son kişi siz olmalıydınız. Kardeşleri varmış üstelik birlikte çalıştığı, onları arayamamış mı sizden istiyor? Bir de geri verme lafı bile etmemiş bir daha, aynı zamanda çok düşüncesiz. 1.5 yıllık ilişkim var, 1 liran var mı demedim daha..
işte ben de öyle düşünerekten yemeği bıraktım yoksa parasın da değilim :) zenginisss bizzzzSalata domatesin ne eksiği var diyesim geldi :)
Tabiki besin değeri vardir fakat abartilcak bişey değil. Başka yiyecekler ile o besin değerinide alabilirsin.
Çok komiksiniz… anne kız zengin koca avcısı gibi yapışmışsınız adama. Adam da bir güzel söğüşlüyor. Hakkıdır valla yapsınanneli kızlı gidilen yerlerin kapısından geçerken ağlarsınız artık
100 tl mi?![]()
![]()
Adam parayı geri ödemeyince ben de en fazla 100 tl falandır diye düşünmüştüm fakat çok daha fazlaymış.
ava giderken avlanma durumu geldi bana bu konu
calismiyorum, benim bile concierge uyeligim var acil bir isim oldugunda o an halledemeyeceksem ararim 3 dk icinde hallolur. bu kadar saygin is adaminin neden baska calisani veya en azindan artik herkesin sahip oldugu bir concierge hizmeti yok?
Ülkede herkes saygın iş adamı
Ben olsam isterdim.
o kadar saygın ve zengin biri flörtünden para istemez , size gelene kadar kaç kişi vardır isteyecek
hadi bir şekilde istedi (yine istemez ) ,anında tekrar size gönderir ,yok hastaydı yok bilmem neydi kendi kendinize bahane uydurmasanız mı ?
Ben kadın halimle isteyecek son kişim flörtüm olur onda da yerin dibine girer bi an önce geri öderim ki lafı olmasın utanmıym
burada yorum yapanlara ters tepki verip ,yok öyle değil ,yok böyle değil diye ancak kendinizi kandırırsınız söyliymmmm
para konusunu için de : üzerine bir bardak soğuk su için iyi gelir
istemesine isteyecek kendini zor tutuyor da bunun sonunda ya zengünn iş adamından olursam diye onu düşünüyor asıll.![]()
sizin çevrenizde saygın ve zengin biri yok diye kıskanmayın lütfen![]()
Tabi zengün iş adamı bulmak mühim
Ama sorun şu ki adam zengin değil![]()
vallahi çok var.ama ne kendileri para isterler ne de 5 kuruşlarını koklatırlarrrr.![]()
tam saygın değillermiş demek ki canım benim![]()
olabilirrrr![]()
![]()
Çalışanları dururken para göndermek sözüm ona flörtü olarak size mi kalmış? Bilemiyorum ama flört aşamasında olunan kişiden parasal konularda ricada bulunmak bana pek akıl işi gelmiyor. Madem o kadar zengin ve de saygın sizden böyle bişey istemeye nasıl olur da utanmaz? Ay inşallah çok para kaptırmamissinizdir.
Sus fakir sennaaannlarsın? Zengin mekan gördüğün mü var? Montunu hiç sırtından alıp portmantoya astılar mı senin? Bilmezsin işte fakfakir![]()
senden borç isteyen zengin adam oldu mu peki hıhhhhh?![]()
![]()
verdiğinin üzerine bir bardak soğuk su iç ardına bakmadan topukla topukla kaç koş
bunu yapmaz çünkü zengin flörtümü kıskandı k.k üyeleri beni ayırmaya çalışıyorlar diyordur beyni
Bana hep açlar denk geldi zenginnbir iş adamı hiç görmedim nasıl olaki
Benim çok zengin bir flörtüm vardı. Salak herif ben öğrenciydim harçlık vermeye calısıyordu (kabul etmediğim icin pismanımmmmm) o zaman dolar 2₺ bana vermeye çalıştığı para 2000₺ idi (öyle aylık değil haftalık).
dolar bazında su anki maasımdan fazla djfjfjf terk etmistim… zengin avcısı olamadık…
Flört döneminde bu para işleri olmaması gerekir bir daha kimseye güvenmeyin. Durumu iyi adam sizden istemez zaten sağlam dostu da vardır gider ona at derdi.
Bu internet bankaciligndanda tam verim alinmiyorki keşke başınızın üzerinden telefonunuzu gezdiirp sadakam olsun yada zekat param diye niyet edip gonderseydiniz
Anladığım kadarıyla netten falan tanıdığınız biri değil ki ailesine kadar tanıyorsunuz.İlişki başlarında para muhabbeti bana çok itici gelir ancak sizin anlattığınız durum beni rahatsız etmedi, sanırım anlık gelişen bir durum olduğu için, adamı iyi tanıdığınız için,ardından hastalıkla boğuştuğu için vs vs..Adam sizden milyarlar istemedi heralde ne yapsın bir kaç TL yi ..Bununla mı vurgun yapacak.Netten tanışıp dolandırılanları okuya izleye paranoya olduk diye düşünüyorum,bu kadarcık olsun insanlara güvenmezsek hayatımıza nasıl devam edeceğiz?
Ya o kadar zengin adamın bütün hesaplarını kapattığına inanabiliyor musunuz? Ben inanamıyorum bende mi sorun var acaba.
Ben de asla inanmıyorum ,sadece konu sahibi inanmışhem de ısrarla inanıyor
Valla kuzenim işsiz, memleketin yerel gazetesi kuzenim için Ankaralı genç işadamı ... ... yazmış gerisini siz düşünün.![]()
pu ha ha vallaha mı?kız belki öyledir de senden saklıyordur adamın günahını niye alıyorsun?![]()
Ben 2 şey merak ettim birincisi bu adamla nerde tanıştınız? İkincisi gönderdiğiniz miktar ne kadar?
Suşi yedimBence biraz bende de zenginlik var
tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd
bu daha kötüymüş.çakma çanta alıp gerçek olduğuna kendi bile inananlar gibi![]()
![]()
Ben çeyrek zenginim mesela 4 farklı banka hesabım var… biri gitse ötekinin gönlü kalır![]()
benim de arabayı görmeseler zenginim diye yuttururum da o işi bozuyor işte![]()
![]()
İnanırsan şirinleri bile görürsün kızne varmış benim kapiçinomda
kapiçino kısmını Nusretin dediği gibi oku, havalı oluyor
![]()
Ben oturduğum her yerde ekonomi konustugum icin sanmıyorum zengin sayılayım… bir arkadasım mesela maldivlerden falan bahsediyo o tertemiz zengin![]()
Kız senin kocanın saflığıyla konu sahibininki yarışır heenaptı parayı kaptırmadı di mi dolandırıcı alamancıya
Geri kalmışsın kıazzyok onlara kaptırmadı. Bana kaptırdı , bende dolar aldım 30 bin zararsayız hxhshd
Yani bi dolandırıcıdan kaçtı , birine yakalandı hxhshshhshshdhhd
Bu nasıl saygın iş adamıymış yahu
İş adamıysa bile son derece amatör ve vizyonsuz.
şimcikk günümüzde kocaman şirketi olana da işadamı diyorlar bakkala da iş adamı diyorlar.konu sahibinden para isteyen acaba hangi taraftandır?![]()
Bu herif saygın iş adamı ise, ben de viktorya sikrıt meleğiyim![]()
Marketi vardır belki![]()
5 e kadar gondermesı gerekıyorsa sen gonderırsen oda gonderır sonuçta saat farkı yok ki .Emınmısın saygın olduguna parası olduguna.Bana çakal gıbı geldı
bana daha çok esnaf gibi geldi![]()
banka hesapları çalınmış saygın ve zengin iş adamımızın ,ATM de yakın değilmiş flörtünden göndermesini istemiş![]()
Ayyy görüomusun bunlardan bi çokki
doğru olabilme ihtimali hiç mi yok?bu beni üzdü![]()
![]()
5 e kadar göndermesi gerekiyorsa anladığım kadarı ile 2000 liranın üstünde bir rakam bu da hibe edilecek bir rakam değil.ne kadar zaman oldu borç alalı sizden.şaka yolla hatırlatın .dolandırıcı oldugunu düşünmedim ama borcuna sadık değilse o kişi ile de görüşmeyi zaten
Herkeste bir riyakarlik, kendini farkli gosterme zengin gosterme.. bu kadar zengin olan biri para muhabbeti yapmaz… kaliteli varlikli biri para muhabbeti yapmaz..
Hayatta sevmedigim
Birsey varsa birseyin fiyatini dile getirenler, hele kimse sormadan..surekli
Para muhabbeti yapanlar..itici.. mesela ayakkabi alir fiyatini soyler herkese vs. Cok kotu
Saygin-zengin-is adami
Bu üç özelliği taşıyan hic kimseyi gormedim tanimadim duymadim ama;
Saygin dolandirici cok bacim![]()
Şu devirde en standart insanın bile 2-3 bankayla ilişkisi var. Bu adam o zenginlikle her şeyini tek bir bankada açtırdığı tek bir hesaba mı koymuş? Şirket hesabı, kişisel hesabı bile ayrı olmalı normalde. Her şeyini mi patlatmışlar yani?
Madem kardeşleriyle iş yapıyor, onlardan isteyebilirdi kendisi ve ailesi için küçük, insanlık için büyük olan bu parayı.
Flört ettiğin insandan para istemek mantıklı mı sizce?
Kizzzzz kac para gitti, ona göre yorum yapicam gdhdh
Ya siz neden arkasından dert edeceğiniz para için aramızda lafı olur mu muhabbeti yapıyorsunuz hahshwdıdxd
Hadi diyelim bu adam gerçekten çok zengin ve sizi kullanma niyeti yoktu. Mesela siz 1000 lira gönderdiniz, üstüne de önemli değil muhabbeti yapınca durumu gerçekten iyi bir insan için o miktar önemsiz gözükebilir ama sizin için belki de büyük paradır.
Yakın arkadaşım benden borç isterse düşünmeden veririm ama daha yeni tanıştığım flörtüm 10 lira bile istese kendisinden soğurdumBu da 'ıyyy ezik parası mı yok' muhabbetinden kaynaklı değil. Kendi açımdan borç istemenin biraz yüz kızartan bir şey olduğunu düşündüğümden dolayı iki gündür hayatımda olan insanın rahatlığından hoşlanmazdım.
Bu arada ben de öğrenciyim ve neredeyse her bankada hesabım var. Üç tane kredi kartım falan var ama iki tane de acil durumlar için bir miktar para bulundurduğum iki tane banka kartım var. Ben bu fakirlikle bir sürü kart kullanıyorsam zengin iş adamlarının kaç tane kartı vardır düşünemedim
Ay hayır bi de insanın flörtüne gelene kadar isteyeceği kardeşi-kuzeni falan olur. Umarım siz bu olayın sonunda bir bardak soğuk su içmezsiniz konu sahibi.
Ay atm yokmuş iste etrafta, sekerim kapa 2 dk ofisi arayayim halletsinler de dememis, cunku cok zengin ve de önemli is adami olmanin gerekliliginden ötürü herkesi asistani saniyör.
çok haklısın canım ,ayrıca saygın ve zengin iş adamının bi hesabı oluyor o da ne hikmetse çalınıyor shskşssödjls sonra da asilzademiz atm aramamak içindaha sadece flörtü olan birinden para istiyor , ben ikna oldum![]()
Çünkü zengin ve de carpilmis is adami olmak bunu gerektirir evet
şu an çarpılan sadece konu sahibi gibi duruyor![]()
Asil soru, kahvaltilda avokado yiyormusun?
Öyleyse konu sahibine sor, sanada para yollasin![]()
Konu sahibinde kendi saflığımı gördüm
Benim de oda arkadaşım param yok deyip korunmasız ilişkisi sonrasında ertesi gün hapını bana aldırttı geçen ay, anneme anlattığımda da 'yine dolandırdılar dimi seni gatsby' diye benimle dalga geçti. Ben de aynı konu sahibi gibi müthiş bi ısrarla 'yooğğğk anne kız gerçekten zor durumdaymış' diye savundum. Ertesi hafta kız 400 liraya jel tırnak yaptırıp geldi odaya
Öyle işte konu sahibi kimine zor durumda deyip para verirsin senden zengin çıkar, kimine bu zaten zengin benim parama ihtiyacı yoktur deyip para verirsin senden fakir çıkar. Hayat işte böyledir en iyisi kimseye para vermemek hahsjweeodıwoxd
geçmiş olsun kardeşim ,acın acımızdır![]()
Fast ile mesela 10bini 2-2-2-2-2 şeklinde beş defa havale yaparak gönderebiliyor. Saat şartı eskilerde kaldı biraz. Parça parça gönderiliyor. Nerden bildiğimi sormayın. Zengin bir iş adamıyımKdfkfk
Valla ben para konusunda hassasım borç borçtur geri ödemeli. Sizin yerinizde olsam baktım ödemiyor aynı meblağlarda kendisinden para isterim. Eğer hassas olsaydı siz lafı olmaz dediğinizde bile ısrar ederdi. Ben mesela birinden borç alsam kuruşu kuruşuna tüm ısrarlara rağmen öderim. Bence doğrusu da budur.
Şu verdiğiniz cevaplar kendi içinde çelişmiyor mu?
Hem sizi dolandırıyor diyen üyelere “ çok saygın, ünlü bir aile, kardeşleriyle iş yapıyorlar, imkansız, ehe” diyorsunuz, hem de kendi ağzınızla “ ben de işkillendim aslında” diyorsunuz.
Bi karar mı verseniz?
Madem işkillendiniz, dolandırıcı olabilir diyen üyeleri neden azarladınız??![]()
Yani bi iskillendim ama cidden zenginse de kacirmayim adami demek istiyor![]()
Karakterli bir erkek asla gururunu bir kenara atıp da bir kadından para isteyemez.Kardeşi olur, ailesi olur, arkadaşı olur ama sevgilisi olamaz.Maddi durumu olmaz birine borcu olur vs uzun süredir tanıyorsundur o istisna.
Avakado nedir ? Hiç yememişemmAy berbat bi tadı var kıazzz. Bebem görünce ağlıyor djjdjd
Arkadaşlar zenginde olsanız lahmacuna düşüyorsunuz![]()
Sen 1₺ gitse de yorum yaparsın hxhshhs
Cihangirin göbeğinde yaşayan 20 bin maaşı olan eski sevgilime kredi çekip ödediğim paralar yedirdim zamanında borçlar 5 yılda bittiydi malım ben evet![]()
Bne bankacıyım bilmiyom valla demek ki fakirmişim mişim diyorum çünkü kocam zengin eheheheh
Yuh benden beteri varmış. Geçmiş olsun kardeşim acın acımızdır bu saatten sonra![]()
Çiftlerden biri zenginse öteki de otomatik olarak zengin sayılıyo. O yüzden hanım kızımız gittiği iki restorana bel bağlayıp kafalamak için paralanıyor![]()
Zor durumda kalsa bile isteyeceği en son kişi siz olmalıydınız. Kardeşleri varmış üstelik birlikte çalıştığı, onları arayamamış mı sizden istiyor? Bir de geri verme lafı bile etmemiş bir daha, aynı zamanda çok düşüncesiz. 1.5 yıllık ilişkim var, 1 liran var mı demedim daha..
valla benden beteri de vardır adam bir yere gidince arkadaş ortamı da olsa kredi kartımı istiyordu ödeme yapmak için
Harbiden tadi yok ahahaha!
Bende yemiştim, dedim bu ne? Abartilan şey bumu? Yada damağim fakir, bilemedim tabi.
evet tadı tuzu yok ama sağlık için güzel bir besin salatası yapılıyor limonlu filan o yeniyor yine bir dönem sağlıklı beslenecem diye kıyıyordum paraya da sonradan bıktım alması ayrı doğraması zulmü ayrı :)
Salata domatesin ne eksiği var diyesim geldi :)
Tabiki besin değeri vardir fakat abartilcak bişey değil. Başka yiyecekler ile o besin değerinide alabilirsin.
Daha 19 yasindaydik. Canim sevgilim istanbulda ogrenciydi, cok zor sartlarda okuyordu. Ucak bileti alip yanima gelmisti, gun icinde gezerken cebindeki parasi bitmis, aniden farketti, tutuştu atm aramaya basladi. Nolur vereyim cekince yine verirsin cebin bos gidemezsin oyle dedim, tamam ben atm bulucam merak etme dedi, ne yaptiysam almadi. 1 senelik iliskimiz vardi o sirada. Ay canimin ici Duygulandım hatırlayınca![]()
işte ben de öyle düşünerekten yemeği bıraktım yoksa parasın da değilim :) zenginisss bizzzz![]()
Bir arkadaşım vardı, gerçekten çok zengin biri ile birlikteydi. Adam, arkadaşımın ofisine gelmişti, çok acıktım fln dedi, biz de arkadaşımla yemiştik yemek, o sadece kendisine tost söyledi tabi, kapıya siparişi geldiğinde yerinden kalkmadı bile, arkadaşım parasını ödedi tostu verdi buna, aldı yedi. Bir tost neticede, tabi ki arkadaşım öder, önemli değil o ama kabalık bence. Bir teklif etseydi barı, dur kapıyı ben açayım ben alayım diye. Onu hatırlattı bana konunuz.
Atmye gerek yok mobil uygulamalardanda hersey yapiliyor ayrica para isteyecegi samimi baska biri yokmuydu sanki dizden istedi cok sacma atmadiysa bile aticam atamadim kusura bakma vs demeliydi cok sacma ve itici bir durum
bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorumne kadar istemişti meblağ büyük mü?
gerçi bu devirde her para değerli benim gözümde :)
bakalım bekleyin biraz neler olacak
alıntıladğınız mesajlar dahil herkes aynı şeyi söyledi zaten daha ne soruyorsunuz ki ?bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
1. adam saygın bir iş sahibi dedim sadece ve evet kendi mesleğinde ciddi bir ilerleme kaydetmiş biri ve mesleği açamıyorum ifşa olmamak için ama ultra zengin holding sahibi falan değil işleri banka hesapları üstünden yürüyen biri değil iş ona kalsa bile kardeşleri var adamın 1 haftalık hesaplarını kapatması bir şey ifade etmiyor
2. bazı kendini bilmez hadsiz kişiler analı kızlı zengin koca falan lafları çeviriyor ama gerçekten acıyorum beyniniz bu kadar yetmiş işte aklınızın yetmediği şeye dalga geçerek müdahil olursunuz böyle sadece oturup iki dakika bu insanlarla 3 senedir aynı ortamı nasıl paylaştığımı düşünün demek ki denklik var ki tanışıyoruz hadi bana laf et kendi çapında dalga geç de sen kim k.peksin ki bu olaya annemi dahil edebiliyorsun yorum yaparken haddinizi aşmayın senelerdir birbirimizle aynı ortamdayız şu türk flmi kafanızdan bi çıkıp düzgün yorumlar yapsanız keşke ben birinin zenginliği için peşinde koşacak olsam çoğu insanın bu devirde kredi çekeceği miktarı hem hesabımda tutmam hemde çat diye birine %50 geri gelmeyeceği ihtimalini düşünerek vermem ki bunu ilk msjlarda söyledim borç verirken bile %50 gelmeme ihtimalini düşünür beni üzmeyen miktarı gönderirim beni rahatsız eden bana göndermemesi değil para da değil mevzum bir erkeğin bunu yapması sizin kriterleriniz ne bilmiyorum ama ben yanımda işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş maddi durumu iyi olan birini isteyebilirim bunun adı zengin koca aramak değildir herkesin kendince kriterleri var ve evet bulunduğumuz şehirde tanınması bir çok kişi tarafından takdir görmesi saygı duyulması beni cezbediyor bende bunu seviyorum size bu doğru mu yanlış mı diye sormuyorum zaten
3. adam kendini zengin gösteren dolandırıcı falan değil bundan eminiz ailecek 3 senedir aynı ortamlardayız adam kanlı canlı karşımda yaşıyor yani aynı yerlere girip çıkıyoruz ortak arkadaşlar var illaki bir şeyler konuşuluyor ediyor ortak hobilerimiz var etkinlik gecelerinde denk geliyoruz ya da topluca bir şey yapcaksak aa şurası x in orya a gidelim tanıdık rahat oluruz diyip gidiyoruz adam birden gökten inip ben buyum demedi şöyle düşünün hiç mi yaşadığınız ilde köklü bir aile yok bir çok kişinin tanıdığı öyle düşünün buranın yerlileri ve biliyorsun kim olduğunu büyük bir il değil
4. hesabını kapatmaz bilmem ne diyenlerin amacı ne çözemedim bu benim inandığım ya da inandırıldığım bir şey değil net şekilde emin olduğum şahit olduğum bir doğru bu adamın hesaplarına girildi bir kaç kartı kopyalandı napim şimdi iş insanının hesapları kapatılmaz mı diyim gözümle gördüm yaşadım adamın şikayeti dilekçesi banka hesap hareketleri vs başına gelen şeye ben şahidim hesaplar kapalı yaşadığımı ben biliyorum sizin buna inanmanıza zaten gerek yok ben gözümle gördüğüme inanıyorum zaten böyle varsayarak yorum yapıp beni yönlendirin
5. adamla hala görüşüyoruz çünkü adam şu an ciddi bir hastalığı var hasta adama da hadi bb diyemiyorum
6. lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
(yorumları üstün körü gördükçe ek yapıyorum .
hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)
Of okudum okudum tamamen boş bir güncelleme okudum. Ne kadar zengin olursa olsun bu adamın senden para istemesi çok saçma. O kadar varlıklı adam senden niye istesin? Çalışanına ona buna kardeşlerine yollatır, zor mu?bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
1. adam saygın bir iş sahibi dedim sadece ve evet kendi mesleğinde ciddi bir ilerleme kaydetmiş biri ve mesleği açamıyorum ifşa olmamak için ama ultra zengin holding sahibi falan değil işleri banka hesapları üstünden yürüyen biri değil iş ona kalsa bile kardeşleri var adamın 1 haftalık hesaplarını kapatması bir şey ifade etmiyor
2. bazı kendini bilmez hadsiz kişiler analı kızlı zengin koca falan lafları çeviriyor ama gerçekten acıyorum beyniniz bu kadar yetmiş işte aklınızın yetmediği şeye dalga geçerek müdahil olursunuz böyle sadece oturup iki dakika bu insanlarla 3 senedir aynı ortamı nasıl paylaştığımı düşünün demek ki denklik var ki tanışıyoruz hadi bana laf et kendi çapında dalga geç de sen kim k.peksin ki bu olaya annemi dahil edebiliyorsun yorum yaparken haddinizi aşmayın senelerdir birbirimizle aynı ortamdayız şu türk flmi kafanızdan bi çıkıp düzgün yorumlar yapsanız keşke ben birinin zenginliği için peşinde koşacak olsam çoğu insanın bu devirde kredi çekeceği miktarı hem hesabımda tutmam hemde çat diye birine %50 geri gelmeyeceği ihtimalini düşünerek vermem ki bunu ilk msjlarda söyledim borç verirken bile %50 gelmeme ihtimalini düşünür beni üzmeyen miktarı gönderirim beni rahatsız eden bana göndermemesi değil para da değil mevzum bir erkeğin bunu yapması sizin kriterleriniz ne bilmiyorum ama ben yanımda işi gücü olan belli bir seviyeye gelmiş maddi durumu iyi olan birini isteyebilirim bunun adı zengin koca aramak değildir herkesin kendince kriterleri var ve evet bulunduğumuz şehirde tanınması bir çok kişi tarafından takdir görmesi saygı duyulması beni cezbediyor bende bunu seviyorum size bu doğru mu yanlış mı diye sormuyorum zaten
3. adam kendini zengin gösteren dolandırıcı falan değil bundan eminiz ailecek 3 senedir aynı ortamlardayız adam kanlı canlı karşımda yaşıyor yani aynı yerlere girip çıkıyoruz ortak arkadaşlar var illaki bir şeyler konuşuluyor ediyor ortak hobilerimiz var etkinlik gecelerinde denk geliyoruz ya da topluca bir şey yapcaksak aa şurası x in orya a gidelim tanıdık rahat oluruz diyip gidiyoruz adam birden gökten inip ben buyum demedi şöyle düşünün hiç mi yaşadığınız ilde köklü bir aile yok bir çok kişinin tanıdığı öyle düşünün buranın yerlileri ve biliyorsun kim olduğunu büyük bir il değil
4. hesabını kapatmaz bilmem ne diyenlerin amacı ne çözemedim bu benim inandığım ya da inandırıldığım bir şey değil net şekilde emin olduğum şahit olduğum bir doğru bu adamın hesaplarına girildi bir kaç kartı kopyalandı napim şimdi iş insanının hesapları kapatılmaz mı diyim gözümle gördüm yaşadım adamın şikayeti dilekçesi banka hesap hareketleri vs başına gelen şeye ben şahidim hesaplar kapalı yaşadığımı ben biliyorum sizin buna inanmanıza zaten gerek yok ben gözümle gördüğüme inanıyorum zaten böyle varsayarak yorum yapıp beni yönlendirin
5. adamla hala görüşüyoruz çünkü adam şu an ciddi bir hastalığı var hasta adama da hadi bb diyemiyorum
6. lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
hiçbirinizi azarlamadım ısrarla olmayan şeyi var etmeye çalışıyorsunuz bende öyle değil diyorum benim işkillendiğim adamın dolandırıcı olması değil adamın insanları kullanması üstünden geçinmesi ve bundan hoşlanmıyorum kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum)
Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz. Derdim o değil Paranın önemi yok havaları yaratmaya çalışıyorsunuz ama geri gelmemesi sizi rahatsız etmiş. Haklısınızda zaten. Ortalığın durumu belliyken kimse kimseye o kadar parayı hibe edemez. Adam dediğiniz kadar saygın biriyse size varana kadar o parayı anında isteyeceği başka kişilerde olmalıydı. Övüp durduğunuz adamın gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadığı gerçeğini kabul etmek zor gelmiş.lütfen artık biriniz beni rahatsız eden noktaya gelin flört aşaması yeni başlamışsa bu para konuları normal mi? soğumakta haksız mıyım? parayı miktarı unutun bir erkeğin ya da kadının artık o da fark etmez biri aman saçmalama dese bile istediğini şeyi bakın para demiyorum çıkın o kafadan istediği herhangi bir şeyi nezaketen geri vermesi gerekmez mi? ve ben konuşmayı kesmek istersem bunu söylemek mi yoksa bıçak gibi kesmek mi daha mantıklı
okuyamadim bos fircanizi ama concierge back-up hizmeti hediye edin flortunuze. baslangic paketi aylik 5 bin tl. googlelayin. sevgiler.bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
Zaten soğumakta haklısnız istememesi lazım yazmışız neyine gocunuyorsunuz?Ben de 7 yıldır tanıdığım can yoldaşım dediğim kişiye borç verdim ciddi anlamda maddi sıkıntısı vardı. Öyle düşük bir meblaa da değildi.Sonra onun tayini çıktı görevde yükseldi durumu benden kat be kat iyi iken borcunu ödemeyi bırak teelfonuma bile cevap vermiyor.Uzak durun hep böyle başlıyor tanıyoruz vs demeyin kimseye.bu güncellemeyi ciddi şekilde yorum yapıp yardım etmek isteyenler için yazıyorum bir çoğunuzun hayal dünyasına acımakla gülmek arasında kaldım hani birinin başına bir iş gelse de gülsek modundasınız ve gerçeklik algınız yok gibi bir şey toparlamak adına söylüyorum
işte beni işkillendiren kısım da burada başlıyor benim gerçekten ölüm kalım olmasa borç isteme huyum yok hadi istedim karşı taraf hibe etse almasa bile veririm gerçekten çok saçma bir hareket ben kafamda güzelleme yapmıyorum sadece var olanı yazıyorum ısrarla yok diyorlar bende diyorum ki var yaşayan benim gören benim buraya varsayım ya da hayal dünyamdan bir şey yazmıyorum.alıntıladğınız mesajlar dahil herkes aynı şeyi söyledi zaten daha ne soruyorsunuz ki ?
adam ister zengin olsun ister olmasın ,o önemli değil ,kimse flörtünden bu durumda para istemez ,isterse anında verir ,sizin anlattığınız profilde çevresi olan tanınan işi gücü olan adam sizce sizden mi istemeli ?
hadi bi şekilde istedi (bakın ısrarla istemez diyorum size gelene kadar kaç kişi vardır siz flörtüsünüz sizin gözünüzde neden bu duruma düşsün,paraya sıkışınca aniden ben abimi kardeşimi ararım yani neden flörtüm bu durumumu bilsin ) geri hemen yanlış anlaşılmamak için ödemesi gerekir bu ister para olsun ister ödünç verilen bişey olsun
İstediği kadar da hasta olsun (bunun içinde şifa diliyorum ) ya x abi şu hesaba şu kadar para gönderecektim deyip abisine kardeşine dayısına kime diyorsa sizin için paranızı geri ödetebilir kendi veremiyorsa o an ..
yani bu ister 50 lira olsun ister 500 , ben kadın halimle ya yanlış anlaşılırım diye utanırım ,bi erkek bundan utanmıyorsa burdan ben iğrendim yani
hiç utanmam ya elim sıkışık diye isterdim hatta ,yok Ya öyle biri değil yok şöyle biri diye kafanızda güzelleme yapmadan objektif düşünün ki üzülmeyin