Sizce amacı sadece yatmak miydi

demek ki kucugu. daha cok sevmis:) bence git. uzerine hayir dagit. kurtuldun diye

bi adıden kurtulmussun yolda sadaka verr

Sevmemis. Sizi kullanmak istemis siz istedigi gibi oltaya gelmeyincede terketmis

adam size çok aşık bence gidip gönlünü alın barışın hemen evlenme etklif edecektir zaten bol balonlu atraksiyonlu falan.yav şakamısınız adamın niyeti açıkça ortada zaten bunu anlamak için konu açmaya ne gerek var

Kacarak uzaklaş.Bide şükret.Tabikide yalnızca sex

Arzular şelale olmuş 1 ayda evlilik kararına bile ikna etmeye çalışmış.Amacı evet dediğiniz gibi.Geri dönebilir bence kabul etmeyin o zaman da.

Birlikte olsaydiniz da terk edilirdiniz.On gramlik aklinin,yüz gramlik seyinde olan adamdan ne hayır gelirdi ki?
En azindan kullanilmis hissetmezsiniz kendinizi..

Sex kadın için bu kadar tabu iken kadın için kendinden ödün vermek oluyorda erkek için gereklilik istek haz oluyor
Kaç derken herkes senden birşeyler alacak sanki artık eskisi gibi olmayacakmışsın gibi anlatılmış

ailesiyle tanıştırıp, ciddi düşünüyorum imajı vermiş..daha önce bu taktikle çok kız elde etmiştir diye düşündüm..siz oltaya düşmeyin.

Evet amacı sadece yatmaktı.
1 ayda daha hobilerini bile tam bilmediği kadını çok ama çok sevdiği için mi
bu gerekçe ile ayrıldı?
Akıl var mantık var.
Herifin amacı belli.

Ya konu çok sapmış, olay "Aaa sevişmek istiyorsa seni kullanacaktır" değil ki. Tabi ki insanlar cinsel birliktelik yaşamadan, yakınlaşmadan evlenmek istemeyebilir, tersi de olabilir bunlar gayet doğaldır. Ben evlilik öncesi cinsel birliktelik karşıtı birisi de değilim. Elemanın söyleme tarzında sıkıntı var. Kaldı ki daha 1 aylık bir ilişkiymiş, 1 ayda "Ooo sevişmiyorsak ben gidiyorum" diyen biri ne kadar "saf ve temiz" duygular besliyor olabilir yahu?

Evet seksi herkes sever sever de ayrılık bahanesi olamaz. Sevmemiş diye düşünme yeterli sevmemiş

Kendisi söylemiş zaten. Düşünüp üzülmenize gerek yok.

sevilmemişsiniz bu çok net.
ne ihtiyaçmış arkadaş yapmasa ölecek sanki.
size bu yolla psikolojik baskı kurarak sonuç almayı düşünüyor olabilir. böyle bir sürü olay var kk da bile. sakın ha kanmayın.
bir erkek bir kadını sevince önce insan olarak sever. gerisi sonraki meseleler. oyuna gelmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…