1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
pazarlij yapmamis ki... evet bir ay erken ama ilerlemisse iliski guven varsa olabilir yaniNe dürüstü yahu, 1-2 aylık sevgilim bana gelip "ben birlikte olmak istiyorum seni seviyorum seksi de seviyorum" dese höst ulan ayı geri bas derdim. Böyle şeyler pazarlıkla mı olur? Ki konu sahibi "evlenmeden olmaz" diye bir tavır göstermemiş zaten.
Benim dusuncemle hem fikir olmaya zorlamafim kimseyi... resmiyet ferken toplum yapisinin kadina kurdugu baskiyi neden diye sorguladim siz imza sarti aruyorsunz demedim... sizin dusuncenizlr celistigim yer neden beklesin bu sacmalik... evet toplumda var ama ne kadar dogru...Arkadaşımız bu konuda yorumumuzu sormuş bende dile getirmişim... Herkes, sizin düşüncenizde hemfikir olacak diye bir şey yok... ki sizde kendi ağzınızla söylemişsiniz ne yazık ki bizim toplumumuzun bakış açısı bu beyefendinin de bu şekilde düşündüğüne eminim... konu sahibesi ilgili kişi ile beraber olsaydı bu ilişki devam edecekti ama ne kadar sürerdi bilemeyiz... sadece cinsellik konusunda değil ben her şarta karşıyım ikili ilişkide bu yüzden adamın samimi olmadığını düşündüm... son olarak siz beni çok yanlış anlamışsınız ... hepimiz dilediğimizi yaşamakta özgürüz, ben biriyle beraber olmak için imza şartı aramam ancak samimiyet ararım... bu beyefendide bunu göremedim...
sevmemiş sevmemiş sevmemiş sevmemiş......1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
Cinselliğe salaklık demedim bayan haydar dümen .yok bide tecavüz etseydi hoş sevişmiyorsan ayrılalım ama seni seviyorum demek de bir çeşit baskıdır zatenHem saygidan soz edip hem cinsellige salak bir neden demek
Adam zaten saygi duymuş ayrilmis, zorla seviselim diye baski yapmamis ki, ne yapsaydi, tamam sen hazir olana kadar 10 sene de olsa beklerim mi deseydi?
Ben yine soyluyorum, bir kadın olarak reddedilmeyi sindiremez, kimsenin de keyfini beklemez ayrilirdim, adam da ayrilmis, ya ne yapsaydi?
.1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
Cinselliğe salaklık demedim bayan haydar dümen .yok bide tecavüz etseydi hoş sevişmiyorsan ayrılalım ama seni seviyorum demek de bir çeşit baskıdır zaten
Bu neden salak bir neden eğer aşıksan
Ortalama bir hoşlanma yaşıyorsan kolay tabi
Ben aşktan bahsediyorum
10 sene beklemesine gerek yok evlenir çok istiyorsa o kadar saygı duyuyorsa hemen
Şimdi erkekler her kızla yatmak istiyor uzun süre koşup bir kere yattıktan sonra terk eden gördüm bir arkadaşımın sevgilisi daha sayayım mı
Dünya senin gördüğün gibi pembe değil
Kaç kızın piskolojisi bozuk depresyonda
Konu sahibi aklını başına al kimsenin keyfi için kendinden ödün verme
Amacı sadece yatmakmış, bundan gönül rahatlığıyla emin olabilirsin. Allah korumuş seni1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
sanmıyorum arkadaş kalma acıma duygusu.açıkça mesajı bu benim ihtiyacim 1 seni bekleyerek cinsel hayatimi olduremem beni anla neolur yazmıştıBence sizi ikna etmek için arkadaş kalalım demiştir amacı hayır ayrılmayalim tamam senin dedigin gibi olsun demeniz
Siz şuanda neye muhalefet olduğunuzun farkında değilsiniz... Burada sorguladığımız şey beyefendinin samimiyeti... ha gerisi konu sahibesine kalmıştır... Burada kimse kimseye ahlak dersi vermiyor...Benim dusuncemle hem fikir olmaya zorlamafim kimseyi... resmiyet ferken toplum yapisinin kadina kurdugu baskiyi neden diye sorguladim siz imza sarti aruyorsunz demedim... sizin dusuncenizlr celistigim yer neden beklesin bu sacmalik... evet toplumda var ama ne kadar dogru...
Ben ahlak dersi mi veriyorum.. konuyu okuyorum neyi sorguladigimin da gayet farkindayim... sizinle elistimiz noktayi soyluyorum bunun hakkinda cevap vermek yerine suclayici yorum yapmayinSiz şuanda neye muhalefet olduğunuzun farkında değilsiniz... Burada sorguladığımız şey beyefendinin samimiyeti... ha gerisi konu sahibesine kalmıştır... Burada kimse kimseye ahlak dersi vermiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?