Sizce amacı sadece yatmak miydi

Sen evlenmeden olmaz deseydin öyle demezdi. Hazır hissettiğim zaman demişsin o da olacak gibi diyip beklemek istememiş. Eğer evlenmeden birlikte olursan seni evlenmeden de terk eder.

Cevap veriyorum” Evet “

0
pazarlij yapmamis ki... evet bir ay erken ama ilerlemisse iliski guven varsa olabilir yani

Benim dusuncemle hem fikir olmaya zorlamafim kimseyi... resmiyet ferken toplum yapisinin kadina kurdugu baskiyi neden diye sorguladim siz imza sarti aruyorsunz demedim... sizin dusuncenizlr celistigim yer neden beklesin bu sacmalik... evet toplumda var ama ne kadar dogru...

sevmemiş sevmemiş sevmemiş sevmemiş......
amaç cinsellikte seni kullanmak.
sen bence marketten bir irmik alıp helvasını yap ye bu ilişkinin.
adam üşünmemiş çakal neler neler yapmış
sseni sevmediği yetmiyor sana değer bile vermiyor insan yerine bile koymuyor. afedersin ama sen bir cinsel objesin onun için.
kendisine sorsan sana derki koynuma giren kıza nikah kıymam der.
seven insan gider resmi nikahı kıyar öyle bunu ister. çok ayıp be bir kadından bunu istemek rezalet.
Allah ın sevvgili kuluymuşsun inanmamışsın. sakın bunla cinsellik yapma evlenmez seninle.
cinsellik öyle beklenilmeyecek bir şey değil beklenilir. evlenmek istiyorsan cinsellik yapma.
unut bu pisliği. sana ne hadle bu teklif edebilir sana nasıl böyle değersizlik bicebilir.
cok kızdım :Q

Cinselliğe salaklık demedim bayan haydar dümen .yok bide tecavüz etseydi hoş sevişmiyorsan ayrılalım ama seni seviyorum demek de bir çeşit baskıdır zaten
Bu neden salak bir neden eğer aşıksan
Ortalama bir hoşlanma yaşıyorsan kolay tabi
Ben aşktan bahsediyorum
10 sene beklemesine gerek yok evlenir çok istiyorsa o kadar saygı duyuyorsa hemen
Şimdi erkekler her kızla yatmak istiyor uzun süre koşup bir kere yattıktan sonra terk eden gördüm bir arkadaşımın sevgilisi daha sayayım mı
Dünya senin gördüğün gibi pembe değil
Kaç kızın piskolojisi bozuk depresyonda
Konu sahibi aklını başına al kimsenin keyfi için kendinden ödün verme

.

Bakin hala saygi diyip hala saygisizlik yapiyorsunuz.
Burda dunyalari ayri bir cift var ve bunu gorup ayrilmislar, bitmis gitmis, kimse kimseyi zorlamamis, baski yapmamis, bekaretin kalsin baska dumenler cevirelim dememis, adam icin iliskide cinsellik onemliymis, olmayinca da uzatmadan ayrilmis.
Burda tam aksi konulari kadinlar acinca, adam sizi reddediyorsa kesin gaydir, hayatinda biri vardir, tedavi olmasi lazim diyenler de kadin, seven ellemez, yoklamaz, kiymaz diyen de kadin.
Cinsellik her iki taraf icin de ayni duzeyde ihtiyac ve eger siz cinselligin yasanmadigi/ertelendigi bir iliskiyi normal buluyorsaniz ve bunun icin saygi bekliyorsaniz, cinselligin yasanmadigi ilişkinin adı ask olmaz diyen insanlara da saygi duymalisiniz. Duymuyorsaniz da saldirmayin en azindan

Amacı sadece yatmakmış, bundan gönül rahatlığıyla emin olabilirsin. Allah korumuş seni

1 ayda ne buyuk sevgisi aski, ne evliligi, ne sozu, ne tanistirmasi?
Amac bariz belli. Kisa yoldan kurtulmussunuz.

1 aylık ilişkinizde ne ara konu sekse geldi de adam seksi sevdiğine kadar size anlatıyor.

anneniz sizi kadir gecesi doğurmuş galiba. şanslısınız valla. kurtulmuşsunuz evet amacı yatmakmış net.

Siz şuanda neye muhalefet olduğunuzun farkında değilsiniz... Burada sorguladığımız şey beyefendinin samimiyeti... ha gerisi konu sahibesine kalmıştır... Burada kimse kimseye ahlak dersi vermiyor...

Siz şuanda neye muhalefet olduğunuzun farkında değilsiniz... Burada sorguladığımız şey beyefendinin samimiyeti... ha gerisi konu sahibesine kalmıştır... Burada kimse kimseye ahlak dersi vermiyor...
Ben ahlak dersi mi veriyorum.. konuyu okuyorum neyi sorguladigimin da gayet farkindayim... sizinle elistimiz noktayi soyluyorum bunun hakkinda cevap vermek yerine suclayici yorum yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…