Ah ah su toz pembe asklar yok muu aslında çoktan cevabını bildigimiz soruları nasılda sorduruyor bize.. Aslında sende çok çok iyi biliyorsun burada 11000 kişilik ekibin "sevmemiş" diyecegini ama işte yine de sorasın var. Bir hata yapma sakın1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
Aynen hala her yerde nuri alço kılıklı insanlar var. Üstelik çok daha yakışıklı laf cambazı cinsinden en tehlikelisiHala evlenicez deyip yatağa atmaya çalışanlar mı var bu devirde?
Bırak gitsin ya seven adam bekler sana saygı duyar sen diyorsan ben evlenmeden yapamam ona saygı duymak zorunda.kimsenin hayatı deneme tahtası değil sonra ne kadar çok üzülen kırılan hayatları mahvolan kadınlar var
Bıraksınlar ya
Gerçekten seven sevdiği kadının sınırlarına saygı duyar
Yine yorumlari okuyunca konunun basini kacirmisim
Seven 10 yil bekler diyenler, seven kiyamaz diyen hamile kadinlar falan, devrelerim yandi
Bana seks zamani icin pazarlik yapmak cok cirkin geliyor, evlenmeden olmaz, tanistiktan sonra 3 ay gecmeden olmaz, yok avya cicek acsin, bugdaylar bas versin
Beklentiler uymuyorsa yolun basindan yol vermek en dogrusu zaten, uzatmamis cocuk da, ben hala seviyordur ya da sevmiyordur diyemiyorum, hazir degilim itici gelmistir, reddedilmeyi yedirememistir, sogumustur bir sekilde, ya belki hic sevmemistir ama artik bunun analizi icin cok gec...
Benim eski sevgilim de seven dokunur arkadaş kafasındaydı.
Gerçekten seven sevdiği kadının sınırlarına saygı duyar
Aşktan bahsediyoruz.pazarlık değil bu herkesin bir hayat görüşü var saygı duyacak adam.kadın mal değil pazarlık yapsın bazı yorumlar beni benden alıyor cidden bu forumda.ayrıca bu insanlar kanka modunda takılmıyor birşey ler yaşıyorlar tabiki de
Terk etmek sevmediği anlamına gelir
Burda önemli olan seviyorsa böyle salak bir nedenden dolayı terk etmez edemez zaten
Ben mi?Hem 1 yıl değil 1ay diyosun hemde 2 ay sonra ailesyle tanıştık ozaman nasıl 1aylik ilişki anlamadım
Birşey sorcam siz sevgilinle aynı evde 6 ay kalmıştınız sonra ailenizin evine dönmüştünüz sevgilimi çok özlüyorum çok bağlandım demiştiniz. 6 ay kardeşçe mi yaşadınız aynı evde
yani hirsmi yapmis diyorsunuzBen o kadar kesin bir düşünce içerisinde değilim tatlım ,bana kalırsa bu erkek seni her şeyin ile elde etmek istemiş yani biraz ego yapmış kendisinden sakındığın hic bir parçan kendisinden sakladığın hiç bir sırrının olmasını istememiş gibi geldi bana
Sevmemiş net.1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?