Sizce amacı sadece yatmak miydi

Hala evlenicez deyip yatağa atmaya çalışanlar mı var bu devirde?
Bırak gitsin ya seven adam bekler sana saygı duyar sen diyorsan ben evlenmeden yapamam ona saygı duymak zorunda.kimsenin hayatı deneme tahtası değil sonra ne kadar çok üzülen kırılan hayatları mahvolan kadınlar var
Bıraksınlar ya

Ah ah su toz pembe asklar yok muu aslında çoktan cevabını bildigimiz soruları nasılda sorduruyor bize.. Aslında sende çok çok iyi biliyorsun burada 11000 kişilik ekibin "sevmemiş" diyecegini ama işte yine de sorasın var. Bir hata yapma sakın

Aynen hala her yerde nuri alço kılıklı insanlar var. Üstelik çok daha yakışıklı laf cambazı cinsinden en tehlikelisi

Zaten hemen ailesiyle tanıştırmasından belli. Kim bilir kaç kadını tanıştırdı böyle güven vermek için. Artık hiç bir şeyi yemeyince bırakmakla tehtit ediyor, sapık.

Gerçekten seven sevdiği kadının sınırlarına saygı duyar
Aşktan bahsediyoruz.pazarlık değil bu herkesin bir hayat görüşü var saygı duyacak adam.kadın mal değil pazarlık yapsın bazı yorumlar beni benden alıyor cidden bu forumda.ayrıca bu insanlar kanka modunda takılmıyor birşey ler yaşıyorlar tabiki de
Terk etmek sevmediği anlamına gelir
Burda önemli olan seviyorsa böyle salak bir nedenden dolayı terk etmez edemez zaten

Hem saygidan soz edip hem cinsellige salak bir neden demek
Adam zaten saygi duymuş ayrilmis, zorla seviselim diye baski yapmamis ki, ne yapsaydi, tamam sen hazir olana kadar 10 sene de olsa beklerim mi deseydi?
Ben yine soyluyorum, bir kadın olarak reddedilmeyi sindiremez, kimsenin de keyfini beklemez ayrilirdim, adam da ayrilmis, ya ne yapsaydi?

O zaman karısını 9 ay bekleyen erkekleri baş tacı yapmak lazım.Sevgiyle alakası olmayan ‘ergenlikten çıkamamış’ tatmin etmesi gerekilen dürtülerini ve kendini bu konuda eğitememiş erkek bozuntusu.

Birşey sorcam siz sevgilinle aynı evde 6 ay kalmıştınız sonra ailenizin evine dönmüştünüz sevgilimi çok özlüyorum çok bağlandım demiştiniz. 6 ay kardeşçe mi yaşadınız aynı evde

Yalnız benim sevgilim ben istemediğim zaman bana dokunmadı ve hiç böyle şeyleri sorun etmedi 2 senedir de bu şekildeyiz sen yanlış algıladın galiba konuları ben seni aydınlatayım şimdi. İki tip erkek vardır biri kadın düşkünü diğeri de aç gözlü olmayan erkek burdada aç gözlü ve sevgilisini seks uğruna bırakan erkekten bahsediyoruz bidaha okur musun yazıları rica etsem

adam resmen hormonlarının götürdüğü yere gitmiş.
kroca ama....
konu sahibesi muhtemelen kendi halinde yuva kurmak isteyen bir genç kız olduğu için de onu bu yolla kandırabileceğini düşünmüş.
bizim ülkemizde cinselliğin evlilik başlığı altında yaşanması gerektiği gibi bir düşünce devam ettiği sürece bu gibi durumlar hep olur.
ya da artık bakire değilim diktirmem lazım.
yada evlendiğim kişi kız çıkmadı (namus cinayetleri)
kadın bir bireydir. ve cinsellik yalnız erkekler için değildir.
sizin de tercihiniz bu yönde olsaydı onunla birşeyler yaşardınız.
ya allah aşkına bu tür kendini akıllı sanan çağ dışı krolara yüz vermeyin ne olur.

Ben o kadar kesin bir düşünce içerisinde değilim tatlım ,bana kalırsa bu erkek seni her şeyin ile elde etmek istemiş yani biraz ego yapmış kendisinden sakındığın hic bir parçan kendisinden sakladığın hiç bir sırrının olmasını istememiş gibi geldi bana

Malesef amacı yatmakmis seni kandırmak istemiş becerememiş. Birini bulana kadar da seninle oyalanmış belki ikna olursun diye. Ve suan emin ol yatağına atacağı attığı biri var hayatında ve seni rahatlıkla bırakabilmis. Görürsün bir zaman sonra çıkar meydana yatağa başkasını cok dan atmış bile: (

. Amaci senle yatmakmis ve sen.ona bu firsati vermeyerek en iyi seyi yapmışsın cunku adamligin a si yokmus onda

yani hirsmi yapmis diyorsunuz

Sevmemiş net.

Ben sevmemis diyemem. Sadece yasam tarzlarinizi farkli. Bazisi evlilige kadar bekler gık demez, bazisi bunu normal karsilar, doğal bir süreç oldugunu düşünür. Beklemek sacma gelir .Bence sevmek/sevmemekle karsilastirmayin.

Bence sizi ikna etmek için arkadaş kalalım demiştir amacı hayır ayrılmayalim tamam senin dedigin gibi olsun demeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…