Tanıştırmak istemiş. Tanıştırmamış daha. Ama 1 ay da evlilik kararı vermek bence çok hızlı ve yersizHem 1 yıl değil 1ay diyosun hemde 2 ay sonra ailesyle tanıştık ozaman nasıl 1aylik ilişki anlamadım
Anladım şimdi.bencede saçma evcilikmi oynayacakmış sanki.Tanıştırmak istemiş. Tanıştırmamış daha. Ama 1 ay da evlilik kararı vermek bence çok hızlı ve yersiz
Amann vallahi şimdi bakıyorum mesela yok 1 aydır tanışıyoruz evlenicez 3. ay da çocuk 6. ay da boşanıyoruz. Allah korusun kimsenin başına vermesin Allah ama biraz da düşünerek hareket etmek gerek diye düşünüyorum bu kadar kapılmamalı kızlar evlilik konusu geçinceAnladım şimdi.bencede saçma evcilikmi oynayacakmış sanki.
2 ay sonra ailesiyle tanıştık yazmadik odamda ailemle tanis diyordu.yilbasinda beraber olalım yazmisti bunu yuzyuze konuşalım dediğimde gerisi konuya yazıyor zaten.Hem 1 yıl değil 1ay diyosun hemde 2 ay sonra ailesyle tanıştık ozaman nasıl 1aylik ilişki anlamadım
odam yazmisim ocak ayi2 ay sonra ailesiyle tanıştık yazmadik odamda ailemle tanis diyordu.yilbasinda beraber olalım yazmisti bunu yuzyuze konuşalım dediğimde gerisi konuya yazıyor zaten.
2 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldım şuan 1 seneyi geçtik evleneli hala tanıyamamışım dedgim zamanlar olmuyor degilAmann vallahi şimdi bakıyorum mesela yok 1 aydır tanışıyoruz evlenicez 3. ay da çocuk 6. ay da boşanıyoruz. Allah korusun kimsenin başına vermesin Allah ama biraz da düşünerek hareket etmek gerek diye düşünüyorum bu kadar kapılmamalı kızlar evlilik konusu geçince
üç ayda ne cinselliği.resmen cinsellik arıyor.bence insan ciddi düşündüğü birine böyle konuşmaz.basar nikahı...1 aylık bir ilişkimiz vardi hergun seviyorum, aşığım derdi ve evliliğe ikna ederdi 2 ay sonra aileler tanışıp söz yapmak istediğini kardeşleri ile arkadaşları ile tanıştırmisti. Ve buarada beraber olmak da istemişti evlilik oncesi bende bunun ancak kendimi hazır hissettiğim zaman olabileceğini söylemiştim.1 hafta önce mesajla boyle olmuyor benim ihtiyacım var seni de anliyorum 1 yıl seni bekleyemem kendimi tatmin etmek çok saçma seni seviyorum sekside seviyorum arkadaş kalalim yazmıştı. sizce gerçekten amacı başka miydi?sevmemiş mi
3 ay olsa.. 1 ayüç ayda ne cinselliği.resmen cinsellik arıyor.bence insan ciddi düşündüğü birine böyle konuşmaz.basar nikahı...
Aynen canım kesinlikle öyle her an farklı bir özellikle karşılabiliyoruz2 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldım şuan 1 seneyi geçtik evleneli hala tanıyamamışım dedgim zamanlar olmuyor degil
Birşey sorcam siz sevgilinle aynı evde 6 ay kalmıştınız sonra ailenizin evine dönmüştünüz sevgilimi çok özlüyorum çok bağlandım demiştiniz. 6 ay kardeşçe mi yaşadınız aynı evdeTabii ki sevmemiş sevse 10 sene de bekler. Lütfen aklı pipisinde olanlardan uzak durun
nedem bu simdi anlamadimBirşey sorcam siz sevgilinle aynı evde 6 ay kalmıştınız sonra ailenizin evine dönmüştünüz sevgilimi çok özlüyorum çok bağlandım demiştiniz. 6 ay kardeşçe mi yaşadınız aynı evde
Benim eski sevgilim de seven dokunur arkadaş kafasındaydı.Kiz iyi kurtulmusun ne sevmesi, tiklayip kacacakmis kaba tabirle.
Ayy cidden verilmis sadakan varmis.
Seven hicbir erkek benim ihtiyacom vor hedödö demez.
Evleneceginize inandirip yatacakmis iste. Bi aylik bir iliski zaten. Baska ne gelir insanin aklina.
Bir de dürüst sayar böyleleri kendilerini, çıldıracağım.Bazı erkeklerin beyinleri penislerinde gerçekten, bu kadar salak olmalarını ancak böyle açıklayabiliyorum. Bari niyetin oysa da çaktırma. Senin de sorgulayacak bir şeyin yok ablacım, içten sevilmemişsin yoluna bak gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?