Sizce amacı sadece yatmak miydi

Anladım şimdi.bencede saçma evcilikmi oynayacakmış sanki.
Amann vallahi şimdi bakıyorum mesela yok 1 aydır tanışıyoruz evlenicez 3. ay da çocuk 6. ay da boşanıyoruz. Allah korusun kimsenin başına vermesin Allah ama biraz da düşünerek hareket etmek gerek diye düşünüyorum bu kadar kapılmamalı kızlar evlilik konusu geçince

Zaten yeni tanisilan erkek hemen evlenelim ciddiyim gibi konular aciyorsa %98 amaci yatmaktir. Yeni tanisilan erkek size hediyeler almaktan bahsediyorsa çok varlıklı oldugunu ve size mücevherler alabilecegini söylüyorsa %100 amaci yatmaktir. Tecrube konusuyor.

Balım bir fakir sevindir. Çocuk doyur falan çok ucuz kurtulmuşsun. Tek amacı seninle yatmakmış. Net.

2 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldım şuan 1 seneyi geçtik evleneli hala tanıyamamışım dedgim zamanlar olmuyor degil

üç ayda ne cinselliği.resmen cinsellik arıyor.bence insan ciddi düşündüğü birine böyle konuşmaz.basar nikahı...

Tabii ki sevmemiş sevse 10 sene de bekler. Lütfen aklı pipisinde olanlardan uzak durun
Birşey sorcam siz sevgilinle aynı evde 6 ay kalmıştınız sonra ailenizin evine dönmüştünüz sevgilimi çok özlüyorum çok bağlandım demiştiniz. 6 ay kardeşçe mi yaşadınız aynı evde

Benim eski sevgilim de seven dokunur arkadaş kafasındaydı.

1 aylık adamın girdiği triplerden belliymiş zaten bir şey çıkacağı.ve evet amacı sadece yatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…