Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

Bence olmaz karşılıklı saygı olduktan sonra. Hem erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşıyo. Benim tanıdığım 4 komşum var aralarında 11 yaş olan fakat hepsi en az on yıllık evliler oda en az yani. Önceden fazla sorun edilmiyormuş bunlar ama şimdi hep armutun sapı üzümün çöpü durumu var. Saygı ve sevgi önemli olan bence anlaşmada.

etkilemezzzzzz etkilemeeezz =)
galiba ama kız daha fazla aşık olur,
daha kapılır.
erkek biraz geride durabilir yaş itibariyle:)

konu sahibesi arkadaşım noldu sen başlayabildin mi ilişkiye?

bi şarkı yazmak istiyorum bu başlığın altına:
aman bize nasip ollur inşallahh boyuna da posuna da bin maşallah =)

eşimle aramda 10 yaş var 10 yıllık evlyiz
ama eşim her zaman yaşından küçüktür
ben de biraz olgun dengeliyoruz işte
eğer kafa yapısı uyuyorsa olur neden olmasınki

evet canım kız daha çok kapılır
nerde kavuşmak bitanem platonik aşkım o benim..a.s.

eşimle aramda 10 yaş var 10 yıllık evlyiz
ama eşim her zaman yaşından küçüktür
ben de biraz olgun dengeliyoruz işte
eğer kafa yapısı uyuyorsa olur neden olmasınki

erkekler geç olgunlaşır derler ya doğru bence
nasıl gidiyor böyle bir ilişki neler yaşıyosunuz nasıl davranıyo biraz anlatabilir misin?

hangı yas aralıgında oldugun onemlı bence. 20 ye 31 olmaz ama 30 a 41 olur cok da guzel olur kafalar uyustuktan sonra...

11 yaş çok fazla değil ama sen evlenmek için küçüksün 19 yaş erken bence,bu yaş farkı konusunda söyleyecek çok sözü olan biriyim Kadınlar kulübüne katılma sebebimde bu sorundu zaten sonradan çok sevdim o ayrı tabii....şöyle ki ilen arkadaşlar vardır benim kızım 24 yaşında ve39 yaşında biriyle nişanlı 1,5 yıldır tanışıyorlar 6 aylık ta nişanlılar fakat nazar değmesin gerçekten çok iyiler...bende aştan olmaz bu iş bu kız bunu çok sürdürmez vazgeçer dedim ama beni utandırdılar...bence bunda damat adayının hiç evlenmemiş olması,toplumda yeri olan bir insan olması , sakin yaratılışlı olması , anne babasının olmaması sebebiyle bize ve kızıma çok düşkün olması ,eğlenmeyi ve işi icabıda gezmeyi ve gezdirmeyi çok sevmesi etkili oldu..kendisini bizde çok sevdik,kıza yaklaşımı,olaylara ve sorunlara yaklaşımı,genç bir insandan daha usulünce olduğu için aralarındaki ilişki daha sağlamlaştı...bu arada kızım çok güzel ve alımlı o da yakışıklı sayılabilecek bir insan ilerki yıllar tabiiki onun aleyhine işleyecek bunu kızımda biliyor ama ne olursa olsun bu özel aşkı kaçırmak istemediğini söyledi bizde saygı duyduk evlilik hazırlığı yapıyorlar hayırlısı Allahtan,dilerim mutlu olurlar.....

umarım mutlu olurlar
teşekkürler düşünceleriniz için

canım ben daha öncede yazmıştım sana benimde tereddütüm vardı. benimki benden 12 yaş büyük. içimdeki sevgisi öyle bir seviyedeki gözüm görmüyor şimdi yaşını. yeni yeni görüşmeye başladık. sadece bana karakter olarak uygun olup olmadığına bakıyorım, eğer uyuşursak sonuna kadar gidcem. ailem eminimki soğuk bakacak, ama değer bir insansa onlarıda ikna etmeye çalışcam. bence arada eğer bir kuşak kadar fark yoksa önemli değil.
yaşlarımızda 26-38

Bana göre 11 yaş fazla büyük.Ne o öyle abi gibi :)) Tabi bizim zamanımızda böyle...Eskilerde yaşa pek önem verilmezmiş..

sen artık olgunsun oda olgun olduğuna göre zaten sorun olmayacaktır kanımca
allah mesut etsin..

:içelim: bence erkeyinde böylesi makbul kıymet bilr enazından mutlulğun daim olsun..bnce uygun .. seviyor ve seviliyorsanız hiç bir mahsuru yoktur

ben 19 yaşımdayım şuan ve erkek arkadaşım 29 yaşında =) üstelik kendisi keman hocamdı, hocamı ayarrtıım gerçi birlikte olmaya başladığımızda hocam değildi artık ama neyse=) böyle söylerken yaşı çok büyükmüş gibi geliyo ama ben rahatsız değilim bu durumdan.. öyleki kendi yaşımdaki erkekler bana cok cocuk geliyo şuan ve hiç ilgimi çekmiyolar açıkçası.. yaş farkının benim açımdan tek kötü yanı, onun arkadaş çevresine girdiğimde kendimi biraz tuhaf hissetmem ve arkadaşlarına nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum bazen.. ama ne olursa olsun sevdikten sonra insanın gözü yaşmış bilmem neymiş görmüyo..

vayy öğrenci hoca ilişkisi :)
allah daim etsin canım mıutluluğunuzu

amin cnm saol allah herkese benim yaşadığım mutluluğu ve daha fazlasını yaşatsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…