- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
Konuyu tam okumadım ama son sayfada yazanlar bana garip geldi işin açıkçası. Bilgili kültürlü olacam deyince olunmaz ki. Artı erkekten kendini yüksek gösterme çabasıda nedir çok çocukça bence. Eğer ortada bir sevgi yoksa devreye böyle rekabetler girer. Beence erkek üstün olduğunu hissetmeli. Yoksa çatışmalar çıkıyor. Kadın üstün olmalı ama erkeğe çaktırmamalı. İlişkilerde bu böyle. Bende çok bilgiye kültüre sahibim tanıştığım erkeklere göre ve ciddi manada bu olumsuz etkiliyor. Evet sana hayran oluyorlar ama ben bu kızı kontrol edemem bana fazla geliyor deyip uzaklaşıyorlardı. Sonradan kendimi çok öne çıkartmamayı öğrendim bir tecrübedir işte bu. Bence ne yapıyorsanız kendiniz için yapın başkası için aslaaa. Ve kendinizi böyle düşük görmeyin ne demek senden fazla yaşamış fazla görmüş sende o yaşa geldiğinde sende oyle olacaksın takmamak lazım.
ablamla eniştem 10 yaş fark var ve çok mutlular Allah bozmasın...
canım bence fark ederr yani sonuçta kişilerde biter ama bence fark eder 5-6 yaş neysede 10 yaş çokk güzelim... yerimseniben
11 yaş biraz fazla sanırm bana göre ama eğer anlaşabildiğiniz biriyse neden olmasın yani
herkes kendi başına gelenir bilir
benım erkek ark. benden 2 yaş büyük ve cok mutluyuz..daha yaşlı birini hayal edemem.gençliğe , dinamizme vurgunum ben..
olgunluk mu?
erkekler her yaşta çocuk..
asla büyümezler..o yüzden yaşlısının kahrını nıye çekeyimki...
eşleri,veya erkek ark.ları kendılerınden yaşca çok büyük olanları tenzih ederım.dedım ya herkes kendı başına geleni bilir.ben böylesini yaşıyorum ve mutluyum dıye örneklendırmek istedım.
herkes kendi başına gelenir bilir
benım erkek ark. benden 2 yaş büyük ve cok mutluyuz..daha yaşlı birini hayal edemem.gençliğe , dinamizme vurgunum ben..
olgunluk mu?
erkekler her yaşta çocuk..
asla büyümezler..o yüzden yaşlısının kahrını nıye çekeyimki...
eşleri,veya erkek ark.ları kendılerınden yaşca çok büyük olanları tenzih ederım.dedım ya herkes kendı başına geleni bilir.ben böylesini yaşıyorum ve mutluyum dıye örneklendırmek istedım.
katılıyorum:lepi:
arada uçurum şeklinde yaş farkına ne gerek var, erkek mi yok yaa. tamam aşık olunca insan gerçekten yaşı önemsemiyor ama şöyle bir silkinip evliliği düşündüğünüzde bu zor görünüyor..
bazı arkadaşlar aralarında yaş farkı olan ama mutlu olan anne babalarını örnek vermişler ama şunu unutmmak gerek ki onların zamanı ile şu anki zaman çok farklı. günümüzde bir dönüp çevrenize bakın sizden 3 yaş küçük biri ile aranızda muazzam bir fark görüyorsunuz, gerk kültür gerek yetişme...
o yüzden bayanlar siz siz olun arada fazla yaş farkı olmayan biriyle evleninyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?