Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

siz konuyu başından okumadığınız için tam olarak ne demek istediğimizi anlamamışsınız...
biz erkekten üstün olma çabasında değiliz...sizden büyük ve haliyle daha görmüş geçirmiş bir erkek sizden çok daha ilerde oluyor kültür olarak bilgi olarak...
onun altında ezilmemek , yaşınıza göre aslında iyi bi seviyede olduğunuzu anlaması için kişisel ve kültürel gelişime önem vermekten bahsediyoruz...sizin olayınızla çook alakasız bizim bahsettiğimiz şey...bizim konuştuğumuz bizi yeni yetme yaşı küçük bir kız olarak değilde yaşı küçük ama gerçekten kendini yaşına göre geliştirebilmiş birisi olarak görmesini sğlamak...

Benim de sevgilimle aramda 10dan fazla yaş farkı var ama bu hiç sorun olmadı aramızda. Aksine o, genç biriyle olabilmekten gurur duyuyor gibi, beni de onun olgunluğu etkiliyor. Kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum ama eğitim, kültür de bir yere kadar. Bazı zamanlarda hayat tecrübesi çok farkediyor, önceleri biraz kızıyordum hemen hemen her konunun onun öngördüğü gibi gelişmesine. Ama zamanla bunu kompleks yapmayı bıraktım ve onun tecrübelerinden faydalanmaya başladım. Ara sıra "siz zamane çocukları, sizin jenerasyon vs vs "gibi esprilerine malzeme olsam da ben gayet memnunum, olgun bir erkekle beraber olmaktan. Sorunlu bir ilişkimiz var ama bunun yaşla ilgisi yok kesinlikle.

Bence çok büyük bir yaş farkı değil .Ama burada erkeğin hissettiği yaşta önemli .Ben eskiden bu yana erkeğin biraz büyük olmasından yanayım .Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor. Tabi bu kişisel bir şey , kişilere göre değişebilir :)

benm babam annemdedn 12 yaş buyk...annem 19 yaşındamışş babam 31 evlendikleri zaman..
Allaha şukur yaş hiç sorun olmadı.. hatta babamın buyuk olması bu evliliğn bukadar yurumesinde buyuk etkendir..

bencede erkek büyük olmalı çünkü kadınını sahiplenmesi gerekir
ama seninde onun yaşına yakın olmasanda bilgi yaşına yakın olduğunu ispatlaman lazım bunun içinde bilgili olman...

bencede sorun yok önemli olan anlaşabilmekte sonuçta akran olupta evlenenlerde de çıkıo anlaşmazlıklar

herkes kendi başına gelenir bilir
benım erkek ark. benden 2 yaş büyük ve cok mutluyuz..daha yaşlı birini hayal edemem.gençliğe , dinamizme vurgunum ben..
olgunluk mu?
erkekler her yaşta çocuk..
asla büyümezler..o yüzden yaşlısının kahrını nıye çekeyimki...

eşleri,veya erkek ark.ları kendılerınden yaşca çok büyük olanları tenzih ederım.dedım ya herkes kendı başına geleni bilir.ben böylesini yaşıyorum ve mutluyum dıye örneklendırmek istedım.

insan kendisinden yaşlı olan biriylede mutu olur önemli olan iki kişinin birbirieyle uyumlu olması 11 yaş büyük ve yaşlı olmayan hala dinamik olanlarda var..

katılıyorum:lepi:

arada uçurum şeklinde yaş farkına ne gerek var, erkek mi yok yaa. tamam aşık olunca insan gerçekten yaşı önemsemiyor ama şöyle bir silkinip evliliği düşündüğünüzde bu zor görünüyor..
bazı arkadaşlar aralarında yaş farkı olan ama mutlu olan anne babalarını örnek vermişler ama şunu unutmmak gerek ki onların zamanı ile şu anki zaman çok farklı. günümüzde bir dönüp çevrenize bakın sizden 3 yaş küçük biri ile aranızda muazzam bir fark görüyorsunuz, gerk kültür gerek yetişme...

o yüzden bayanlar siz siz olun arada fazla yaş farkı olmayan biriyle evleninyerimseniben

aşk bu elden bişey gelmiyo sevdikten sonra
belki bunun arkasına sığınmakta bahane
ama evlenipte mutlu olna biçok insan var topiklerdede yazmışlar
hem kültür için kendini geliştirebilirsin ve fark kapanabilir
aşık olduktan ve dığru insan bulduktan sonra yaş farkı fazla önemli olmaz diye düşünenlerdenim.

merhabalar şu an benimle aynı yaşta bir erkekler beaberimm çok seviyorum diyemem ama beni el üstünde tutuyor ve çok seviyor bundan hiçbirşeyden olmadığım kadar eminim ama daha önce birkaç ay süren kendimden 8 yaş büyük bryle beraberliğim oldu kaçırdığıma üzüldüğüm tek erkek arkadaşımdı diyebilirimm herşeye doymuş değidli daha önce ne yaşadıysa benimle de herşeyi sonuna kadar yaşamak istiyordu olgundu saygılıydı ne istediğini bilir ve bana çok şey öğretirdi ama geçen yıl yani benim 19 yaşımın verdiği heyecan ve ayak uyduramama artı bilinçsizliğimle bu ilşkiye son verme kararı aldım bir daha da görüşmedikk çünkü diğer arkadaşlarım konserlerde hoplar zıplar dans ederken bizim ağır takılmamız zoruma giderdi sende de aynısı belki olabilir ayrılmak istersin ama daha sonra anlarsın neyi kaçırdığını eline geçirirsen de kıymetini bil derimm...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…