Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

aile desteği de önemli ayrıca.. hiç iyi birşey değil ama anneme çok tutkunum aşık olmadoığım birini bile annem uygun görse gözüme güzel geliyor ama benim gibi olmayan biri içinde aile desteğinin etkisi oldukça büük.. artıı kuzenim(kız) 24 ve nişanlısı 36 yaşında iyi giden bir beraberlikleri varr ama tartışmalar çok çıkıyor dikkatli olmak lazım erkeğin kuralları da varsa hele de o yaştan sonra hiç değiştirmiyor haliyle 12 yaş küçük olan bir kız da ayak uydurmakta güçlük çekebiliyorr bilmem anlatabildim mi???????????????

anladım gülşahcım ne demek istediğini kaçırdığıma üzgünüm demişsin ve şuan bi birlikteliğin var sanırım evet olgun biri her zaman herşeyi ciddiye alır
eğlenirken bile ciddidir
aklının bi köşesinde hala o var sanırım

insan kendisinden yaşlı olan biriylede mutu olur önemli olan iki kişinin birbirieyle uyumlu olması 11 yaş büyük ve yaşlı olmayan hala dinamik olanlarda var..
ben zaten kendi hayatımdan örnek verdim.. herkes kendı yaşadığını bilir dedim ya...

kuşak gözleminizi çok başarılı buldum.katılıyorum

bence yaş farki önemli değil. 11 yaş farkla bi ilişki yaşiyorum ama sorun yaş değil erkeğin odunluğu oluyo genelde.

elbette önemli yaş farkı ama her iki tarafta bunu görmezden getirecek şekle getirirse ilişkiyi işte o an hiç bir sorun olmaz ortada..etrafta aynı yaşta yada az yaş farkı olanlarda hiç mi sorun olmuyor aksine her iki tarafta ;

----bende senin bildiklerini biliyorum hatta sen bana bişi öğretemzsin!

edasıyla çatışmalar ardından bide bakalım ki yaş farkı çok 10 yada 15 :

----aldırmadan geçen zamana karşı asla kişilik savaşı vermeden paylaşılıyor mutlu anlar...

ÖNEMLı OLAN YAŞ DEĞıL O SEVGıYE VERıLECEK OLAN YAŞTIR !

EN YAŞLI BENıM SEVGıM OLACAK DıYENLERE SEVGıLERıMLE!

çok güzel yazmışsın teşekkürler
benimde anlatmak istediklerim bunlar
evet çok kıskanç olurlar çünkü genç bi kızdır kaybetme korkusu olurvereliniortak

çok güzel yazmışsın teşekkürler
benimde anlatmak istediklerim bunlar
evet çok kıskanç olurlar çünkü genç bi kızdır kaybetme korkusu olurvereliniortak
hislerine tercüman olduysam eğer ne mutlu bana canım... benim de eşimle 8 yaş fark var canım ama biz bunları atlattık çok kez sorun olacak diye düşündüm ama herşey olgunluktan ve sevginin verdiği erdemden geçiyor...tüm aşklara bu yeter zaten...
bu arada herkese hayırlı ramazanlar!

mutlu olmanıza sevindim
Allah daim etsin
sanada hayırlı ramazanlar:teytey:

Bilemiyorum,bu farktan etkilenen ilişkilerde vardır muhakkak ama önemli olan insanların kafa yapıları,anlaşabilme yetileri.
Ama yinede kendi adıma bu kadar yaş farkı garip geliyor bana.
Belkide daha önce hiç yaşamadığım içindir.

Tatlım svgilimn yası ile benimkinin arası tam 11, cok mutluyuz. ınan ki harika bi ilişkimiz var. Yaş hiç sorun olmuyor. Ayrıca bizim oturduğumuz apartmanın en alt katında 12 yas farkı olan bir aile var. 3 cocukları var. Görüp görebileceğiniz en renkli en tatlı çiftler. Herkes cok sever. Onlarda birbirlerini sever.

moral olabilecek türden bi mesaj allah mesut etsin
ayırmasın sizi canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…