ben zaten kendi hayatımdan örnek verdim.. herkes kendı yaşadığını bilir dedim ya...insan kendisinden yaşlı olan biriylede mutu olur önemli olan iki kişinin birbirieyle uyumlu olması 11 yaş büyük ve yaşlı olmayan hala dinamik olanlarda var..
katılıyorum:lepi:
arada uçurum şeklinde yaş farkına ne gerek var, erkek mi yok yaa. tamam aşık olunca insan gerçekten yaşı önemsemiyor ama şöyle bir silkinip evliliği düşündüğünüzde bu zor görünüyor..
bazı arkadaşlar aralarında yaş farkı olan ama mutlu olan anne babalarını örnek vermişler ama şunu unutmmak gerek ki onların zamanı ile şu anki zaman çok farklı. günümüzde bir dönüp çevrenize bakın sizden 3 yaş küçük biri ile aranızda muazzam bir fark görüyorsunuz, gerk kültür gerek yetişme...
o yüzden bayanlar siz siz olun arada fazla yaş farkı olmayan biriyle evleninyerimseniben
elbette önemli yaş farkı ama her iki tarafta bunu görmezden getirecek şekle getirirse ilişkiyi işte o an hiç bir sorun olmaz ortada..etrafta aynı yaşta yada az yaş farkı olanlarda hiç mi sorun olmuyor aksine her iki tarafta ;
----bende senin bildiklerini biliyorum hatta sen bana bişi öğretemzsin!
edasıyla çatışmalar ardından bide bakalım ki yaş farkı çok 10 yada 15 :
----aldırmadan geçen zamana karşı asla kişilik savaşı vermeden paylaşılıyor mutlu anlar...
ÖNEMLİ OLAN YAŞ DEĞİL O SEVGİYE VERİLECEK OLAN YAŞTIR !
EN YAŞLI BENİM SEVGİM OLACAK DİYENLERE SEVGİLERİMLE!
hislerine tercüman olduysam eğer ne mutlu bana canım... benim de eşimle 8 yaş fark var canım ama biz bunları atlattık çok kez sorun olacak diye düşündüm ama herşey olgunluktan ve sevginin verdiği erdemden geçiyor...tüm aşklara bu yeter zaten...çok güzel yazmışsın teşekkürler
benimde anlatmak istediklerim bunlar
evet çok kıskanç olurlar çünkü genç bi kızdır kaybetme korkusu olurvereliniortak
hislerine tercüman olduysam eğer ne mutlu bana canım... benim de eşimle 8 yaş fark var canım ama biz bunları atlattık çok kez sorun olacak diye düşündüm ama herşey olgunluktan ve sevginin verdiği erdemden geçiyor...tüm aşklara bu yeter zaten...
bu arada herkese hayırlı ramazanlar!
Tatlım svgilimn yası ile benimkinin arası tam 11, cok mutluyuz. İnan ki harika bi ilişkimiz var. Yaş hiç sorun olmuyor. Ayrıca bizim oturduğumuz apartmanın en alt katında 12 yas farkı olan bir aile var. 3 cocukları var. Görüp görebileceğiniz en renkli en tatlı çiftler. Herkes cok sever. Onlarda birbirlerini sever.
bence aşkın yaşı,yeri,zamanı,nedeni,niçini yoktur.
sevgi varsa herşey başka :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?