Şimdi bir haftaya buluşcaz, başıma bir şey gelse Allah korusun ana haberde arkamdan , 30 tane sabıkası varmış, bu kızlar da nerede serseri/ manyak var onlarla birlikte geziyorlar demeyecekler miBenden istense atmazdim acikcasi.Bilemedim.
Ya evet doğru diyosunuz, ama hemen 3 dk içinde attı ahahhahahhah Bilemedim şimdiYanii internetten tanıştığım insanlara güvenmiyorsam böyle de güvenmem çünkü sahtesini düzenlemek 2 dkBenden istense cevap vermez iletişimi keserdim. Sizin pencerenizden bakınca adli sicil kaydı istemek saçma ama burada insanın başına her şey gelebildiği için bir şey diyemiyorum.
Dogru yaptin bence . Ortalık karışık.Merhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Bre onuda mi şüpheli buldunYa evet doğru diyosunuz, ama hemen 3 dk içinde attı ahahhahahhah Bilemedim şimdi
Sahtesi 2 dk da hazırlanıyomuş aklıma bir kurt düşmedi de değil ahahahhBre onuda mi şüpheli buldun
Ya sahte değildir de istense yapılır yaniYa evet doğru diyosunuz, ama hemen 3 dk içinde attı ahahhahahhah Bilemedim şimdi
Yolver gitsin. Icine sinmemis galibaSahtesi 2 dk da hazırlanıyomuş aklıma bir kurt düşmedi de değil ahahahh
Arabasına falan binme.Ya sahte değildir de istense yapılır yaniBen olsam gerçekten artık insanlara güven kalmadığı için kalabalık bir yeri tercih ederim buluşmak için.
Bu kadar güvensiz biriysen neden internetten adamlarla tanisiyorsun ki?Şimdi bir haftaya buluşcaz, başıma bir şey gelse Allah korusun ana haberde arkamdan , 30 tane sabıkası varmış, bu kızlar da nerede serseri/ manyak var onlarla birlikte geziyorlar demeyecekler mi
Ayyy Allah muhafaza . Konuya komşuya da dikkat etmek gerek desenizeYani sicili temiz olabilir bundan sonra yapmayacağı anlamına gelmez. O sizden istese ben büyük şehirde yaşıyorum inanır mısın yaptığım işten dolayı bayan şahsın işlemini yaparken 30 tane suç kaydı gördüm. Gözlerim girdi çıktı yerine. Ben olsam netten tanıştığım birine adli sicilimi vermem ne münasebet
Az photoshop bilen herkes sahte belge düzenler bunu ilk benden duymadınız di mi yaSahtesi 2 dk da hazırlanıyomuş aklıma bir kurt düşmedi de değil ahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?