Yalan yok sevdim bunuMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Yoo niye ayıp olsun ? Alnında mı yazıyormuş? Millet 40 yıllık kocasını babasını tanıyamıyor ona niye güveniceksin ki bence çok güzel hareket yapmıssın.Merhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Ben atayım dedim istemedi ama benim meslek gereği sabıkam olamaz zaten bunu biliyoO senden istedi mi peki?
Ama sizce de istenmesi gerekmez mi, insanlarda her hastalık olabilir, kendileri de bilmedenSTD test sonuçlarını da istersin bir kaç buluşma sonra.
Onlar da önemli.
Sicil kaydina isleyen karakter mi var?Yani tmm guvenlik acisindan mantikli da.Adam gizli ruh hastasiysa sicil kaydina islemediyse?Merhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Hıımm o güven konusunda bir sıfır öndeyken ben neden geride kalayım dedin… ayıp olmuş evet ama böyle düşünmende de bir mantık var yaniBen atayım dedim istemedi ama benim meslek gereği sabıkam olamaz zaten bunu biliyo
Bukadar didikleyeen birinin de normal oldugunu dusunmuyorm ben.Hiv testine kadar istemek bilemedim.Ama sizce de istenmesi gerekmez mi, insanlarda her hastalık olabilir, kendileri de bilmeden
Yaptığınız saçma ve yersiz olmuş madem güveniniz yok bu tür ortamlara hiç konuşmayın.Merhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Yani istenebilir diye genel bir görüş belirttim ama kimseden istemedim tabi ki. Ama anormal olsa evlilik öncesi sağlık raporu zorunlu olmazdı herhalde diye düşünüyorumBukadar didikleyeen birinin de normal oldugunu dusunmuyorm ben.Hiv testine kadar istemek bilemedim.
İliskiye baslarken rapor istenecek kadsr guvenmediginiz biriyle evlenmeyin zaten.Suphecilik yipratici bisey bilmiyorm.Kendi ruh sagligim icin didiklemezdim bukadsrYani istenebilir diye genel bir görüş belirttim ama kimseden istemedim tabi ki. Ama anormal olsa evlilik öncesi sağlık raporu zorunlu olmazdı herhalde diye düşünüyorum
Haklısınız ama galiba bende biraz anksiyete bozukluğu olabileceğinden şüpheleniyorum. Bazen bazı düşünceleri kafamdan hemen atamıyorum, sakinleşmek zaman alıyor. Öyle olunca her şeyi garantiye almaya çalışıyorum galibaİliskiye baslarken rapor istenecek kadsr guvenmediginiz biriyle evlenmeyin zaten.Suphecilik yipratici bisey bilmiyorm.Kendi ruh sagligim icin didiklemezdim bukadsr
Anormal olan netten tanıştığın biriyle buluşmak sanırımSinek öldürür gibi insan öldürülen bu devirde internetten görüşüp buluşacağın birinden istemek bence normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?