Sizce ayıp mı ettim?

Sizce flörte ayıp mı etmişim?

• Evet

OY: 56 51,9%
  • Hayır

OY: 39 36,1%
  • Kararsız/diğer

OY: 13 12,0%

• Ankete Katılan
    108
Ayyy Allah muhafaza . Konuya komşuya da dikkat etmek gerek desenize
Maalesef eşimde polis memuru benim geçen anlattı yine bir bayan şahıs artık uyuşturucudan o kadar kötü haldeki gözünden vuruyormuş o mereti. Bırakın beni ben öleceğim zaten demiş

Sende attın mı? Umarım o da senden istemiştir. Bana garip geldi açıkçası.
Ben de atayım dedim şakayla, istemedi ama benim kaydım olması mümkün değil zaten meslek gereği
Az photoshop bilen herkes sahte belge düzenler bunu ilk benden duymadınız di mi ya sahte diplomalar falan
Öyle tabi de o an telefonla konuşuyorduk hemencik attı
Ya başta mizansen yapıyordum şaka olarak. Sonra dedim ki neden istemeyeyim, kendimi tutamadım, başta şaşırdı sonra attı ama biraz bozuldu, sonra ben de izah ettim ama, neyse sen de haklısın zaman kötü falan dedik kapattık konuyu. Ama benim içime sinmedi pek

Şimdi bir haftaya buluşcaz, başıma bir şey gelse Allah korusun ana haberde arkamdan , 30 tane sabıkası varmış, bu kızlar da nerede serseri/ manyak var onlarla birlikte geziyorlar demeyecekler mi
Fotodaki oğlan kim ay

Sen bu kadar şüpheciysen zaten boşver ya internetten değil de doğal yollarla (gerçi artık internetten tanışmak en doğal yollardan biri oldu) biriyle tanış daha iyi olur sanki.

Sen bu kadar şüpheciysen zaten boşver ya internetten değil de doğal yollarla (gerçi artık internetten tanışmak en doğal yollardan biri oldu) biriyle tanış daha iyi olur sanki.
Çevremde bekar erkek pek kalmadı ya olan da, sabıkası yok ama çapkın, yalancı, garip garip ıssız adamlar

Ha anladım emniyette ya da askeriyedesiniz anladığım kadarıyla.

Sicil kaydini isteyebilirsiniz tabi, ama bu sekilde baslayan bir iliskiden bir sey beklemeyin

Herkeste potansiyel var valla kimseyle görüşmesin
Yapmayın Allah aşkına potansiyel var diye eşiniz dostumuz akrabamız sevgilimiz hiç biseyimiz olmayacak inzivaya cekilecegiz öyle mi

Paranoid bı bakış açısı

Yalnızlıktan ruh hastası olup tırnaklarını kemirsin madem

İstemek absürt bence çünkü bi adli sicil kaydıyla bazı şeylerden emin olamayız. Hayatımıza bi şekilde giren herkesten isteyelim o zaman. Öte yandan karşı tarafın bozulması da saçma güvenmeyebilirim abi seni tanıyorumki tam olarak

Şaka mısınız tc sinide aldın mı gbt falan baktırsaydın ne yasiyorsunuz siz ya

İronilerimi ısrarla anlamadiginiz icin bu iletisimimiz burada bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…