Sizce ayıp mı ettim?

Sizce flörte ayıp mı etmişim?

• Evet

OY: 56 51,9%
  • Hayır

OY: 39 36,1%
  • Kararsız/diğer

OY: 13 12,0%

• Ankete Katılan
    108
Hahaha çok iyi ya,iyi yapmışsınız bence ama yine de çok güvenmeyin temkinli olun derim

Bu kadar güvensizlik yaşayan biri olarak sosyal medyadan tanışmak normal mi diye anket yapsanız HAYIR cevabı verirdim. Madem sosyal medyadan tanışacak kadar cesursunuz, adli sicil kaydı isteyecek kadar da korkak olmamalısınız. Sanıyor musunuz ki bir kişinin sicili adli olarak temizse o kişi temizdir??? Yanılıyorsunuz

bende kocamın sicilini adliyeye sormustum taniştigimiz zaman aman aman basimiza birsey gelmesin

40 esit parçaya bölüp bavula koyarlar valla netten metten tanismayin munkunse
ya demeyin öyle ya bu insanlar nereden tanışacak artıkkkk

ben de tanışıyorum netten kalabalık yerlerde buluşuyorum, neyse ki küçük şehir bir yerlerden ortak tanıdık çıkıyor da nedir ne değildir anlaşılıyor.

Benden istense atmam. Ne münasebet tanımadığım birisinr atıcam

Üstünde oynama yapmak zor olmasa gerek . Şimdi ki erkeklerden nüfus kayıt örneği de istemek gerekli evli mi bekar mı diyr

Adli sicil kaydı olmaması olmayacak anlamına gelmiyor her şeyin bir ilki var

Adamın atması daha komik değil mi? Normal şartlarda görüşmeyi bitirmeliydi, sanırım biraz yokluk var.

Benden istense atmam. Ne münasebet tanımadığım birisinr atıcam

+++++
Atmam. Karşıdaki güveliğe önem veren biriyse o zaman internetten buluşmasın, konuşmasın en baştan.
Artı o örnekte TC no, adres vb yazmıyor mu, basbayağı kişisle bilgiler yazıyor. Böyle bir belgeyi hiç tanımadığı birine atan adam net salaktır. Adamın yerinde olsam atmam. KOnu sahibesinin yerinde olsam internetten bulduğu kıza yaranıcam diye kişisel bilgilerini ifşa eden bir salakla zaten buluşmam.

Belki adli sicil kaydı temizdir ama henüz kesinleşmeyen istinafta/temyizde olan mahkumiyet aldığı dosyalar vardır, yahut açık soruşturma dosyaları vardır. Ya da hükme bağlanmamış açık dosyaları. Bunlar adli sicilde görünmez. Hem kırıcı hem sonuca ulaşmayan bir çaba olmuş sizinki

Adres yazmıyor ama evini biliyorum zaten, evine küçük bir hediye yollamıştım. O da benim iş yerimi vs biliyor. Aslında iki günlük değil, aylardır konuşuyoruz ama bir türlü bir araya gelemedik farklı şehirler olunca, en sonunda haftaya buluşacağız
bana atmasını garip karşılaşmadım, o yüzden size katılamadım. Ama sen ayıp etmişsin derseniz ona bir şey diyemem.

Ablacım zaten adama adresini vermişsin, suçlu mu hırlı mı hırsız mı adresini işyerini vermeden önce düşünecektin. Adam sapıksa zaten şu noktadan sonra her istediğini yapar, nerde yaşadığını ne iş yaptığını biliyor. Şu noktadan sonra gerçekten anlamsız olmuş.

Evet haklısınız zaten başka bir konu üzerinden şakalaşmadan çıktı. Sonra o atayım mı falan deyince ben de at dedim. Kendimi tutamadım. Yoksa henüz adliye adliye dolaşıp soruşturması var mı diye araştıracak kadar çıldırmadım

Nerde yaşadığımı değil, iş yerimi biliyor ama bu gizlenebilir bir bilgi değil zaten. İnternette arayınca da çıkıyor onun evini bilen benim

Bilemedim. Ama güvenme yinede çokk.. Dikkatli ol

Yani tabi haklı sebepler olabilir ama vibe killer bence.. o noktadan sonra flortu eskisi gibi devam ettiremezdim

evet , birazcık ayıp olmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…