- 23 Ekim 2020
- 743
- 863
- 53
Hahaha çok iyi ya,iyi yapmışsınız benceMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Bu kadar güvensizlik yaşayan biri olarak sosyal medyadan tanışmak normal mi diye anket yapsanız HAYIR cevabı verirdim. Madem sosyal medyadan tanışacak kadar cesursunuz, adli sicil kaydı isteyecek kadar da korkak olmamalısınız. Sanıyor musunuz ki bir kişinin sicili adli olarak temizse o kişi temizdir??? YanılıyorsunuzMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
ya demeyin öyle ya bu insanlar nereden tanışacak artıkkkk40 esit parçaya bölüp bavula koyarlar valla netten metten tanismayin munkunse
Benden istense atmam. Ne münasebet tanımadığım birisinr atıcamMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
sicil kaydı isteyecek kadar güvenemiyorsanız İnternette tanışma olayından uzak dursaydınız önce.
Benden istense atmam. Ne münasebet tanımadığım birisinr atıcam
Adres yazmıyor ama evini biliyorum zaten, evine küçük bir hediye yollamıştım. O da benim iş yerimi vs biliyor. Aslında iki günlük değil, aylardır konuşuyoruz ama bir türlü bir araya gelemedik farklı şehirler olunca, en sonunda haftaya buluşacağız+++++
Atmam. Karşıdaki güveliğe önem veren biriyse o zaman internetten buluşmasın, konuşmasın en baştan.
Artı o örnekte TC no, adres vb yazmıyor mu, basbayağı kişisle bilgiler yazıyor. Böyle bir belgeyi hiç tanımadığı birine atan adam net salaktır. Adamın yerinde olsam atmam. KOnu sahibesinin yerinde olsam internetten bulduğu kıza yaranıcam diye kişisel bilgilerini ifşa eden bir salakla zaten buluşmam.
Adres yazmıyor ama evini biliyorum zaten, evine küçük bir hediye yollamıştım. O da benim iş yerimi vs biliyor. Aslında iki günlük değil, aylardır konuşuyoruz ama bir türlü bir araya gelemedik farklı şehirler olunca, en sonunda haftaya buluşacağız
bana atmasını garip karşılaşmadım, o yüzden size katılamadım. Ama sen ayıp etmişsin derseniz ona bir şey diyemem.
Evet haklısınız zaten başka bir konu üzerinden şakalaşmadan çıktı. Sonra o atayım mıBelki adli sicil kaydı temizdir ama henüz kesinleşmeyen istinafta/temyizde olan mahkumiyet aldığı dosyalar vardır, yahut açık soruşturma dosyaları vardır. Ya da hükme bağlanmamış açık dosyaları. Bunlar adli sicilde görünmez. Hem kırıcı hem sonuca ulaşmayan bir çaba olmuş sizinki
Nerde yaşadığımı değil, iş yerimi biliyor ama bu gizlenebilir bir bilgi değil zaten. İnternette arayınca da çıkıyorAblacım zaten adama adresini vermişsin, suçlu mu hırlı mı hırsız mı adresini işyerini vermeden önce düşünecektin. Adam sapıksa zaten şu noktadan sonra her istediğini yapar, nerde yaşadığını ne iş yaptığını biliyor. Şu noktadan sonra gerçekten anlamsız olmuş.
Bilemedim. Ama güvenme yinede çokk.. Dikkatli olMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
evet , birazcık ayıp olmuş sankiMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?