Daha başlamamış ilişkinize zararı var.Mesela şimdi sabıkası yok biliyorum, bunun kime ne zararı var ki anlamıyorumm
O zaman engeli yerdim benceBelki de sen ilk olacaksıne-devlet şifresini isteseydin daha iyi olurdu bence, madem bir ayıp etmişsin zaten bari daha kapsamlı araştırma yapmış olurdun
Çok ciddi güven probleminiz varMerhabalar. İnstagramdan tanışıp uzun süredir konuştuğunuz ve buluşmayı planladığınız birinden, konusu açıldığında şakayla karışık olarak adli sicil kaydı istemek kırıcı ya da güvensiz bir davranış mıdır? Bu karşı tarafı rencide edici mi sizce ?
Dün böyle bir şey yaptım başta güldük ettik ama sonradan cidden at dedim, sonra bu erkek şahıs bana biraz bozuldu, bana güvenmiyor musun dedi. Sicil kaydını da attı, temizmiş. Şüphem de yoktu zaten ama birden görmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz sizce ayıp mı ettim, haksız mıyım?
Aptal falan, hakaret etmezseniz sevinirim. Şurada site sakinleriyle seviyeli bir şekilde fikir alışverisi yapıp eğleniyoruz. Siz de hakaret ederek kendi zihninizin çıkabileceği maksimum IQ yu gösteriyorsunuz herhaldeBen olsam karşımdaki kisinin bir aptal olduğunu dusunurdum.
Yani karşıdaki kişiyi rencide etmekten ziyade bir zihinin çıkabileceği maksimum iq'yu gostermissin.
Hayatımda duyduğum en tuhaf şey bu..
Cv de isteseydin beraberinde.
Ayrıca ciddi olduğunu söylemek suretiyle diretmen, adamin "bu kadının aklından zoru mu var acaba" diyerek düşünmesine neden olmuştur.
Ha onun da senin aklına uyup atması ise saçmalığın zirvesi olmuş..
Bana çok garip geldi
Ben hakaret etmedim bacım..Aptal falan, hakaret etmezseniz sevinirim. Şurada site sakinleriyle seviyeli bir şekilde fikir alışverisi yapıp eğleniyoruz. Siz de hakaret ederek kendi zihninizin çıkabileceği maksimum IQ yu gösteriyorsunuz herhalde
Ve adamın kaydı göndermesi..[O yüzden ben kadınların temkinli olmasını anlayabiliyorum ama bir erkek için de adli sicil kaydımın istenmesi çok rahatsız edici. Eğer böyle bir paranoyaklığınız varsa sosyal ortamlarda ortak arkadaşlarınız olan kişilerle görüşmenizi tavsiye ederim.[/B][/B]
Kime zararımı var benim gururuma zarari var mesela ne bilim sen sapık değilsin kadın diyemi sapık olmuyorsunMesela şimdi sabıkası yok biliyorum, bunun kime ne zararı var ki anlamıyorumm
Bide cevaba bak ne zararı varmış mışBen olsam karşımdaki kisinin bir aptal olduğunu dusunurdum.
Yani karşıdaki kişiyi rencide etmekten ziyade bir zihinin çıkabileceği maksimum iq'yu gostermissin.
Hayatımda duyduğum en tuhaf şey bu..
Cv de isteseydin beraberinde.
Ayrıca ciddi olduğunu söylemek suretiyle diretmen, adamin "bu kadının aklından zoru mu var acaba" diyerek düşünmesine neden olmuştur.
Ha onun da senin aklına uyup atması ise saçmalığın zirvesi olmuş..
Bana çok garip geldi
Mümkün değil, kör olur.Maalesef eşimde polis memuru benim geçen anlattı yine bir bayan şahıs artık uyuşturucudan o kadar kötü haldeki gözünden vuruyormuş o mereti. Bırakın beni ben öleceğim zaten demiş
Hiç Bilemiyorum eşime öyle demiş. Zaten öldü ölecek gibi duruyor dedi eşim. Belki maddeden maddeye değişiyorda olabilir etkisiMümkün değil, kör olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?