- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
Eşim babam borcum var dedi napayım diyor ve neyin eksik diyor. Mesele de bir şeylerin eksik olması değil zaten her şeyi en makulünden alarak ev düzdük.eşinle konuşmadın mı bu konuyu? altınları alcaz demişler almışlar. o ara yıksaydın ortalığı.
Evet orda hiçbir şey yapamadım zaten. Belki uçaktan inip Ankaraya geçsem nr yaptıklarını anlarlardı.Çirkeflik yapamayacağınızı düşünmüş olabilirler
Yani babanızın yokluğu değil de sizin kalitenizden ve oğullarının pasifliğinden olabilir
Bari en azından benı karşısına alıp borcum var kızım veremem deseydi. Bi de giderken dalga geçer gibi siz araba alırken bi 5 6 milyar daha veririm diyor. Ayrıca 40 milyar takılmış eşime 7 bin vermişler ama altınlar değil çünkü altın fiyatı yükseliyor ya.Cok sacma. Ozaman borcunu ödedikten sonra biriktirdigi parayla altinlarinizi yerine koysun babasi.
Borc almis sayiliyor benim gözümde cünkü altinlar gelinle damadindir
Eşim babam borcum var dedi napayım diyor ve neyin eksik diyor. Mesele de bir şeylerin eksik olması değil zaten her şeyi en makulünden alarak ev düzdük.
Lmiyorum çok üzülüyorum ilk defa babam yok diye yüreğimde hissettim. Yani bu nedenle böyle yaptıklarına odaklandımvalla bu aşamadan sonra yapacak bişey yok bence.
Bi
Lmiyorum çok üzülüyorum ilk defa babam yok diye yüreğimde hissettim. Yani bu nedenle böyle yaptıklarına odaklandım
İstemediği için değil mikonunun babanla alakası yok ki. sorun eşinde.
İstemediği için değil mi
İstemediği için değil mi
Zaten inanın altınlara üzülmüyorum bu yasadığm şey altın mevzusundan cıktığı için. Yoksa her zaman kanaatkar davrandım.Bu durumda altınlardan daha fazla üzülmenizi gerektirecek bir durum var maalesef. Bu da eşinizin tutumu. Hayat boyu böyle devam edeceğini düşündüğümüzde maalesef ki ciddi problemler ortaya çıkacaktır.
Doğru belki de baba eksikliğinden ötürü ona takılıp üzüldüm. Ama durum daha farklıBabanla ne alaka? Baban olsa karışamaz ki eşin alacaktı o altınları. Geçmiş olsun bir başka basiretsiz koca daha.
Eşim babam borcum var dedi napayım diyor ve neyin eksik diyor. Mesele de bir şeylerin eksik olması değil zaten her şeyi en makulünden alarak ev düzdük.
Zaten üzüntünüzün maddiyattan dolayı olmadığını anladım. Haliyle durumdan dolayı üzgün ve sahipsiz hissediyorsunuz. İnşallah eşiniz iyi biri olur ve de sizdeki bu boşluğu sevgiyle doldurur. Eğer eşinizin ailesiyle aynı şehirde yaşamayacakssanız kafayı takmaya çalışın, mutluluğa odaklanın. Umarım sizin için herşey güzel olur.Zaten inanın altınlara üzülmüyorum bu yasadığm şey altın mevzusundan cıktığı için. Yoksa her zaman kanaatkar davrandım.
Evet ben hatalı davrandım orda olay çıkaracaktım. Şimdi üzülmemin de hiçbir anlamı olmuyor. Ancak ben altınları hiç görmedim ki sorayım bir de altın sormaya çekindimKonunun sizin ailenizle bir ilgisi yok. Sorun eşinizde ve sizde. İkiniz bir olup vermeyeceğiz deseydiniz adam susar otururdu. Eşiniz de razı olmuş ki borcu var diyor. 2 gün sonra ev, araba, çocuk olunca sizin de borcunuz olacak. Eşiniz ne yapmayı düşünüyormuş pardon? Ayrıca sizin tarafın takılar da mı gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?