Sizce babam olmadığı için mi böyle bir şeye maruz kaldım?

Aynı şeyi bende yaşadım malesef izmirdeki düğünümde ailem takılara el sürmedi bize verdi eşimin ailesinin olduğu şehirde ne altın ne para hiçbirşey vermediler malesef.. ben helal etmiyorum bunu onlarada söyledim..

Ben Ankaralı eşim Vanlı 6 bilezik bir set takıldı çoğunlukla da eşim aldı. İKİ DÜĞÜN yapıldı babam takıları verdi. Van da ki düğün de 50 binden fazla para altın takıldı hiç yardım etmediler ki evim de bir çöp almışlıkları yok. O düğünde ki paralardan eşim vereceklerini sanıyordu ama işte karşı çıkamıyorlar şimdi ki aklım olsa tasımı tarağımı toplayıp düğünün ve eşyalarının borçlarını ödetip öyle gelirdim evime ama işte hayatım da yaptığım en büyük pişmanlık gitmemek oldu.

Eşim babam borcum var dedi napayım diyor ve neyin eksik diyor. Mesele de bir şeylerin eksik olması değil zaten her şeyi en makulünden alarak ev düzdük.
Imam nikahinda mehir olarak belirtseydiniz keşke.
Dogu taraflarinda mehir icin düğünde takilanlar deniyormus ve kimse almiyormus diye duymustum,ne kadar dogru bilemem tabi.

Bence seni her iki ebeveyni başında olan anlamaz ben anlarım benim de babam piyasada yoktu ayrılardı tek cocugum annemin de pek kimsesi yok ve baya baya böyle durumlarda karşı taraf eziyor herşeyi cok daha farklı yapıyor acı bir şekilde gördüm yaşadım bunu

Takılarini eşinden Alip acilen annenin hesabına yatir veya kendine özel hesap aç onalr takmıyor sen eşine veriyorsun hakkını koru

Ayrıca altinlar senin hakkın hukukende dinende ..mihir yerine geçer hakkimi hella etmiyorum hayrını görmesin de

Bence unut gitsin kendini uzmekten yıpratmaktan başka bisey olmaz 10 yıllık evliyim benden başka sesimi duyan olmadı bursadan vana gittim babam diğer gelinlere ne yaptıysan onu yap dedi kayınpederin bir kuruşu geçmedi bize ama lafı oğullarına geçiyordu 3 kardeş bi arada çalışıyordu setimi kiraladı eşime ince olsun ama benim olsun demistin babasına laf geçirememiş 6 bilezik 100 gr yoktu düğünde takılanları hic görmedim suan bursadayiz 2. Evimizi aldık lüks arabamız var ama diğer eltilerim aynı yerde sayıyor kendime ait arabamda oldu eşim hic bir şeyimi eksik bırakmıyor ama zamanında yapılmayan şeylerde unutulmuyor

İyi kalpli ,sabirli ve sesi az cikan insanlari daha kolay ezeceklerini dusunurler.tek sebep bu.Esiniz de birsey dememis.
Siz hassas oldugunuz icin sebebi buna yoruyorsunuz ama bence aynu seyler yine yasanabilirdi.
İnsanlar neden bu kadar kotu anlamak zor.Ne guzel iki genc evlat evleniyor.İnsanin en mutlu olmasi gerrken zamanlari zehir ediyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…