hani bazen denir ya yaşayan bilir diye kimimizin inancı var kimimizin yok yadırgamak hiç doğru değil
neye inancımız var neye inancımız yok pardon orayı anlayamadım?
ayrıca yadırgamadım. daha basit bir dille anlatayım o zaman.
9 yıldır bu şüpheyle yaşamıyorsunuzdur herhalde.
keza öyle olsa şimdiye kadar icabına bakardınız.
diyorum ki insan bazen boşluğa düşer, geçmişi sorgular, dününe yarınına bakar ve bazı olaylara durumlara sebep bulmaya çalışır.
sizin acabanız da böyle bir durumdan doğmuş olabilir.
ben o zamandan beri hep bunu düşündüm çünkü o zamanki erkek arkadaşım annesinin böyle şeylerle uğraştığını bana söylemişti
ve şöyleki inan bana o zamanlardan sonra haytımda hiç birşey yolunda gitmedi ( ikili ilişkiler konusunda)
Idrarinizla dus alin birseyiniz kalmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence büyü diye biri yoktur. Pis iştir bunlar. Zaten yapmak da günah.
Bunu yapacak kadar güçleri kuvvetli olması için birinin 3 harfli yaratıklarla iş birliği yapması lazım ki bu da çok olağan bir durum değil.
Kaldı ki 10 yıl boyunca birkaç kere dua ettiysen arınmışsındır. Herkes yaptığı kötülükle kalsın.
İkili ilişkilerin için bence kadını değil hem günahını bile alıyor olabilirsin kendini yargıla.
idrar la duş almakmı canıım
idrar la duş almakmı canıım
cekirgee anlamadan herşeye zıplama gördünüzmü biliyormusunuz demedim olabilirmi diyorum
canımın içi kimi büyü konusuna inanır kimi inanmaz tıpkı nazar olayı gibi
9 yıldır tabiki bu şüpheyle yaşamıyorum fakat zaman zaman düşünmüyorda değilim zaten o sebeple sordum yanlış düşünüyor olabilirmiyim gibi
yukarıda kırmızıya aldığım yorumunuz belki doğru olabilir
tabiki haklısın dediğin gibi belkide günahını alıyorum yada gerçekten yaptı
Ben daha zıplamadım zıplarsam fena zıplarım
Olabilir de olmayabilir de
Ama 10 yıl sonra bunun için konu açmak çok tuhaf
Herkesin de cevabı bu yönde
Sen kendini ifade edemiyosun demek ki
he şimdi anladım. evet bende inanırım nazara büyüye. şüphe kuşku bunlar insanın içini kemirir. kurtulmaya bak. bende ara sıra takılırım bazı şeylere o yüzden dedim sana belki bir boşluk anında yakalamıştır bu düşünce seni. en güçlü koruyucu dua.
çok korktum çekirgeeee ilahi ya :)))))
herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural yok o nedenle yorumlarına dikkat et bence
hatta yaşın küçük sanırım ben yorumlarından bunu anlıyorum
ifade etmek senin yorumların gibi oluyorsa hhııııııııı ifade edemiyorum
Herkes benle aynı fikirde olmayacağı gibi senle de aynı fikir de olamaz, bu yüzden beğenmiyosun yorumumu zaten
Vah canım sana büyü mü yaptılar diye ağlaşsam benden iyisi olmazdı
Büyü vs. hakkında konu açmak yasak, ceza alacaksın haberin yok hala artistlik peşindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?