sizce bana büyü yapmışmıdır

hani bazen denir ya yaşayan bilir diye kimimizin inancı var kimimizin yok yadırgamak hiç doğru değil

neye inancımız var neye inancımız yok pardon orayı anlayamadım?
ayrıca yadırgamadım. daha basit bir dille anlatayım o zaman.
9 yıldır bu şüpheyle yaşamıyorsunuzdur herhalde.
keza öyle olsa şimdiye kadar icabına bakardınız.
diyorum ki insan bazen boşluğa düşer, geçmişi sorgular, dününe yarınına bakar ve bazı olaylara durumlara sebep bulmaya çalışır.
sizin acabanız da böyle bir durumdan doğmuş olabilir.

Idrarinizla dus alin birseyiniz kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canımın içi kimi büyü konusuna inanır kimi inanmaz tıpkı nazar olayı gibi
9 yıldır tabiki bu şüpheyle yaşamıyorum fakat zaman zaman düşünmüyorda değilim zaten o sebeple sordum yanlış düşünüyor olabilirmiyim gibi
yukarıda kırmızıya aldığım yorumunuz belki doğru olabilir

Bence büyü diye biri yoktur. Pis iştir bunlar. Zaten yapmak da günah.
Bunu yapacak kadar güçleri kuvvetli olması için birinin 3 harfli yaratıklarla iş birliği yapması lazım ki bu da çok olağan bir durum değil.
Kaldı ki 10 yıl boyunca birkaç kere dua ettiysen arınmışsındır. Herkes yaptığı kötülükle kalsın.
İkili ilişkilerin için bence kadını değil hem günahını bile alıyor olabilirsin kendini yargıla.

tabiki haklısın dediğin gibi belkide günahını alıyorum yada gerçekten yaptı

cekirgee anlamadan herşeye zıplama gördünüzmü biliyormusunuz demedim olabilirmi diyorum

Ben daha zıplamadım zıplarsam fena zıplarım
Olabilir de olmayabilir de
Ama 10 yıl sonra bunun için konu açmak çok tuhaf
Herkesin de cevabı bu yönde
Sen kendini ifade edemiyosun demek ki

he şimdi anladım. evet bende inanırım nazara büyüye. şüphe kuşku bunlar insanın içini kemirir. kurtulmaya bak. bende ara sıra takılırım bazı şeylere o yüzden dedim sana belki bir boşluk anında yakalamıştır bu düşünce seni. en güçlü koruyucu dua.

tabiki haklısın dediğin gibi belkide günahını alıyorum yada gerçekten yaptı

Öyle bir şey olsa ooo her iş büyüyle olur.
Kendine koca bulmak isteyen büyü yaptırır.
Seçim kazanmak isteyen büyüye koşar..
Obama parayı basar en kral büyücüye istediği büyüyü yaptırır.
Biraz gerçekçi olun.

Büyüden daha güçlü bir silah vardır dua..
Büyü fasa fiso resmen.

Canım büyü falan bunlar gerçek olamaz belki nazar gerçektir doğru ama bence bu senin kafanda oluşturduğun bir tür hurafe olabilir. Ayrıca 18 yaşındaymışsin o an erkek arkadasin da o yaşlardadır diye tahmin ediyorum. Gönlü başka kızlara kayabilir. Tam o yaşlar çünkü. Sen o günden sonra büyü yapıldığına inanıp o şekilde yaşamissin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha zıplamadım zıplarsam fena zıplarım
Olabilir de olmayabilir de
Ama 10 yıl sonra bunun için konu açmak çok tuhaf
Herkesin de cevabı bu yönde
Sen kendini ifade edemiyosun demek ki

çok korktum çekirgeeee ilahi ya :)))))
herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural yok o nedenle yorumlarına dikkat et bence
hatta yaşın küçük sanırım ben yorumlarından bunu anlıyorum
ifade etmek senin yorumların gibi oluyorsa hhııııııııı ifade edemiyorum

haklısın hayatım teşekkür ederim

Neden olmasın ben inanırım doğa güçlerine.
Benim bildiğim bir kaç koruma/arınma/kötü büyüleri kaldırma ayini var ama sanırım sizin inançlarınıza uymaz.
En iyisi siz dininizin bir bilginine danışın eğer etrafınızda varsa.
Aman ha ama sakın saçma sapan paralar isteyen hacıya hocaya güvenmeyin.

Herkes benle aynı fikirde olmayacağı gibi senle de aynı fikir de olamaz, bu yüzden beğenmiyosun yorumumu zaten
Vah canım sana büyü mü yaptılar diye ağlaşsam benden iyisi olmazdı
Büyü vs. hakkında konu açmak yasak, ceza alacaksın haberin yok hala artistlik peşindesin

seni görmüyorum yaşının küçük olduğu kanısına yorumlarından sonra kesinlikle inanıyorum yaşıtlarınla takıl yavru çekirgee :)

yapmamıştır.. yapmışsa bile oğlundan ayrılmanız için yapmıştır ki ayrılmışsınız.. mutlu olmayın diye yapsa idi evlenemezdiniz de.. ayrıca büyü yapacak olan adam hocaya gidiyorum demez, kadın belki de Kuran öğreniyor, ya da öyle bişi olabilir..

Kaldı ki normal sınırlarda hiçbir kadın 18 yaşındaki oğlu sevgilisinden ayrılsın diye büyü yapmaz. O kadın bilir ki geçici bir durum. Fazla düşünecek bir şeyin yok sanırım senin. Tek derdin bu olsun pamuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…