sizce bana büyü yapmışmıdır

Siz buyuye inanmaya devam edin.
Isiniz veya iliskiniz duzgun yurumezse sebebiniz var ne olsa.
Kendi hatalarinizda veya secimlerinizde hep buyuyu bahane edin.
Neyse gelecekte bir seyler yurumezse bir bahaneniz var ne olsa...

Ben saka yaptim ama icerik olarak ciddi. Arastirirsaniz boyle birsey var gorursunuz. Ama ben tamamen espri yaptim.

Kaldi ki istenmeyen tuyler icin bile bunu yapan var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl konuşuyorsun böyle , kaç yaşında kadınsın daralmış kalmışın bişey arasında sebebide 10 sene önceki yediğin az pişmiş böreğe buluyorsun ama bakıyorumda iyi kafa buluyorsun oldu be canım
sen bi takım seylerde basarısız olduysan sana dedim değiş , değiştir
afiyet olsun buarada

ay hakikaten google'a baktım varmış böyle bişi içeriklerini okumaya cesaretim el vermedi bazı şeyleri bilmemek daha iyi sanırsam

seni görmüyorum yaşının küçük olduğu kanısına yorumlarından sonra kesinlikle inanıyorum yaşıtlarınla takıl yavru çekirgee :)

seninde ruhun öldüyse kız napsın yani şimdi
için geçmiş seninde

için geçmiş seninde

Cute teşekkür ederim ama boşver belli ki kafası karışık yıl öncelerden çıkamamış
Hoş olmayan cümleler kurmasını gerektirmez durum, herkes neler yaşıyo da etrafa sıçratmıyo
Ben saygısızlık etmedim yine de
Tuhaf bulduğumu söyledim
Sorunlarını burdakilere çatarak çözecekse, çatsın
Benim yaşımı da karakterimi de bilen bilir, konu sahibi haklı çıkmak adına saygısızlığa vursun işi kendi kendine.

için geçmiş seninde

siz bence beni bırakın kendi aranızda takılın

not: hiç bir yorumunuzu ciddiye alıp cevap vermeyeceğim

Son düzenleme:
Siz buyuye inanmaya devam edin.
Isiniz veya iliskiniz duzgun yurumezse sebebiniz var ne olsa.
Kendi hatalarinizda veya secimlerinizde hep buyuyu bahane edin.
Neyse gelecekte bir seyler yurumezse bir bahaneniz var ne olsa...

ne alaka bunuda nerden çıkardın

çok gördüm ama senin gibisini görmedim devam ettt hakim olacakmışsın kaç yaşında kadınsın kendi aklınla hareket et piyon sun mu

çok gördüm ama senin gibisini görmedim devam ettt hakim olacakmışsın kaç yaşında kadınsın kendi aklınla hareket et piyon sun mu

Bizim çekirgeyle aramızda özel bir arkadaşlık yok,

o yüzden dediğim gibi kazık kadar yaşınla cocuklaşma.

hayatta başıma geler geler geldide geçmişimdeki hiçkimseyi ve hiçbir eylemi bundan sorunlu tutmadım
ve begenmediğim ne varsa değiştirdim.

patates cuvalı gibi kendin salmışın ; kişisel meditasyonlar var , nefes alma teknikleri var , akupunktur var , psikolagı var varda var yani illa kendi gücün yetemiyorsa yarıdm alabileceğin onca şey var yani

merak etme buarda 10 senede en az 5 kere banyoda idrarını kaçırmışındır rahat ol varsada bitti gitti

kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil,
konu açıyorsun olumlu ve olumsuz eleştrilere açık olacaksan
kimse kimseyi pışpışlamak ve fikri konusunda desteklemek zorunda da değil ayrıca.

Senin karakterini yaşını düşüncelerini bilen biliyor pampa.

ha şimdi ben gidiyorum senin gibi etrafı tarafından sevilmeyen ve kimseyi sevmemiş birine verecek birşeyim yok

Saçma falan değil. Bence kesin yapmıştır. Her fırsatta bol bol felak, nas ve ayetel kürsi oku canım. Benim kaynanam ben evliyken bile defalarca yaptı bana. Kur'an okuduğum için tutmadı. Bu kaynanalardan her şey beklenir.

benimki gayet masumca bir soruydu paylaşmak istedim ayrıca şöyle bir düşündüğümüzde geçmişte canımızı sıkan olaylar mutlaka olmuştur ve bundan dolayı kimseyi kesin bir dille suçlamam yapmışmıdır dedim sadece
kendimi hiç salmadım benimki sadece duygusal ilişkilerle alakalı oysaki çok güzel bir işim var ailem var arkadaşlarım var

şunuda eklemek istiyorum banyoda asla işemem :)

Bir de konuyu tam anlasaydın keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…