Idrarinizla dus alin birseyiniz kalmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyu icin oyle derler. Cocugu. Varsa onun cisi daha ii olur.
şaka dimi bu
çok korktum çekirgeeee ilahi ya :)))))
herkes seninle aynı fikirde olacak diye bir kural yok o nedenle yorumlarına dikkat et bence
hatta yaşın küçük sanırım ben yorumlarından bunu anlıyorum
ifade etmek senin yorumların gibi oluyorsa hhııııııııı ifade edemiyorum
Ben saka yaptim ama icerik olarak ciddi. Arastirirsaniz boyle birsey var gorursunuz. Ama ben tamamen espri yaptim.
Kaldi ki istenmeyen tuyler icin bile bunu yapan var.
seni görmüyorumyaşının küçük olduğu kanısına yorumlarından sonra kesinlikle inanıyorum yaşıtlarınla takıl yavru çekirgee :)
seninde ruhun öldüyse kız napsın yani şimdi
için geçmiş seninde
için geçmiş seninde
Ben saka yaptim ama icerik olarak ciddi. Arastirirsaniz boyle birsey var gorursunuz. Ama ben tamamen espri yaptim.
Kaldi ki istenmeyen tuyler icin bile bunu yapan var.
şaka dimi bu
hahahahaaa ölmüş ruhla ne alaka yaaa
için geçmiş seninde
Cute teşekkür ederim ama boşver belli ki kafası karışık yıl öncelerden çıkamamış
Hoş olmayan cümleler kurmasını gerektirmez durum, herkes neler yaşıyo da etrafa sıçratmıyo
Ben saygısızlık etmedim yine de
Tuhaf bulduğumu söyledim
Sorunlarını burdakilere çatarak çözecekse, çatsın
Benim yaşımı da karakterimi de bilen bilir, konu sahibi haklı çıkmak adına saygısızlığa vursun işi kendi kendine.
Siz buyuye inanmaya devam edin.
Isiniz veya iliskiniz duzgun yurumezse sebebiniz var ne olsa.
Kendi hatalarinizda veya secimlerinizde hep buyuyu bahane edin.
Neyse gelecekte bir seyler yurumezse bir bahaneniz var ne olsa...
nasıl konuşuyorsun böyle , kaç yaşında kadınsın daralmış kalmışın bişey arasında sebebide 10 sene önceki yediğin az pişmiş böreğe buluyorsun ama bakıyorumda iyi kafa buluyorsun oldu be canım
sen bi takım seylerde basarısız olduysan sana dedim değiş , değiştir
afiyet olsun buarada
öyle , 27 yasında kazık kadar insansın , kendi başarısızlıklarını bile sebeb arıyor ve buluyorsun .
dip not : aynı yastayız
çok gördüm ama senin gibisini görmedim devam ettt hakim olacakmışsın kaç yaşında kadınsın kendi aklınla hareket et piyon sun mu
Herkes benle aynı fikirde olmayacağı gibi senle de aynı fikir de olamaz, bu yüzden beğenmiyosun yorumumu zaten
Vah canım sana büyü mü yaptılar diye ağlaşsam benden iyisi olmazdı
Büyü vs. hakkında konu açmak yasak, ceza alacaksın haberin yok hala artistlik peşindesin
Bizim çekirgeyle aramızda özel bir arkadaşlık yok,
o yüzden dediğim gibi kazık kadar yaşınla cocuklaşma.
hayatta başıma geler geler geldide geçmişimdeki hiçkimseyi ve hiçbir eylemi bundan sorunlu tutmadım
ve begenmediğim ne varsa değiştirdim.
patates cuvalı gibi kendin salmışın ; kişisel meditasyonlar var , nefes alma teknikleri var , akupunktur var , psikolagı var varda var yani illa kendi gücün yetemiyorsa yarıdm alabileceğin onca şey var yani
merak etme buarda 10 senede en az 5 kere banyoda idrarını kaçırmışındır rahat ol varsada bitti gitti
Saçma falan değil. Bence kesin yapmıştır. Her fırsatta bol bol felak, nas ve ayetel kürsi oku canım. Benim kaynanam ben evliyken bile defalarca yaptı bana. Kur'an okuduğum için tutmadı. Bu kaynanalardan her şey beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?