Sizce Bana Ne oluyor

Strewbery45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
202
198
53
Herkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?

Boşanmanın yarattığı boşluk hissi olmalı. Bu his insana çok hata yaptırır. Keşke bu kadar tazeyken böyle adımlar atmasaydiniz.
Eski eşle severek ayrılmadım.Onun için duygusal anlamda boşluk hissetmedim.Beğenerek aldığım eşyalarımı satmak toplamak daha çok koydu bana ve boşa geçirdiğim zaman.eski erkek arkadaşı çok sevmiştim.Bütün aşk şarkılarının bendeki adı kendisi.onun da direk no vermesi çok etkiledi ama sonra ses çıkmadı

ciddi bir ilişkiden çıkınca bir süre hayatınıza erkek almamanız dizin faydanıza. boşluk hissi eskiden güven duyduğun limanları tekrar gözden geçir diye baskı yapar durur size buna yenilmeyin fazlasıyla kırılgan ve yaralanmaya müsait bir dönemdesiniz kendinizi bir toparlayın sonra ciddi kararlar alın size tavsiyem. hayırlı olsun boşanmanız da :)

Kastettiğim sevgi boşluğu değil. Yani iyi kötü bir alışkanlık sonuçta. O alışkanlık geçince onun yerini doldurmak istemissiniz. Biraz kafa dinleyip rahatlamak iyidir. Şimdi kötü evlilik bitince eski sevgili gözünüze iyi görünüyor ki iyi olsa onu da bırakmazdınız.

Ben aşk evliliği yapmadım.kötü de bir evlilik yaşadım.Duygusal bir ço
ben duygusal boşlukta değilim.Aşk evliliği de yapmadım.Ayrıca eşimle birlikte olmadığım İçin bakire olarak ayrıldım.yani bu eski erkek arkadaşımla konuşmak istedim.Hoş gitsem de birlikte olacak değilim.bu zamana kadar koruduğum bekareti şimdi vermeye koşacakta değilim.Benimkisi tamamen duygusal bir durum

ararsa konuşun başka da adım atmayın
bir de konuşsanız bile bir beklentiniz olmasın sadece eski bir dost gözüyle bakın şu an boşlukta hissediyor olabilirsiniz kendinize biraz zaman tanıyn toparlanmak için

Çok sevmiş olmanız bundan sonra çok iyi anlaşacağınız anlamına gelmiyor. Köprünün altından çok sular akmış. Flört ettiğim birinden koptuğumda bile canım sıkılırdı, boşanmak nasıl bir alışkanlığın sonudur hayal bile edemiyorum. İyi düşünün bence acele hareket etmeyin.

Neyse ben konunuza daha fazla yazmayayım.
‘Bekareti korumak’
‘Bekareti vermek’
Ayrı dünyaların insanıyız.

Evet tam da Böyle oldu kimse benim sorumu anlamadı yargıladı anlayamadım şu an ben neden no verip aramadı onu merak ettim

Kocanızdan çoook büyük bir nefretle bile ayrılmış olsanız 20 gün çok kısa.
20 güncük yani,hemen bir başkasına meyletmek için yeterli mi?
Çok sağlıksız bir adım olmuş bu.
Muhtemelen o kişi sizi aramayacaktır.
Arasa da öylesine olur bu.
Eskisi gibi olacağınıza dair herhangi bir umut beklemeyin bence,adamın üstüne evlenmişsiniz,size neden dönsün.

evet çok haklısınız ama onu düşünmekten kendimi alamıyorum malesef

Kızlar sakin olun:) mantıksız adım atmayacağım tek merakım onun neden no verip aramadığı.?yarın ona koşmayacağım:)

Boşanır boşanmaz adama gitmek kelimesi ile bana kendimi çok kötü hissettirdi.Farklı düşündüğümüz hissettiğimiz kesin.Sağolun yine de

‘Adama gitmek’ yazarken gidip cinsel bir ihtiyaç karşılamak aklıma gelmedi. O yüzden şaşırdım şöyle bakireyim, böyle korudum, verecek değilim cevabınıza.
18 temmuz da boşandım diye konu açmışsınız.
15 gün olmuş.
Eski sevgiliyi armaak da nereden çıktı?
Çok çok erken.
Daha kendinize gelemediniz, hemen bir karmaşanın içine doğru sürükleniyorsunuz.
Bence sizi geri arasa dahil, en az 1 yıl hayatınıza kimseyi almayın.
Biraz zaman verin kendinize.

Bakalim o adam hala eski sevdigin gibi mi kAldi? Bosanmis bi kadinsin belki bu defa farkli yaklasir sana
Ya anlatamadım ben kadın olamadım malesef birlikte olmadığımız İçin ayrıldım Kızım yani:)benim karakterimi de iyi bilen biri.sizde sağolun.Burdski cevaplar ile yakın çevremin cevapları çok farklı sanırım yakınen şahit olunmadığı İçin

Onu okunadan yorum ysptim canim. Acele etme bence.. sakin ilerle.. bosluktan bolesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…