- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- 53
- Konu Sahibi Strewbery45
-
Eski eşle severek ayrılmadım.Onun için duygusal anlamda boşluk hissetmedim.Beğenerek aldığım eşyalarımı satmak toplamak daha çok koydu bana ve boşa geçirdiğim zaman.eski erkek arkadaşı çok sevmiştim.Bütün aşk şarkılarının bendeki adı kendisi.onun da direk no vermesi çok etkiledi ama sonra ses çıkmadıBoşanmanın yarattığı boşluk hissi olmalı. Bu his insana çok hata yaptırır. Keşke bu kadar tazeyken böyle adımlar atmasaydiniz.
Kastettiğim sevgi boşluğu değil. Yani iyi kötü bir alışkanlık sonuçta. O alışkanlık geçince onun yerini doldurmak istemissiniz. Biraz kafa dinleyip rahatlamak iyidir. Şimdi kötü evlilik bitince eski sevgili gözünüze iyi görünüyor ki iyi olsa onu da bırakmazdınız.Eski eşle severek ayrılmadım.Onun için duygusal anlamda boşluk hissetmedim.Beğenerek aldığım eşyalarımı satmak toplamak daha çok koydu bana ve boşa geçirdiğim zaman.eski erkek arkadaşı çok sevmiştim.Bütün aşk şarkılarının bendeki adı kendisi.onun da direk no vermesi çok etkiledi ama sonra ses çıkmadı
Ben aşk evliliği yapmadım.kötü de bir evlilik yaşadım.Duygusal bir ço20 gün.
Geçen sefer ilişkiniz bitmiş, 9 ay geçmesine rağmen eşinizle yanlış bir karar vermiş gibi görünüyorsunuz.
Bari bu sefer biraz bekleyin... en olmadı 6 ay geçsin...boşanır boşanmaz adama gitmek nereden çıktı?
ben duygusal boşlukta değilim.Aşk evliliği de yapmadım.Ayrıca eşimle birlikte olmadığım İçin bakire olarak ayrıldım.yani bu eski erkek arkadaşımla konuşmak istedim.Hoş gitsem de birlikte olacak değilim.bu zamana kadar koruduğum bekareti şimdi vermeye koşacakta değilim.Benimkisi tamamen duygusal bir durum20 gün.
Geçen sefer ilişkiniz bitmiş, 9 ay geçmesine rağmen eşinizle yanlış bir karar vermiş gibi görünüyorsunuz.
Bari bu sefer biraz bekleyin... en olmadı 6 ay geçsin...boşanır boşanmaz adama gitmek nereden çıktı?
Çok sevmiş olmanız bundan sonra çok iyi anlaşacağınız anlamına gelmiyor. Köprünün altından çok sular akmış. Flört ettiğim birinden koptuğumda bile canım sıkılırdı, boşanmak nasıl bir alışkanlığın sonudur hayal bile edemiyorum. İyi düşünün bence acele hareket etmeyin.Eski eşle severek ayrılmadım.Onun için duygusal anlamda boşluk hissetmedim.Beğenerek aldığım eşyalarımı satmak toplamak daha çok koydu bana ve boşa geçirdiğim zaman.eski erkek arkadaşı çok sevmiştim.Bütün aşk şarkılarının bendeki adı kendisi.onun da direk no vermesi çok etkiledi ama sonra ses çıkmadı
Ben aşk evliliği yapmadım.kötü de bir evlilik yaşadım.Duygusal bir ço
ben duygusal boşlukta değilim.Aşk evliliği de yapmadım.Ayrıca eşimle birlikte olmadığım İçin bakire olarak ayrıldım.yani bu eski erkek arkadaşımla konuşmak istedim.Hoş gitsem de birlikte olacak değilim.bu zamana kadar koruduğum bekareti şimdi vermeye koşacakta değilim.Benimkisi tamamen duygusal bir durum
Evet tam da Böyle oldu kimse benim sorumu anlamadı yargıladı anlayamadım şu an ben neden no verip aramadı onu merak ettimOnu unutmadan evlendiginiz için eşinizi yaraba ndı gibi gordunuz sanırım ozamanlar.. ve hala içinizde bi yerlerde bu kisi kaldigi icin Bosaninca sizi tutan bir engel olmadığından dolayi aklınızda kalan kişiye yöneldini unutamadiginiz hala icten içe sevdiğiniz kişi. .
Boşanır boşanmaz adama gitmek kelimesi ile bana kendimi çok kötü hissettirdi.Farklı düşündüğümüz hissettiğimiz kesin.Sağolun yine deNeyse ben konunuza daha fazla yazmayayım.
‘Bekareti korumak’
‘Bekareti vermek’
Ayrı dünyaların insanıyız.
evet çok haklısınız ama onu düşünmekten kendimi alamıyorum malesefÇok sevmiş olmanız bundan sonra çok iyi anlaşacağınız anlamına gelmiyor. Köprünün altından çok sular akmış. Flört ettiğim birinden koptuğumda bile canım sıkılırdı, boşanmak nasıl bir alışkanlığın sonudur hayal bile edemiyorum. İyi düşünün bence acele hareket etmeyin.
Boşanır boşanmaz adama gitmek kelimesi ile bana kendimi çok kötü hissettirdi.Farklı düşündüğümüz hissettiğimiz kesin.Sağolun yine de
Ya anlatamadım ben kadın olamadım malesef birlikte olmadığımız İçin ayrıldım Kızım yani:)benim karakterimi de iyi bilen biri.sizde sağolun.Burdski cevaplar ile yakın çevremin cevapları çok farklı sanırım yakınen şahit olunmadığı İçinBakalim o adam hala eski sevdigin gibi mi kAldi? Bosanmis bi kadinsin belki bu defa farkli yaklasir sana
Onu okunadan yorum ysptim canim. Acele etme bence.. sakin ilerle.. bosluktan bolesinYa anlatamadım ben kadın olamadım malesef birlikte olmadığımız İçin ayrıldım Kızım yani:)benim karakterimi de iyi bilen biri.sizde sağolun.Burdski cevaplar ile yakın çevremin cevapları çok farklı sanırım yakınen şahit olunmadığı İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?