- Konu Sahibi Strewbery45
-
sen zarını gururla taşımaya devam et. Kadınlar kendini neden bu kadar aşağılar aklım fikrim almıyor. Bir de gidip cinsel hayatınızı herkesin önüne döküyorsunuz. Siz bir insansınız her şeyden önce kimsenin sizi bu şekilde aşağılamasına zaten izin vermeyin. Kadın kız diye kendinizi ötekileştirmeyin.Evlendim boşandım! Evet Kızım!Neden söylemeyeyim Ya !Bana elini sürmemiş aynı yatak odasını paylaşmamışım Ne diye bunu saklayacakmışım! Karşıma çıkan bu gerçekle kabul etsin! Saklamam gereken bir konu değil bu !ayıpmış yada garipmiş gibi neden saklayayım? O zarım var ve ben bunu bal gibi de önüme çıkana gururla anlatırım.Çok çirkin bir konuşma olmuş sizinki.zaten hassas olduğum bir konunun üzerine gelmiş tepinmişsiniz resmen! Ben bir biçim toplum haline geldik Ya taşlayın bi de oldu olacak! Ve yazımı okumadan yazmışsınız.Numaramı istemedi zaten duruyor senin numaran dedi.Kendi no yazdı.Şu hayattan öğrendiğim birşey varsa ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor
Ben boşanmış biri olarak Ne kendime ne bir başkasına dul gibi bir kelime kullanmam kullanmadım da.Ama ben bakireyim öyle ayrıldım deyince.Bakire olmadan ayrılana haksızlıkmış gibi algılanıyor.Bende öyle ayrılabilirdim.Çocukla ayrılabilirdim.Kimseyi kendimden farklı tutmuyorum.Aksine böyle sıradışı bir konu ile ayrılmış olmak Canımı çok sıkıyor bunu bayan avukatımda farketti sürekli bana nişanlıdan ayrılmış gibi düşün karşına çıkana iki kelimene bakar bunu anlatman dedi durdu ve o da taktığımı anladı.başka konuya gelicek olursam eski erkek arkadaşım da bekaret konusuna çok takık ve gelenekçi bağlı olduğumu bildiği için söyledim o da garipsemedi zaten.ben kendi durumu anlatıyorum diğer boşanan arkadaşları ayırmıyorum ama ne var yani kızsan deyip çok tepki almam yarama tuz basıyor bu da benim derdimÇok garip ve üzücü evet. Ama buraya açılan konulara bakın senesi dolmadan boşanma davası açılan bir sürü konu var. O zaman onlar için daha mi üzücü hem bosaniyor hem kız değil. Ben sizde şöyle bir algı görüyorum boşandım ama dul degilim yani evlenmedim aslında bekarım gibi. Ki ben bekar dul laflarına da gicigim bu kadar yazdım ama konunun sizle alakası yok asıl gicik olduğum şey kız ve kadın lafları. Bence 20 yaşını geçen herkese kadın diyebiliriz zardan bagimsiz. Aslında konuştuğumuz şeyler farklı şu an onun için anlaşamadık bence
Şu cinselliklerini tane tane burada anlatan,önüne gelenle birlikte olanlara verin;siz de bu namus derslerinizi.Burda millet neler anlatıyor benim hiç yaşanmamış cinsel hayatım sizin gibilere dert oluyor ortaya dökecek bir cinsel hayatım olmadı ayrıca çok saçmalıyorsunuz çoğunuz yasen zarını gururla taşımaya devam et. Kadınlar kendini neden bu kadar aşağılar aklım fikrim almıyor. Bir de gidip cinsel hayatınızı herkesin önüne döküyorsunuz. Siz bir insansınız her şeyden önce kimsenin sizi bu şekilde aşağılamasına zaten izin vermeyin. Kadın kız diye kendinizi ötekileştirmeyin.
Zarım şu konu başlığının altında dert oldu ben ne sordum halbuki kalplerinizi temizleyin empati kurunsen zarını gururla taşımaya devam et. Kadınlar kendini neden bu kadar aşağılar aklım fikrim almıyor. Bir de gidip cinsel hayatınızı herkesin önüne döküyorsunuz. Siz bir insansınız her şeyden önce kimsenin sizi bu şekilde aşağılamasına zaten izin vermeyin. Kadın kız diye kendinizi ötekileştirmeyin.
Gurur duyuyorum kutsal bakireyim ben var mı ötesi sizin gibi insan kalabalığına gelmiş konu açmış konuşuyorum dimisen zarını gururla taşımaya devam et. Kadınlar kendini neden bu kadar aşağılar aklım fikrim almıyor. Bir de gidip cinsel hayatınızı herkesin önüne döküyorsunuz. Siz bir insansınız her şeyden önce kimsenin sizi bu şekilde aşağılamasına zaten izin vermeyin. Kadın kız diye kendinizi ötekileştirmeyin.
Bak sizi yargılamaya asla hakkımız yok. Eski sevgiline mesaj atmışsın. İyi de yapmışsınŞu cinselliklerini tane tane burada anlatan,önüne gelenle birlikte olanlara verin;siz de bu namus derslerinizi.Burda millet neler anlatıyor benim hiç yaşanmamış cinsel hayatım sizin gibilere dert oluyor ortaya dökecek bir cinsel hayatım olmadı ayrıca çok saçmalıyorsunuz çoğunuz ya
Boşanmaktan 20 gün sonra eski sevgiliye yazmak kutsal bir bakireye yakışmıyor ama...aaaaa....Gurur duyuyorum kutsal bakireyim ben var mı ötesi sizin gibi insan kalabalığına gelmiş konu açmış konuşuyorum dimi
Ben şimdi öyle birşey yazacağım ama yeni mahkemeden kurtuldum tabiki yazmayacağım umarım kızınız kardeşiniz yoktur bu cümlenizi unutmayın emi gidip birinin altına yatmadım o kanserdi yazdım Allah biliyor ya sizin gibi kulları bilmese de olurBoşanmaktan 20 gün sonra eski sevgiliye yazmak kutsal bir bakireye yakışmıyor ama...aaaaa....
TeşekkürlerBak sizi yargılamaya asla hakkımız yok. Eski sevgiline mesaj atmışsın. İyi de yapmışsın
Inşallah güzel bir ilişkiye başlangıç da olur. Zor şeyler yaşamışsın. Seni yargılamak burada kimseye düşmez. Sen kızlık ile ilgili cümleler kurmadan önce sana akışına bırak diye yazmak için bekliyordum.
Ama sen gidip eski erkek arkadaşına cinsellik yüzünden ayrıldık demişsin. O da sana temiz kalmana sevindim demiş. Bu nasıl bir zihniyet? Sevişmemiş olman mı seni temiz bir insan yapacak? Sen bir insansın. Hem de çok değerli bir insansın. Kendini degersizlestirmelerine izin verme. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen hep değerlisin. Her zaman öyle kalacaksın.
Evet var.simdi beddua mi ettiniz bir de banaaa??? Ve içinizden böyle şeyler geçirerek siz iyi insan oldunuz ben kötü??? Deminden beri aynı şeyi yazıyorsunuz zaten...tamam sizsiniz. Ne istiyorsanız onu yapın. Sizin iyiliğinizi düşünüp konuşanda suc.Ben şimdi öyle birşey yazacağım ama yeni mahkemeden kurtuldum tabiki yazmayacağım umarım kızınız kardeşiniz yoktur bu cümlenizi unutmayın emi gidip birinin altına yatmadım o kanserdi yazdım Allah biliyor ya sizin gibi kulları bilmese de olur
Bana zaman ayırıp düşüncenizi yazdınız sağolun ben kırdıysam sizde affedin iyi gecelerAyrıca ben size namus dersi asla veremem. Ben kimim ki?İsterseniz herkesle sevişirsiniz. İsterseniz sevgilinizle cinsellik konuşursunuz. Ben size bunu anlatıyorum. Bakire olduğunuzu kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bu sizi temiz ve kirli yapmaz beni yanlış anlamayın gece gece kalbinizi kırdıysam affedin iyi geceler
Beddua etmem.Allah bilir işini ona bırakırım hep.konuşma tarzınızda ben iyilik göremedim.Aşağılama,eleştiri var sürekli.Ben bu foruma dertleşmek içim girdim 4-5 konu açtım bir kere rahatlayıp uyuduğumu bilmem.Hep daha üzüldüm.Çok garip.Bir ben değil.Herks birbirini gömme derdinde.Hatalar yüzüne vuruluyor aşağılanıyor herkes kusursuz gibi Valla reel hayatta burdaki kadar üstüme gelen Yok bir daha konu açıp dert yanmak mı aman aman:)Evet var.simdi beddua mi ettiniz bir de banaaa??? Ve içinizden böyle şeyler geçirerek siz iyi insan oldunuz ben kötü??? Deminden beri aynı şeyi yazıyorsunuz zaten...tamam sizsiniz. Ne istiyorsanız onu yapın. Sizin iyiliğinizi düşünüp konuşanda suc.
Yazık ya kanser olmuş ve hayatında kimse olmamış. Sana ihtiyacı var galibaYazmasam aklımda kalacaktı çok konuşmadık ama yine de bana i
evet bütün söyledikleriniz doğru hepsi olabilir ama bir kez mesajlaştık detay konuşmadık zaten hasta tedavi sürecinde.Bende boşanma sürecini yeni bitirdim.Yarın görüşecek değilim.benimki geçmişe özlem ve merak.Çokta sevmiştim herşeyin hayırlısı tabi Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?