Sizce Bana Ne oluyor

sen zarını gururla taşımaya devam et. Kadınlar kendini neden bu kadar aşağılar aklım fikrim almıyor. Bir de gidip cinsel hayatınızı herkesin önüne döküyorsunuz. Siz bir insansınız her şeyden önce kimsenin sizi bu şekilde aşağılamasına zaten izin vermeyin. Kadın kız diye kendinizi ötekileştirmeyin.

Ben boşanmış biri olarak Ne kendime ne bir başkasına dul gibi bir kelime kullanmam kullanmadım da.Ama ben bakireyim öyle ayrıldım deyince.Bakire olmadan ayrılana haksızlıkmış gibi algılanıyor.Bende öyle ayrılabilirdim.Çocukla ayrılabilirdim.Kimseyi kendimden farklı tutmuyorum.Aksine böyle sıradışı bir konu ile ayrılmış olmak Canımı çok sıkıyor bunu bayan avukatımda farketti sürekli bana nişanlıdan ayrılmış gibi düşün karşına çıkana iki kelimene bakar bunu anlatman dedi durdu ve o da taktığımı anladı.başka konuya gelicek olursam eski erkek arkadaşım da bekaret konusuna çok takık ve gelenekçi bağlı olduğumu bildiği için söyledim o da garipsemedi zaten.ben kendi durumu anlatıyorum diğer boşanan arkadaşları ayırmıyorum ama ne var yani kızsan deyip çok tepki almam yarama tuz basıyor bu da benim derdim

Şu cinselliklerini tane tane burada anlatan,önüne gelenle birlikte olanlara verin;siz de bu namus derslerinizi.Burda millet neler anlatıyor benim hiç yaşanmamış cinsel hayatım sizin gibilere dert oluyor ortaya dökecek bir cinsel hayatım olmadı ayrıca çok saçmalıyorsunuz çoğunuz ya

Zarım şu konu başlığının altında dert oldu ben ne sordum halbuki kalplerinizi temizleyin empati kurun

Gurur duyuyorum kutsal bakireyim ben var mı ötesi sizin gibi insan kalabalığına gelmiş konu açmış konuşuyorum dimi

Bak sizi yargılamaya asla hakkımız yok. Eski sevgiline mesaj atmışsın. İyi de yapmışsın
Inşallah güzel bir ilişkiye başlangıç da olur. Zor şeyler yaşamışsın. Seni yargılamak burada kimseye düşmez. Sen kızlık ile ilgili cümleler kurmadan önce sana akışına bırak diye yazmak için bekliyordum.
Ama sen gidip eski erkek arkadaşına cinsellik yüzünden ayrıldık demişsin. O da sana temiz kalmana sevindim demiş. Bu nasıl bir zihniyet? Sevişmemiş olman mı seni temiz bir insan yapacak? Sen bir insansın. Hem de çok değerli bir insansın. Kendini degersizlestirmelerine izin verme. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Sen hep değerlisin. Her zaman öyle kalacaksın.

Boşanmaktan 20 gün sonra eski sevgiliye yazmak kutsal bir bakireye yakışmıyor ama...aaaaa....
Ben şimdi öyle birşey yazacağım ama yeni mahkemeden kurtuldum tabiki yazmayacağım umarım kızınız kardeşiniz yoktur bu cümlenizi unutmayın emi gidip birinin altına yatmadım o kanserdi yazdım Allah biliyor ya sizin gibi kulları bilmese de olur

Teşekkürler

Ayrıca ben size namus dersi asla veremem. Ben kimim ki?İsterseniz herkesle sevişirsiniz. İsterseniz sevgilinizle cinsellik konuşursunuz. Ben size bunu anlatıyorum. Bakire olduğunuzu kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bu sizi temiz ve kirli yapmaz beni yanlış anlamayın gece gece kalbinizi kırdıysam affedin iyi geceler

Evet var.simdi beddua mi ettiniz bir de banaaa??? Ve içinizden böyle şeyler geçirerek siz iyi insan oldunuz ben kötü??? Deminden beri aynı şeyi yazıyorsunuz zaten...tamam sizsiniz. Ne istiyorsanız onu yapın. Sizin iyiliğinizi düşünüp konuşanda suc.

Bana zaman ayırıp düşüncenizi yazdınız sağolun ben kırdıysam sizde affedin iyi geceler

Beddua etmem.Allah bilir işini ona bırakırım hep.konuşma tarzınızda ben iyilik göremedim.Aşağılama,eleştiri var sürekli.Ben bu foruma dertleşmek içim girdim 4-5 konu açtım bir kere rahatlayıp uyuduğumu bilmem.Hep daha üzüldüm.Çok garip.Bir ben değil.Herks birbirini gömme derdinde.Hatalar yüzüne vuruluyor aşağılanıyor herkes kusursuz gibi Valla reel hayatta burdaki kadar üstüme gelen Yok bir daha konu açıp dert yanmak mı aman aman:)

Yazık ya kanser olmuş ve hayatında kimse olmamış. Sana ihtiyacı var galiba

Ya bu ne kadının zara falan önem verdiği falan yok konuyu anlatmaya çalışmış boşanma sebebini ama burada sanki kadın suçluymuş gibi lanse edilmeye çalışılmış yani adama anlatmaya çalışmış adamda ne desin böyle bi cümle kurmuş konu sahibi sana gelince geçmiş olsun travmatik bi evlilik olmuş ama sana tavsiyem önce bi iş hayatına başlasan ya da bi uğraşa üzülmeni istemem hani geçmişte kalmış ya oda değişmiştir lütfen iyi ölç biç tart ve değiştiyse bitmiş zaten zorlama ararsada yaz bende merak ettim

sizi aramaması o kadar normal ki. şöyle düşünün ayrılığın ardından biriyle evlenmişsiniz ve boşanır boşanmaz yeniden aramışsınız.
Şimdi adamın kafasında bin türlü düşünce dolanıyordur. En önemlisi size olan güveni, aklındaki düşünceleri toparlamaya çalışıyordur.

Ayrılığın ardından 9 ay geçmiş ve evlenmişsiniz sonra boşandıktan 20 gün sonra eski sevgiliyemsj atmışsınız. Eski sevgili içinde kolay olmamıştır sanırım o kadar kısa sürede başkasıyla evlenmeniz!!! Ne kadar ciddiye alır sizi ne kadar saygı duyar bilmiyorum dikkatli olun derim sizden olanların acısını çıkarmasın

Valla canm bakire olmak , olmamaktan daha ayıplanır olmuş nerdeyse. İsteyen buna önem verir, isteyen vermez.. Her halükarda kimse kimsenin düşüncesini yaşam tarzını sorgulayamaz. Asıl hesap sorulması gerekenler her haltı yiyip sonra kendini diktirenlerdir. Herkes istediğini yaşamaya Yada yaşamayaya Özgür. Bununla ister övünür, ister umursamaz. Kime ne ya.. Kimsenin değerlerini aşağılamak Yada hesap sormakta kimsenin haddi değil. Konuyu okurken ben bile daraldım . Derdimi anlatayım derken hesap verir duruma düşmüş konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…