- Konu Sahibi Strewbery45
-
Bu durumda yakında eşinize yanlış yapacağınızı hissediyorumHerkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Ya anlatamadım ben kadın olamadım malesef birlikte olmadığımız İçin ayrıldım Kızım yani:)benim karakterimi de iyi bilen biri.sizde sağolun.Burdski cevaplar ile yakın çevremin cevapları çok farklı sanırım yakınen şahit olunmadığı İçin
Bu durumdan ne hissediyorum biliyor musunuz aklınızda başkası varken yapılan evliliklerin aylar içinde biteceğini :) karşınızdaki kişiyede yazık.Herkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Kız kardeşin veya kızın yoktur umarım dediniz yani erkek kardeşim ya da oğlum olsa sorun yok. Resmen kadın erkek ayrimciligini destekleyen ve kibar bir dille yapılmış beddua o. Ama siz oyle diyince kibar oluyorsunuz ben kotu.Beddua etmem.Allah bilir işini ona bırakırım hep.konuşma tarzınızda ben iyilik göremedim.Aşağılama,eleştiri var sürekli.Ben bu foruma dertleşmek içim girdim 4-5 konu açtım bir kere rahatlayıp uyuduğumu bilmem.Hep daha üzüldüm.Çok garip.Bir ben değil.Herks birbirini gömme derdinde.Hatalar yüzüne vuruluyor aşağılanıyor herkes kusursuz gibi Valla reel hayatta burdaki kadar üstüme gelen Yok bir daha konu açıp dert yanmak mı aman aman:)
Sen eski konularımı oku sonra kime yazık olmuş tekrar konuşalımBu durumdan ne hissediyorum biliyor musunuz aklınızda başkası varken yapılan evliliklerin aylar içinde biteceğini :) karşınızdaki kişiyede yazık.
Gururla söyle tabii.Gurur duyulacak şeyin seks yapmamış olmak demek ki.Valla o kadar çok şey yazmışsın ki yok o istemedi zaten numaran var bende dedi falan.Ara diye bekle madem.Aradığında da bakireyim diye sıkıştır araya."Ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor." da şey demek heralde "Kınamayın , neyi kınarsanız onu yaşarsınız." gibi bişey.Bu forumda işine gelmeyen yorum alan kadınların fiks düşünceleridir bunlar.Evlendim boşandım! Evet Kızım!Neden söylemeyeyim Ya !Bana elini sürmemiş aynı yatak odasını paylaşmamışım Ne diye bunu saklayacakmışım! Karşıma çıkan bu gerçekle kabul etsin! Saklamam gereken bir konu değil bu !ayıpmış yada garipmiş gibi neden saklayayım? O zarım var ve ben bunu bal gibi de önüme çıkana gururla anlatırım.Çok çirkin bir konuşma olmuş sizinki.zaten hassas olduğum bir konunun üzerine gelmiş tepinmişsiniz resmen! Ben bir biçim toplum haline geldik Ya taşlayın bi de oldu olacak! Ve yazımı okumadan yazmışsınız.Numaramı istemedi zaten duruyor senin numaran dedi.Kendi no yazdı.Şu hayattan öğrendiğim birşey varsa ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor
Bence sen arama bekle onun aramasını , ararsa konuşursun aramazsa salla gitsin... Köprülerin altından çok sular akmış. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada olacağı varsa olur zaten zorlamanın alemi yok zorlanan işlerin sonu hayır olmuyor genelde...Herkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Bu kk ya son mesajım ve yorumum üyelik silinse sileceğim bilen varsa yorum atsın.Cidden ben buraya inanılmaz kötü bir psikoloji ile üyelik açtım.Ama bana iyi gelmedi.Kimseye iyi geldiğini düşünmüyorum.Geçen bir arkadaş konu açtı.Evliymiş biraz ayrı kalmış başka adamla mesajlaşmış.Herkes ona acıdı da acıdı.Burda çok fazla kötü psikoloji içinde kadın var ve sinirini alıp kendi dikkat etmediği şeyler konusunda başkalarına nasihat verme derdinde.Ben ne soruyorum millet neler diyor hepsi çok alakasız saçma!Ben kimseyi kendimi ötekileştirmedim maksat polemik olsun,algı değiştirmek olsun,hiç tanımadığınız birini kötülemek olsun! Hiçbirine cevabım Yok.Kendi özel hayatımdaki arkadaşlarımın akıllarını tercih ediyorum.Zaten kötü olan moralimi sizlere oyuncak edemem.Allah herkesin kalbine göre versin
AL bende de o kadarrrr:)))Neyse ben konunuza daha fazla yazmayayım.
‘Bekareti korumak’
‘Bekareti vermek’
Ayrı dünyaların insanıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?