Sizce Bana Ne oluyor

Bu durumda yakında eşinize yanlış yapacağınızı hissediyorum
Edit: Çok pardon boşanmışsınız
Dikkatli olun yine de.

Kendinizi böyle etiketlemeyin. Cinsellik yaşamak kadın- kız ayrımı ile ilgili bir şey değil. Sonuç olarak bir evlilik yaşamışsınız. Sevişmeseniz de bir paylaşım olmuştur aynı evde bulunmuş bir yola çıkmışsınız. Henüz yeni boşanmışsınız, iletişime geçtiğiniz adam sizin daldan dala atladığınızı düşünebilir. Biraz yalnız kalabilirsiniz

Bu durumdan ne hissediyorum biliyor musunuz aklınızda başkası varken yapılan evliliklerin aylar içinde biteceğini :) karşınızdaki kişiyede yazık.

Kız kardeşin veya kızın yoktur umarım dediniz yani erkek kardeşim ya da oğlum olsa sorun yok. Resmen kadın erkek ayrimciligini destekleyen ve kibar bir dille yapılmış beddua o. Ama siz oyle diyince kibar oluyorsunuz ben kotu.

Gururla söyle tabii.Gurur duyulacak şeyin seks yapmamış olmak demek ki.Valla o kadar çok şey yazmışsın ki yok o istemedi zaten numaran var bende dedi falan.Ara diye bekle madem.Aradığında da bakireyim diye sıkıştır araya."Ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor." da şey demek heralde "Kınamayın , neyi kınarsanız onu yaşarsınız." gibi bişey.Bu forumda işine gelmeyen yorum alan kadınların fiks düşünceleridir bunlar.

Bu kk ya son mesajım ve yorumum üyelik silinse sileceğim bilen varsa yorum atsın.Cidden ben buraya inanılmaz kötü bir psikoloji ile üyelik açtım.Ama bana iyi gelmedi.Kimseye iyi geldiğini düşünmüyorum.Geçen bir arkadaş konu açtı.Evliymiş biraz ayrı kalmış başka adamla mesajlaşmış.Herkes ona acıdı da acıdı.Burda çok fazla kötü psikoloji içinde kadın var ve sinirini alıp kendi dikkat etmediği şeyler konusunda başkalarına nasihat verme derdinde.Ben ne soruyorum millet neler diyor hepsi çok alakasız saçma!Ben kimseyi kendimi ötekileştirmedim maksat polemik olsun,algı değiştirmek olsun,hiç tanımadığınız birini kötülemek olsun! Hiçbirine cevabım Yok.Kendi özel hayatımdaki arkadaşlarımın akıllarını tercih ediyorum.Zaten kötü olan moralimi sizlere oyuncak edemem.Allah herkesin kalbine göre versin

Bence sen arama bekle onun aramasını , ararsa konuşursun aramazsa salla gitsin... Köprülerin altından çok sular akmış. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada olacağı varsa olur zaten zorlamanın alemi yok zorlanan işlerin sonu hayır olmuyor genelde...

Sizin bekaret takıntınız yüzünden insanlar size tepki gösterdi.
Kötü bir evlilik bile olmayan evcilik, şiddete maruz kalmış bir kadın var ortada
Burada kimse vicdan yoksunu degil.

Ama siz boşandım ama bakireyim,
Kadın değilim kızım,
Bekaretimi koşa koşa o adama verecek değilim,
gibi cümleler kurarsanız tepki almanız da normaldir.

Bu kadar takıntılı olma sebebiniz yaşadıklarınız da olabilir.
Bu yüzden bence yardım alın.
Ben hala bir an önce mutlu olayım diye mi, boşluktan mı neden bilmiyorum, hemen eski sevgilinizi arama kararınızı doğru bulmuyorum.
Keşke kendinize biraz vakit verseydiniz.

Özel hayatınızdaki arkadaşlarınız size boşandıktan 15 gün sonra eski sevgilini ara dediyse, onların akıllarından da uzak durmanızı tavsiye ederim.

Mesajlarınız ve konularınız burada kalacak ancak üyelik tabiki iptal ettirebilirsiniz.
Mune ile iletişime geçebilirsiniz

Siz sıradan sevgililik döneminden çıkmamışsınız ciddi ciddi bir evlilik yapıp boşanmışsınız sevsenizde sevmesenizde oyuncak değil sonuçta. Kendinize zaman verin biraz bu şekilde eski arkadaşınız da pek iyi şeyler düşünmeyebilir.

icinizden geleni yapin ancak once kendisine daha once onu birakip baska biriyle evlenmis olmanızın sorun olup olmayacagini sorun ve cevaptan emin olun.

3. kişi olarak konuya dahil oluyorum affedin lütfen yanlış anlaşılma var burada bana göre.

Paravan evlilik sahte evlilik burada konu sahibisenin kastı bu. Durumunu belirtmek adina.Aldatilmis ve kandirilmis oysa ne umutlarla evlenmistir.
Eski eşi baştan soyleseydi burada bunlari hiç konuşmaz ve anlaşmalı evlilik derdi.

Evliler sahte evlilik yapmiyor genelde.

Anlatmaya çalıştığı kaldığı yerden hayatina devam etmek istemesi.

inci_ser size sonuna kadar katılıyorum size. Kiz- kadın klişesini yikmaliyiz toplumca.
Bunun bi de bayani var.
Erkek erkek durur da bizle ne dertleri var bilmem.

Ben kendimce anneme kız derim sulalem de böyle tersten kaliba sokariz tanimlari :)

Kimse bizi kategorize edemez.

Insaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…