Sizce Bana Ne oluyor

Garantş gördüğünüz insana geri dönme çabası.
Güvenli sularda yüzmek de denebilir.
Geçicidir muhtemelen.

Kızlık cinsel ilişki ile değil, adet görmeye başladığınız anda oluyor, belirteyim dedim.

Ya siz ne kötü kalpli konuşmalar içimdesiniz farkında mısınız? Burda tanımadığınız kadınlara herkes kocası ile yaptığı şeyleri dk dk anlatıyor benim ona ayrılık sebebimin cinsellik olduğunu söylemem mi ayıp oluyor.bence siz ve sizin gibi bir kesim buraya Ne zaman konu açsam bakire olmayışıma bir kılıf ve yafta bulmaya çalışıyor çok saçma! Ve emin olun bu konudan Sonra bu forumda son konum olacak gerçekten yapılan yorumlar acımasız ve empatiden uzak Evlendim ama kızım dememin neyi rahatsız edici onu anlamadım

Rahatsız edici değil .Buraya yazmanizdan değil ama eski erkek arkadaşıniza -ki siz ona ulaşmışken- ilk sohbette bundan bahsetmeniz biraz nasıl desem... Neyse siz bildiğinizi yapın.

Hemen aramasi kolay değil.
Aradan onca zaman geçmiş saskindir belki kendisi de.

Acele etmeyin elbet iletişim kuracaktir beklemede kalın.

Durumunuzu biliyorsa düşünmesi normal.

Rahatsız edici değil .Buraya yazmanizdan değil ama eski erkek arkadaşıniza -ki siz ona ulaşmışken- ilk sohbette bundan bahsetmeniz biraz nasıl desem... Neyse siz bildiğinizi yapın.
Kızım diye dolaşmıyorum ortada öyle bir söylemişsiniz ki.Ben ona yazdım ve açık kapı gibi görmesin diye söyledim.Ayrıca mahkemede ve dilekçelerimde ayrılık gerekçem bu zaten neden ayrıldın dedi cinsellik olmadığı İçin dedim.Ne diyim herkesin başına gelebilir ama öyle temiz kalmana sevindim dedi yani aramızda cıvık bir konuşma geçmedi

Hemen aramasi kolay değil.
Aradan onca zaman geçmiş saskindir belki kendisi de.

Acele etmeyin elbet iletişim kuracaktir beklemede kalın.

Durumunuzu biliyorsa düşünmesi normal.
Hay Sizden Allah razı olsun Ya sonunda biri asıl soruma cevap verdi.Olabilir tam kestiremiyorum bende ne düşündüğünü

Temiz kalmana sevindim demek cıvık konuşma değil mi? Sevişip ayrılınca kirli mi olunuyor? İşte demek istediğim bu resmen dullugu aşağılamak bu? Zarın yerinde demek ki temizşın ne pis bir dusunce.

Sonuçta boşandın. Erkek milleti karısının cenazesinde kadın arıyo. Bu hayat senin. Nasıl mutluysan öyle yaşa

Temiz kalmana sevindim demek cıvık konuşma değil mi? Sevişip ayrılınca kirli mi olunuyor? İşte demek istediğim bu resmen dullugu aşağılamak bu? Zarın yerinde demek ki temizşın ne pis bir dusunce.
Hey allahım ya görende seks konuştuk sanır adam kanser bu Arada tedavi görüyor benim zarımla ilgilenecek durumda değil . ayrıca ben bekaretimi vermişte olabilirdim.bu da bence normal bir durum olurdu yine.Siz algı değiştirmeye çalışıyorsunuz

Hay Sizden Allah razı olsun Ya sonunda biri asıl soruma cevap verdi.Olabilir tam kestiremiyorum bende ne düşündüğünü

Estağfurullah sizden de cumlemizden de amin.

Biraz zaman geçince net kararinizi verirsiniz.

Ikiniz de kendinizi yoklayacaksiniz. Belki O da sizin gibidir ve yeni bir başlangıç olur.

Belki siz ya da O kişi artık aşık değilsinizdir. Arkadaş olursunuz.

Kendinize yuklenmeden hesap kitap yapmadan akisina bırakın.

Su yolunu bulur.

Sonuçta boşandın. Erkek milleti karısının cenazesinde kadın arıyo. Bu hayat senin. Nasıl mutluysan öyle yaşa
ben en son görüşmem bana kanser olduğunu söylemişti gerçekmi değil mi diye hep aklımda kalmıştı bugün konuşunca anladım hala tedavi oluyor ve güzel günlerim oldu merak ettim ama hanımlar kızdı bana:)

Boşver tatlım hayatta hiçbir şeyi erteleme. İnan hayat çok kısa

Çalışmiyorum. Ben kızım ya da kız değilim demek sizin durumunuzda ben sevistim ya da sevişmedim demek değil mi???Ben sizin için söylüyorum çünkü eski konularınıza baktım kimse kız olduğuma inanmıyor falan diye başlık açmışsınız nerdeyse. Takılmışsınız bu konuya gibi geldi. Geleneksel düşünürseniz yine geleneksel düşünen birini bulursunuz

Boşver tatlım hayatta hiçbir şeyi erteleme. İnan hayat çok kısa
Yazmasam aklımda kalacaktı çok konuşmadık ama yine de bana i
evet bütün söyledikleriniz doğru hepsi olabilir ama bir kez mesajlaştık detay konuşmadık zaten hasta tedavi sürecinde.Bende boşanma sürecini yeni bitirdim.Yarın görüşecek değilim.benimki geçmişe özlem ve merak.Çokta sevmiştim herşeyin hayırlısı tabi Sağolun

Ben bu konuya takığım evet bunun sakıncası nedir uyumadan bir düşünün evlendiniz ayrıldınız eşiniz sizle paravan evlilik yapmış ve siz o şekilde boşanıyorsunuz çok garip ve üzücü değil mi? Ve aşktan uzak geçen bir evlilik olmuş.Bende büyük aşk yaşadığım birini merak etmiş yazmışım ve hepsi normal.sizlerlede dertleşmek paylaşmak istemişim

Çok garip ve üzücü evet. Ama buraya açılan konulara bakın senesi dolmadan boşanma davası açılan bir sürü konu var. O zaman onlar için daha mi üzücü hem bosaniyor hem kız değil. Ben sizde şöyle bir algı görüyorum boşandım ama dul degilim yani evlenmedim aslında bekarım gibi. Ki ben bekar dul laflarına da gicigim bu kadar yazdım ama konunun sizle alakası yok asıl gicik olduğum şey kız ve kadın lafları. Bence 20 yaşını geçen herkese kadın diyebiliriz zardan bagimsiz. Aslında konuştuğumuz şeyler farklı şu an onun için anlaşamadık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…