- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Strewbery45
-
Kızlık cinsel ilişki ile değil, adet görmeye başladığınız anda oluyor, belirteyim dedim.Evlendim boşandım! Evet Kızım!Neden söylemeyeyim Ya !Bana elini sürmemiş aynı yatak odasını paylaşmamışım Ne diye bunu saklayacakmışım! Karşıma çıkan bu gerçekle kabul etsin! Saklamam gereken bir konu değil bu !ayıpmış yada garipmiş gibi neden saklayayım? O zarım var ve ben bunu bal gibi de önüme çıkana gururla anlatırım.Çok çirkin bir konuşma olmuş sizinki.zaten hassas olduğum bir konunun üzerine gelmiş tepinmişsiniz resmen! Ben bir biçim toplum haline geldik Ya taşlayın bi de oldu olacak! Ve yazımı okumadan yazmışsınız.Numaramı istemedi zaten duruyor senin numaran dedi.Kendi no yazdı.Şu hayattan öğrendiğim birşey varsa ağzımızdan çıkan yakamıza yapışıyor
Ya siz ne kötü kalpli konuşmalar içimdesiniz farkında mısınız? Burda tanımadığınız kadınlara herkes kocası ile yaptığı şeyleri dk dk anlatıyor benim ona ayrılık sebebimin cinsellik olduğunu söylemem mi ayıp oluyor.bence siz ve sizin gibi bir kesim buraya Ne zaman konu açsam bakire olmayışıma bir kılıf ve yafta bulmaya çalışıyor çok saçma! Ve emin olun bu konudan Sonra bu forumda son konum olacak gerçekten yapılan yorumlar acımasız ve empatiden uzak Evlendim ama kızım dememin neyi rahatsız edici onu anlamadımNasıl bir toplum haline geldiğimizi siz anlatin bence. Evlendim ama kızım diye dolaşan biri anlatmalı bunu ki dul kadın diye geçmenin bir kadının gözünde bile nasıl olduğunu anlayalim. Arkadaş doğru söylemiş zira böyle derseniz sizi çaresiz görürler,kendinizden utandığınızı sanirlar. Yapmayın bunu. Eski sevgilinize bile anlatmissiniz bunu bu konuda yazdıklarınızdan gayet anlaşılıyor bu. Yani yıllar sonra ilk konuşmada anlatılacak şey mi bu??? Mahrem değil mi?Kimse gidip seviştiğini anlatmıyorsa sevişmediğini de anlatmaz hele bismillah...
Rahatsız edici değil .Buraya yazmanizdan değil ama eski erkek arkadaşıniza -ki siz ona ulaşmışken- ilk sohbette bundan bahsetmeniz biraz nasıl desem... Neyse siz bildiğinizi yapın.Ya siz ne kötü kalpli konuşmalar içimdesiniz farkında mısınız? Burda tanımadığınız kadınlara herkes kocası ile yaptığı şeyleri dk dk anlatıyor benim ona ayrılık sebebimin cinsellik olduğunu söylemem mi ayıp oluyor.bence siz ve sizin gibi bir kesim buraya Ne zaman konu açsam bakire olmayışıma bir kılıf ve yafta bulmaya çalışıyor çok saçma! Ve emin olun bu konudan Sonra bu forumda son konum olacak gerçekten yapılan yorumlar acımasız ve empatiden uzak Evlendim ama kızım dememin neyi rahatsız edici onu anlamadım
Allah razı olsun sizden cahilim bendeKızlık cinsel ilişki ile değil, adet görmeye başladığınız anda oluyor, belirteyim dedim.
Kızım diye dolaşmıyorum ortada öyle bir söylemişsiniz ki.Ben ona yazdım ve açık kapı gibi görmesin diye söyledim.Ayrıca mahkemede ve dilekçelerimde ayrılık gerekçem bu zaten neden ayrıldın dedi cinsellik olmadığı İçin dedim.Ne diyim herkesin başına gelebilir ama öyle temiz kalmana sevindim dedi yani aramızda cıvık bir konuşma geçmediRahatsız edici değil .Buraya yazmanizdan değil ama eski erkek arkadaşıniza -ki siz ona ulaşmışken- ilk sohbette bundan bahsetmeniz biraz nasıl desem... Neyse siz bildiğinizi yapın.
Hay Sizden Allah razı olsun Ya sonunda biri asıl soruma cevap verdi.Olabilir tam kestiremiyorum bende ne düşündüğünüHemen aramasi kolay değil.
Aradan onca zaman geçmiş saskindir belki kendisi de.
Acele etmeyin elbet iletişim kuracaktir beklemede kalın.
Durumunuzu biliyorsa düşünmesi normal.
Temiz kalmana sevindim demek cıvık konuşma değil mi? Sevişip ayrılınca kirli mi olunuyor? İşte demek istediğim bu resmen dullugu aşağılamak bu? Zarın yerinde demek ki temizşın ne pis bir dusunce.Kızım diye dolaşmıyorum ortada öyle bir söylemişsiniz ki.Ben ona yazdım ve açık kapı gibi görmesin diye söyledim.Ayrıca mahkemede ve dilekçelerimde ayrılık gerekçem bu zaten neden ayrıldın dedi cinsellik olmadığı İçin dedim.Ne diyim herkesin başına gelebilir ama öyle temiz kalmana sevindim dedi yani aramızda cıvık bir konuşma geçmedi
Sonuçta boşandın. Erkek milleti karısının cenazesinde kadın arıyo. Bu hayat senin. Nasıl mutluysan öyle yaşaHerkese mrb.Biliyorsunuz eski konulardan çok kötü konu başlıklarım var 20 gün önce boşandım.Şimdi benim eşimden önce üniversitede 3 yıllık bir ilişkim oldu.O benim tek aşık olduğum adamdı diyebilirim.Tutkulu değişik bir aşk hikayemiz oldu.Sonra onun şahsi sebeplerden dolayı son zamanlarda psikolojisi bozulmuştu ve ben ayrılmıştım çok severek.bundan 9 ay Sonra onu unutmadan eski eşimle başlamıştım.Her neyse şimdi günlerdir aklımda o var.şuan şehir olarak baya uzakta.İçimden bir ses sürekli ona mesaj at diyordu kaç gündür.Dün ona mesaj attım.En son kavgalı ayrılmıştık.Ama çok güven dolu da bir ilişkimiz olmuştu.Bana kızgındır diye düşünüyordum.Kısaca mesajlaştık,napıyon,hayatın nasıl diye?o hiç evlenmemiş.aynı işine devam.çok kısa konuştuktan Sonra ben istemeden bana numarasını attı konuşalım bi ara dedi.benim numaram aynı dedim tamam bende kayıtlı zaten dedi.En son 4 yıl önce konuştuk.Dünden beri bende aramadım o da aramadı.Bu durumdan ne hissettiğinizi öğrenebilir miyim?
Hey allahım ya görende seks konuştuk sanır adam kanser bu Arada tedavi görüyor benim zarımla ilgilenecek durumda değil . ayrıca ben bekaretimi vermişte olabilirdim.bu da bence normal bir durum olurdu yine.Siz algı değiştirmeye çalışıyorsunuzTemiz kalmana sevindim demek cıvık konuşma değil mi? Sevişip ayrılınca kirli mi olunuyor? İşte demek istediğim bu resmen dullugu aşağılamak bu? Zarın yerinde demek ki temizşın ne pis bir dusunce.
Hay Sizden Allah razı olsun Ya sonunda biri asıl soruma cevap verdi.Olabilir tam kestiremiyorum bende ne düşündüğünü
ben en son görüşmem bana kanser olduğunu söylemişti gerçekmi değil mi diye hep aklımda kalmıştı bugün konuşunca anladım hala tedavi oluyor ve güzel günlerim oldu merak ettim ama hanımlar kızdı bana:)Sonuçta boşandın. Erkek milleti karısının cenazesinde kadın arıyo. Bu hayat senin. Nasıl mutluysan öyle yaşa
Boşver tatlım hayatta hiçbir şeyi erteleme. İnan hayat çok kısaben en son görüşmem bana kanser olduğunu söylemişti gerçekmi değil mi diye hep aklımda kalmıştı bugün konuşunca anladım hala tedavi oluyor ve güzel günlerim oldu merak ettim ama hanımlar kızdı bana:)
Çalışmiyorum. Ben kızım ya da kız değilim demek sizin durumunuzda ben sevistim ya da sevişmedim demek değil mi???Ben sizin için söylüyorum çünkü eski konularınıza baktım kimse kız olduğuma inanmıyor falan diye başlık açmışsınız nerdeyse. Takılmışsınız bu konuya gibi geldi. Geleneksel düşünürseniz yine geleneksel düşünen birini bulursunuzHey allahım ya görende seks konuştuk sanır adam kanser bu Arada tedavi görüyor benim zarımla ilgilenecek durumda değil . ayrıca ben bekaretimi vermişte olabilirdim.bu da bence normal bir durum olurdu yine.Siz algı değiştirmeye çalışıyorsunuz
Yazmasam aklımda kalacaktı çok konuşmadık ama yine de bana iBoşver tatlım hayatta hiçbir şeyi erteleme. İnan hayat çok kısa
evet bütün söyledikleriniz doğru hepsi olabilir ama bir kez mesajlaştık detay konuşmadık zaten hasta tedavi sürecinde.Bende boşanma sürecini yeni bitirdim.Yarın görüşecek değilim.benimki geçmişe özlem ve merak.Çokta sevmiştim herşeyin hayırlısı tabi SağolunEstağfurullah sizden de cumlemizden de amin.
Biraz zaman geçince net kararinizi verirsiniz.
Ikiniz de kendinizi yoklayacaksiniz. Belki O da sizin gibidir ve yeni bir başlangıç olur.
Belki siz ya da O kişi artık aşık değilsinizdir. Arkadaş olursunuz.
Kendinize yuklenmeden hesap kitap yapmadan akisina bırakın.
Su yolunu bulur.
Ben bu konuya takığım evet bunun sakıncası nedir uyumadan bir düşünün evlendiniz ayrıldınız eşiniz sizle paravan evlilik yapmış ve siz o şekilde boşanıyorsunuz çok garip ve üzücü değil mi? Ve aşktan uzak geçen bir evlilik olmuş.Bende büyük aşk yaşadığım birini merak etmiş yazmışım ve hepsi normal.sizlerlede dertleşmek paylaşmak istemişimÇalışmiyorum. Ben kızım ya da kız değilim demek sizin durumunuzda ben sevistim ya da sevişmedim demek değil mi???Ben sizin için söylüyorum çünkü eski konularınıza baktım kimse kız olduğuma inanmıyor falan diye başlık açmışsınız nerdeyse. Takılmışsınız bu konuya gibi geldi. Geleneksel düşünürseniz yine geleneksel düşünen birini bulursunuz
En yakın arkadaşım da sizin gibi konuştu :) bir gelişme olursa yazarımAmin. Allah şifalar versin.
Hiç cevap yazmayabilirdi de.
Sonucu burda güncelleyin zaman içinde.
Çok garip ve üzücü evet. Ama buraya açılan konulara bakın senesi dolmadan boşanma davası açılan bir sürü konu var. O zaman onlar için daha mi üzücü hem bosaniyor hem kız değil. Ben sizde şöyle bir algı görüyorum boşandım ama dul degilim yani evlenmedim aslında bekarım gibi. Ki ben bekar dul laflarına da gicigim bu kadar yazdım ama konunun sizle alakası yok asıl gicik olduğum şey kız ve kadın lafları. Bence 20 yaşını geçen herkese kadın diyebiliriz zardan bagimsiz. Aslında konuştuğumuz şeyler farklı şu an onun için anlaşamadık benceBen bu konuya takığım evet bunun sakıncası nedir uyumadan bir düşünün evlendiniz ayrıldınız eşiniz sizle paravan evlilik yapmış ve siz o şekilde boşanıyorsunuz çok garip ve üzücü değil mi? Ve aşktan uzak geçen bir evlilik olmuş.Bende büyük aşk yaşadığım birini merak etmiş yazmışım ve hepsi normal.sizlerlede dertleşmek paylaşmak istemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?