Bir ara yaşlı bir eleman vardı hep bana iş yaptırıyordu ona tavrımı koydum ilişkimi kesmek zorunda kaldım bu insanlar neden böyleler anlamıyorum ben olsam utanır sıkılırım sürekli birinden bir şey istemekten.hayir demeyi ögren canim yoksa seni cok kullanirlar iyi bir insansin bundan dolayi faydalanmak isteyen coktur eminim
Haklısınız ama işte anlamıyor ki ona göre normal böyle şeyler.Kişisel eşyalarınızı başkasıyla paylaşmanızın mantıklı bir açıklaması yok.
Siz kullanmasını istemediniz diye aranız bozuluyorsa zaten normal bir arkadaşlığınız yok demektir.
Öğrenmesinin için sürekli kendimi kullandırıyorum herkese.Başlığa istinaden hayır değilsin ama fazla iyi niyetlisin.
Hayır diyebilmeyi öğrenmelisiin.
Kendime saygımıda kaybetmekten korkuyorum evet haklısınız.Estağfirullah
Aptal demeyelim de biraz iyi niyet niyetlisin diyelim.
Ama bu gemi böyle yürümez , kendine biraz çeki düzen vermen lazım.Böyle devam edersen kaybettiğin tek şey makyaj malzemelerin olmayacak maalesef.
Mantıklı :)Guzelce acikla kirmak istemiyorsan. Hijyenik bulmadigin icin rahatsiz oldugunu soyle. Alinirsa da alinsin.
Çok yaşadım zaten bunu en çok iyilik yaptığım kişilerden gördüm darbeyi.bir insana ne kadar cok iylik yaparsan o kadar kotuluk gorursun canim
Çok rahatsız oluyorum inanır mısınız hijyenik olarak ben çok titiz bir insanım zaten kendimi değiştirmeye çalışacağım bu yönümü törpülemem lazım :)Hayır salak falan degilsin tabiki güzelim ama hayır demeyi öğrenirsen mutlu olursun. Üzerinden yük kalkar . Hayır demekte,evet demek kadar normal birşey
Makyaj malzemelerini de kimseye kullandırma lütfen.
Bende oyleyim. Makyaj sungerleri yikanir. Fircalar yıkanır. Komodin hep tozu alınır. Bu yönünü mutlaka törpüle cok rahat edersin olmaz böyle. Insanlar zaten verdikçe fazlasini ister olmuşlar.Çok rahatsız oluyorum inanır mısınız hijyenik olarak ben çok titiz bir insanım zaten kendimi değiştirmeye çalışacağım bu yönümü törpülemem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?