Sizce ben aptal mıyım?

inan istemiyorum zaten ben beğendiğim şeyi gidip direk alıyorum onda bir ürün görmüştüm direk kendim aldım gidip paraya kıymak istemiyor işte benden de fazla maaşı üstelik. :)

Bende oyleyim. Makyaj sungerleri yikanir. Fircalar yıkanır. Komodin hep tozu alınır. Bu yönünü mutlaka törpüle cok rahat edersin olmaz böyle. Insanlar zaten verdikçe fazlasini ister olmuşlar.
Hakikaten öyle bir defa verdim sürekli hale geldi bu geçen espri yaptım hatta istemediğin bir donum kaldı diye :)

inan istemiyorum zaten ben beğendiğim şeyi gidip direk alıyorum onda bir ürün görmüştüm direk kendim aldım gidip paraya kıymak istemiyor işte benden de fazla maaşı üstelik. :)
Hayirr de canim o zaman bak kendi mutlulugunu dusunursen bu hayat o kadar guzel gelcekki o icinde uzuntu hic olmuycak millet ne der ay kirilir ayyy uzulur.Birak kim bizi dusunsun bizden baskaaa

Makyaj malzememi asla paylasmam. Hic hijyenik degil. Siz de paylasmayin.. Yani soyleyin bi sekilde. Mesela ruj, rimel falan isterse verin ve geri verdiginde almayin senin olsun deyin. Ben artik kullanamiyorum baskasinin kullandigi urunu hijyenik gelmiyor derseniz bir daha istemez sanirim. Surekli kullanilma hissini yasamaktansa bir makyaj urununuzu feda etmek daha mantikli

Benim bir komsu vardi yillar once. Bir kac kere benim esyalarimdan istedi birseyler. Baktim olacak gibi degil cozum bulmam lazim dedim kendimce. Cantami istedi Verdim.. Geri getirdiginde de senin olsun ben baskasinin kullandigi seyi kullanamiyorum dedim. Bir daha bisey istemedi.

hastalık bulaşır böyle şeylere özen göster bi kere yüz verince astarını isteyen insanlar var lütfen hayır de sonra sen uğraşma

Açıkça söyleyin hijyenik bulmadığınızı. Bunda ayıp bir şey yok. Espriye vurarak laf sokmaktan daha iyi.
Açıkça söyleyemiyorsanız da bahane bulun. Zaten ofiste en fazla ne isteyebilir ki? Ya rujdur ya rimeldir.

Ağzımda yara çıktı, şimdi sana da bulaşmasın.
Gözüm hemen mikrop kapıyor.
Geçen gün makyaj ürünlerindeki bakterileri gösteren bir video izledim, tırstım. Her şeyin kişisel olması gerekiyormuş.
Vs vs

Seçin, beğenin, söyleyip kurtulun.

Yalnız o dediğinizi yapamam çünkü bir ruj 99 tl reklam yapmak istemiyorum ama en güzeli dürüstçe söylemek sanırım kıvırmadan.

Şunu da düşündüm bir kaç gün götürmesem evde yapsam makyajımı istemekten bıkıp unutur mu sizce?

Paylaşmadan edemeyeğim, benim eski iş yerimde böyle biri vardı, istemezdi ama sen bir şey ikram edince keyifle alırdı ve kendi bana hiçbir şey ikram etmezdi. Ben bir şeyler alırdım birlikte yerdik, içerdik, sonra bıktım bunun tavırlarından hep veren taraf oluyorsunuz kestim muhabetti. Sonra ne oldu dersiniz işten çıkarıldım ve nedeni ona karşı soğuk tavrımmış. Patronla baya yakındı. Böyle iğrenç insanlardan her şey beklenir.

Herkese sıcak mı olacağız hayret bir şey sizin ki besle kargayı oysun gözünü olmuş korkarım benim sonumda öyle olacak.

Herkese sıcak mı olacağız hayret bir şey sizin ki besle kargayı oysun gözünü olmuş korkarım benim sonumda öyle olacak.
Samimi söylüyorum, patron baya ciddi uyardı beni ona karşı tavrımı düzeltecekmişim, herkesle iyi arama ama onunlaçok iyi olacakmış, bir şey yaptığım yok, sadece kadınla muhatap olmuyorum gerekmediğimde dedim, fark etmez ona iyi olan bana iyidir dedi. Başta hiç samimi olmayacaksın bunlarla.

Ne geliyorsa başıma bundan geliyor zaten anneme çok kızıyorum bizim genlerde var sanırım oda benim gibidir
Maalesef bu bende de vardi birde hayır diyon sonra icten ice kendini yiyorsun ama buda bir adim diye seviniyorum

Bana da öğretin
Bak net konusmalari birak genis zamanli konuş, olabilir, neden olmasin gibi sonra kendine dusunme payi ver ve cizgilerini belirle onun disinda istekte bulunana cevabın nazikçe red olsun. İnan cok zor ama yqvas yavaş ilerle. Ve her ilerlemeni basari say

Bende uçuk oluyor bünyem hassas diyin vermeyin. Hiç sevmem bu tür şeyleri paylaşmayı

Bence de arkadasiniza acik acik kisisel esyalarinizi baskalariyla paylasmayi hijyenik acidan dogru bulmadiginizi soyleyin bu sadece bunun icin degil de anladigim kadariyla siz hayir diyemiyorsunuz ama eger sınırlarınızı cizip tavrinizi ortaya koymazsaniz bunlar boyle boyle tepenize cikar. İyi niyetinizi suistimal edecek bir suru insan var ne yazik ki etrafta. Eger sirf bunun icin de sizinle aranizi acacaksa birakin acsin o zaman gercek bir arkadas degildir zaten ne icin yaninizda durdugunu belli etmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…