inan istemiyorum zaten ben beğendiğim şeyi gidip direk alıyorum onda bir ürün görmüştüm direk kendim aldım gidip paraya kıymak istemiyor işte benden de fazla maaşı üstelik. :)Canim ben hoslanmiyorum kisisel malzemelerimi wermekten deyin.Hatta kimsenin de malzemesini almam kullanamam da diyin.Goze agza yuze suruluyo sonucta yani hic hijyenik degil vs. Ablamin teyzemin kizinin bir kez rujunu surdum dudagim yara oldu falan falanbitti gitti daha da istemez
Hakikaten öyle bir defa verdim sürekli hale geldi bu geçen espri yaptım hatta istemediğin bir donum kaldı diye :)Bende oyleyim. Makyaj sungerleri yikanir. Fircalar yıkanır. Komodin hep tozu alınır. Bu yönünü mutlaka törpüle cok rahat edersin olmaz böyle. Insanlar zaten verdikçe fazlasini ister olmuşlar.
Hayirr de canim o zaman bak kendi mutlulugunu dusunursen bu hayat o kadar guzel gelcekki o icinde uzuntu hic olmuycak millet ne der ay kirilir ayyy uzulur.Birak kim bizi dusunsun bizden baskaaainan istemiyorum zaten ben beğendiğim şeyi gidip direk alıyorum onda bir ürün görmüştüm direk kendim aldım gidip paraya kıymak istemiyor işte benden de fazla maaşı üstelik. :)
Yalnız o dediğinizi yapamam çünkü bir ruj 99 tlMakyaj malzememi asla paylasmam. Hic hijyenik degil. Siz de paylasmayin.. Yani soyleyin bi sekilde. Mesela ruj, rimel falan isterse verin ve geri verdiginde almayin senin olsun deyin. Ben artik kullanamiyorum baskasinin kullandigi urunu hijyenik gelmiyor derseniz bir daha istemez sanirim. Surekli kullanilma hissini yasamaktansa bir makyaj urununuzu feda etmek daha mantikli
Benim bir komsu vardi yillar once. Bir kac kere benim esyalarimdan istedi birseyler. Baktim olacak gibi degil cozum bulmam lazim dedim kendimce. Cantami istedi Verdim.. Geri getirdiginde de senin olsun ben baskasinin kullandigi seyi kullanamiyorum dedim. Bir daha bisey istemedi.
Şunu da düşündüm bir kaç gün götürmesem evde yapsam makyajımı istemekten bıkıp unutur mu sizce?Açıkça söyleyin hijyenik bulmadığınızı. Bunda ayıp bir şey yok. Espriye vurarak laf sokmaktan daha iyi.
Açıkça söyleyemiyorsanız da bahane bulun. Zaten ofiste en fazla ne isteyebilir ki? Ya rujdur ya rimeldir.
Ağzımda yara çıktı, şimdi sana da bulaşmasın.
Gözüm hemen mikrop kapıyor.
Geçen gün makyaj ürünlerindeki bakterileri gösteren bir video izledim, tırstım. Her şeyin kişisel olması gerekiyormuş.
Vs vs
Seçin, beğenin, söyleyip kurtulun.
Ne geliyorsa başıma bundan geliyor zaten anneme çok kızıyorum bizim genlerde var sanırım oda benim gibidirÖyle demeyelim de biraz fazla iyisinOzguven kazan biraz
Herkese sıcak mı olacağız hayret bir şey sizin ki besle kargayı oysun gözünü olmuş korkarım benim sonumda öyle olacak.Paylaşmadan edemeyeğim, benim eski iş yerimde böyle biri vardı, istemezdi ama sen bir şey ikram edince keyifle alırdı ve kendi bana hiçbir şey ikram etmezdi. Ben bir şeyler alırdım birlikte yerdik, içerdik, sonra bıktım bunun tavırlarından hep veren taraf oluyorsunuz kestim muhabetti. Sonra ne oldu dersiniz işten çıkarıldım ve nedeni ona karşı soğuk tavrımmış. Patronla baya yakındı. Böyle iğrenç insanlardan her şey beklenir.
Samimi söylüyorum, patron baya ciddi uyardı beni ona karşı tavrımı düzeltecekmişim, herkesle iyi arama ama onunlaçok iyi olacakmış, bir şey yaptığım yok, sadece kadınla muhatap olmuyorum gerekmediğimde dedim, fark etmez ona iyi olan bana iyidir dedi. Başta hiç samimi olmayacaksın bunlarla.Herkese sıcak mı olacağız hayret bir şey sizin ki besle kargayı oysun gözünü olmuş korkarım benim sonumda öyle olacak.
Maalesef bu bende de vardi birde hayır diyon sonra icten ice kendini yiyorsun ama buda bir adim diye seviniyorumNe geliyorsa başıma bundan geliyor zaten anneme çok kızıyorum bizim genlerde var sanırım oda benim gibidir
Bana da öğretinMaalesef bu bende de vardi birde hayır diyon sonra icten ice kendini yiyorsun ama buda bir adim diye seviniyorum
Bak net konusmalari birak genis zamanli konuş, olabilir, neden olmasin gibi sonra kendine dusunme payi ver ve cizgilerini belirle onun disinda istekte bulunana cevabın nazikçe red olsun. İnan cok zor ama yqvas yavaş ilerle. Ve her ilerlemeni basari sayBana da öğretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?