Sizce ben aptal mıyım?

Ya da ters psikoloji uygulayacaksınız. Şöyle ki o istemeden aaa bugün istemedin hayret canım al kullan deyıp her zaman ne alıyorsa önüne koyun; bir bilemediniz ikinci sefer istemez.
Bu sirkülasyon hiç bitmeyecek diye korkuyorum başka şeyler de istiyorlar gene. :(
İste zaten niye istemyosun yok ben hibe ettim diyosan o ayrı. Ayrica sen istemedikçe senin malzemeleri dahaaaa cooookk kullanilirlar
haklısınız ama beni tanısanız keşke ben bir insana verdiğin şeyi bile zor isteyen birisiyimdir dediğiniz mantıklı ama işte neden böyleyim bilmiyorum ama nefret ediyorum kendimden çok güçsüzüm :(

Estağfirullah
bir daha soracak olursa yine yanımda getirmedim diyin sen yenisini alınca hepsini bir getiririm diyin
nefret ediyorum yüzsüz insanlardan

bu arada makyaj malezemesi kimseyle paylaşmayın
Dün çok kötü oldum ve kırılma noktasıydı zaten isteselerde malzemelerinden vermeyeceğim içime oturdu İnan’ın benim kullanmaya kıyamadığım şeyleri onun gayet rahat kullandığını gördüm :KK43:

Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :(
senden sürekli bi şeyler isteyen arkadaşın seni kaybetmekten korkmuyor da ondan. Bir de insanlara iyilik yapınca,kibar davranınca enayi sanıyorlar illa ki kaba,suratsız,zorba mı olalım ama böyle olunca daha kıymetli olunuyor. bunları öylesine yazmıyorum çünkü ben ister istemez çok gözlem yapıveriyorum.
Bir kerede basit bir şey için hayır demeyi denemelisin.

senden sürekli bi şeyler isteyen arkadaşın seni kaybetmekten korkmuyor da ondan. Bir de insanlara iyilik yapınca,kibar davranınca enayi sanıyorlar illa ki kaba,suratsız,zorba mı olalım ama böyle olunca daha kıymetli olunuyor. bunları öylesine yazmıyorum çünkü ben ister istemez çok gözlem yapıveriyorum.
Bir kerede basit bir şey için hayır demeyi denemelisin.
Hayır demek ne kadar güzel bir şey aslında rahatlatıcı bak bir kız daha var ondan bir şey istedi kız tersler gibi oldu şuan araları da gayet iyi.

Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :KK43:

Canım zaten pahalı diye kullanıyordur. Üç beş yıl sonrasına kalan arkadaşlıklar çok az bence değmez. seni sürekli kullanan insanlardan bi şekilde uzaklaşmalısın zaten.

Hayır demek ne kadar güzel bir şey aslında rahatlatıcı bak bir kız daha var ondan bir şey istedi kız tersler gibi oldu şuan araları da gayet iyi.
Bi program izlemiştim. köpek korkusu olan birine köpege dokunmak için ikna ediyorlardı yani korkusunun üstüne gidiyordu.
Sen de basit, küçük bi şey için hayır de, geçiştir. Hiç denedin mi? denemediysen bi dene bence.

madem hayır diyemiyorsunuz hayırı aratmayacak şeyler diyin. mesela bir cilt rahatsızlığınızın olduğunu söyleyebilirsiniz. alerjik olduğunuzu vs. ya da göstermeyin bu kişiye isteyebileceği şeyleri. Fazla naifsiniz herhalde ben de asmaya calisiyorum hayir diyememe sendromunu:)

Canım zaten pahalı diye kullanıyordur. Üç beş yıl sonrasına kalan arkadaşlıklar çok az bence değmez. seni sürekli kullanan insanlardan bi şekilde uzaklaşmalısın zaten.
Aynen sıradan ürünler olsa yüzüne bile bakmazlar evde kullanmadığım ürünlerim var onları getirip dolabıma koysam istediklerinde bunları getirdim desem sizce çözüm olur mu?
Bi program izlemiştim. köpek korkusu olan birine köpege dokunmak için ikna ediyorlardı yani korkusunun üstüne gidiyordu.
Sen de basit, küçük bi şey için hayır de, geçiştir. Hiç denedin mi? denemediysen bi dene bence.
maruz bırakma Yöntemi dediğiniz biliyorum bunun üzerine gideceğim bende elimden geldiği kadar.
madem hayır diyemiyorsunuz hayırı aratmayacak şeyler diyin. mesela bir cilt rahatsızlığınızın olduğunu söyleyebilirsiniz. alerjik olduğunuzu vs. ya da göstermeyin bu kişiye isteyebileceği şeyleri. Fazla naifsiniz herhalde ben de asmaya calisiyorum hayir diyememe sendromunu:)
Dün bir video izledim önce kendinize hayır deyin diyor mesela ben bunu almayacağım vs sonra başkalarına deyin diyor aşamalı benim kendimede demem lazım önce.

Eyvallah yalnız cümleye başlarken ilk harfi büyük yazsaydın iyi olurmuş :p
sen de keşke isteselerdeki de yi ayrı yazsaydın
İnan'ın derken inan dan sonra kesme işareti de koymasaydın
:) ders türkçe konu yazım kuralları

Dün çok kötü oldum ve kırılma noktasıydı zaten isteselerde malzemelerinden vermeyeceğim içime oturdu İnan’ın benim kullanmaya kıyamadığım şeyleri onun gayet rahat kullandığını gördüm :KK43:

evet , aptalsın
sen de keşke isteselerdeki de yi ayrı yazsaydın
İnan'ın derken inan dan sonra kesme işareti de koymasaydın
:) ders türkçe konu yazım kuralları

Türkçe yazarken de ilk harf büyük olur sizden ricam konumdan uzak durun mesaj yazmayın yardımcı olmak isteyen insanlara engel olmayın amacınız çözüm değil çünkü çatışmaya girmek.

Arkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum :KK43:

Evet, öylesiniz. Bir kişiliğiniz olsun, insanların sizi kullanmasına izin vermeyin.
KArşınızdaki üzülür diye üst üste kendinizden ödün vermeyin.
İnsanlar size istediklerini yapıp söyleyemesinler. Eğer bunu söylersem X çok kızar'' diye düşünsünler...

Bir hastalığın olduğunu bahane et kullanmasan iyi olur de

Bu hayır demek değildir , aksine çok basit bir konu için 40 takla atmak demektir , yalan söyleyerek.

Herkes hayır demeyi biliyor artık. Hemde açıklama yapmadan direkt " hayır " diyorlar.

Hoslanmiyorum kişisel eşyalarımın kullanılmasını " demek.ne kadar zor olabilir ki ?

Bu hayır demek değildir , aksine çok basit bir konu için 40 takla atmak demektir , yalan söyleyerek.

Herkes hayır demeyi biliyor artık. Hemde açıklama yapmadan direkt " hayır " diyorlar.

Hoslanmiyorum kişisel eşyalarımın kullanılmasını " demek.ne kadar zor olabilir ki ?
bazı insanlar hayir diyemiyor malasef ,bende öyleyim hep bahane uydururum

Bence yapmaya çalışmak zorundasınız. Insanlar sizi ne kadar iyi tanirsa , cizgilerinizi belirlerseniz , Iste o zaman zaten daha az hayır demek zorunda kalacaksınız.

Ben hep netimdir. Hayır diyeceğimi bildikleri konuda da artık istek yoneltmezler bana.

Trip atıp küsenlerle de hiç işim olmaz.

Hayat zaten yeterince zor, birde çevremin tribimi hiç çekemem, asla kimseye Trip atmam.

Bence yapmaya çalışmak zorundasınız. Insanlar sizi ne kadar iyi tanirsa , cizgilerinizi belirlerseniz , Iste o zaman zaten daha az hayır demek zorunda kalacaksınız.

Ben hep netimdir. Hayır diyeceğimi bildikleri konuda da artık istek yoneltmezler bana.

Hayat zaten yeterince zor, birde çevremin tribimi hiç çekemem, asla kimseye Trip atmam.
artik hayır diyecek cevremde kalmadığı için sorun etmiyorum😁2 yildir çocuk bakıyorumda evdeyim ,bayağı bi asosyal oldum

Zor değil sadece biraz cesaret lazım :)
bende siz gibiyim.

artik hayır diyecek cevremde kalmadığı için sorun etmiyorum😁2 yildir çocuk bakıyorumda evdeyim ,bayağı bi asosyal oldum
Hayır diyecek çevrem var malesef :p

Bu arada iki gündür yine istiyorlar ama evde bıraktığımı söylüyorum ki götürmüyorum gerçektende :)

Duruma göre değişir. 25 yıllık dostlarım var onlardan iğrenmem her eşyamı kullanabilirler, sakınmam. Kendimi aptal gibi de hissetmem. Lakin samimi olmadığım biri ise, iş arkadaşım ise "ben kişisel bakım ürünlerini başkalarıyla paylaşmayı hijyenik bulmuyorum." derim.

Bir de başkalarından sürekli bir şeyler isteyen tipler bana çok itici geliyor. Bu tiplere paketli sakız bile vermem.

Back
X