Sizce Ben Çok Mu İnce Düşünüyorum?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.821
4.471
103
32
Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.

Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.

Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.

Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Yerinde bir tavır. Onlara ihtiyacınız olduğu zaman yanınızda olmayanlarla görüşmek istemeyişiniz çok doğal bence..

İlk defa bir konunda seni hakli buluyorum. Hepsini sil hic dusunme. Annem vefat ettiginde ayni seyi yaptim. Pisman degilim.

Hayır cok ince falan düşünmüyorsun, ölüm bu ölüm daha ötesi ne olabilir ki.
Annemin ölümü daha zordu mesela.Hem genç sayılır hem öz annemdi.Ama babannemle de aynı evde 28 senem geçti.2 senedir ayriydik.Olumu bekleniyordu hastaydı 90 yaşında hazirlikliydik.

Annemin ölümü daha zordu mesela.Hem genç sayılır hem öz annemdi.Ama babannemle de aynı evde 28 senem geçti.2 senedir ayriydik.Olumu bekleniyordu hastaydı 90 yaşında hazirlikliydik.
Allah rahmet eylesin çok sabır diliyorum.. ölüm her yaşta zor:(

Taziyeye vefat eden için değil, geride kalan acı çeken aile bireyleri için gidilir. Bana başın sağolsun demeyen direkt beni umursamıyor demektir. İyi yapmışsınız uzaklaşmakla..
Hani illa gelsin de demiyorum.Cenaze haberi veriyoruz.Paylasiyoruz.Goruldu var genede mesaj atmayan tipler var.

Hayir tam da yapılması gerekeni yapiosun.Ben de olsam aynısını yapardım.

Başınız sagolsun bu arada...

Back
X