Sizce ben fedakar degil miyim

Gozdehfz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
28
0
86
28
Iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 buçuk aylık hamileyim eşim akşam Benden ona makarna pisirmemi istedi Evde çok az vardı ona pişirdim oturdu yedi canım çok istedi ağlayacak duruma geldim çok canım çekti ama hiç demedi ki hayatım yer misin yada sende yesene diye çok zoruma gitti ben olsam ona öyle yapmazdım eşim başka zaman da tartışma anında falan da bana sen benin için ne yapıyorsun ki sen beni hiç düşünmüyorsun diyo çok mu salağım sizce

Eğer sadece o kadar yemek olduğunu bilipte sen ye demediyse yuhh yani ama bilmiyorsa suçlanamaz
Ayrıca evet fedakarsın

Makarna kocagün sizinleydi dimi orada dururken umurunuzda olmuyor canınız cekmiyor ama esinize pisirirken mi caniniz isteyip aglicak duruma geliyorsunuz. Simarikliktan baska bisey goremiyorum ben. Hadi diyelim o derece makarna diye ölüp bittiniz canim cekti diyip bir catal alıp otursaydinız yanina, kovacak değil ya. Cocuk gibi hareketler yapmayin ya

8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de

Evlilik paylaşım demek değil mi ?
Paylaşmanın azı veya çoğu olur mu ?
Bide hani '' sen kim köpeksin''diyip gidip sizde kaşıklayacaktınız o makarnadan .
Hormonlar hormonlar

Ayy hiç güleceğim yoktu
Şu sıralar sen çok hassasın yani bende öyleyim.
Düşün bi yemek için ağlıyorsun halbuki önünden almıyor yeme demiyor değil mi?

Ayy ben kaç kez böyle ağladım böyle şeyler için
hamileliktendir üzme kendini. Kavga anında hep aynı duyduğum şeyler hangi Arkadaşlarımla muhabbet olsa böyle konular hep aynı cümleler sen benim için ne yapıyorsun ne yaptın

Canım çekti diyemedin mi canısı müneccim mi bu adam gözünden mi anlayacak senin

Hormon diyecekler şimdi sana ama valla bu hamilelik lohusalık hormonları bi bizim türk kadınında var sanarsın bi biz doguruyoruz.

Kaldır şimdi gitsin alsın sana makarna işi ne dimi ama

Bazı insanlar düz mantıktir hani yabancı biri olsa çağırırsin ama esin yani bende olsam yemeğe oturmadigina göre canı istemiyor diye düşünürdüm sen söylemeden karşı taraf nereden bilsin evde az. Ben birde bunun fedakarlikla alakali olduğunu düşünmüyorum hem azsa makarna ekmekle yenilir yine iki kişi bölüsür doyardi yemedim yedirdim edebiyatı değil bu sonuçta.

8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de

Ee nolmuş? Hayatimda hamile gormemis degilim. Bu kadar simarilcak birsey oldugunu dusunmuyorum ama malum kadinlarimiz normalde pek deger göremeyince hamile kaldiklarinda türlü türlü triplere, beklentilere giriyorlar.

Tamam hormonlarda etkili, en basit regl donemi bile ruh halini değistirebiliyor ama kontrol edilebilir birşey. Herkese en onemlisi kendimize azap olmamız gerekmiyor regl olundu veya hamile kalındı diye.

sen regl ile 8 bucuk aylik hamileligi ayni kefeye koydun bu da sana mantikli geldi.

sen regl ile 8 bucuk aylik hamileligi ayni kefeye koydun bu da sana mantikli geldi.

Ayni kefeye koymadim. "En basitinden regli bile ruh halimizi degistirebiliyorken tabiki hamilelikte de ruh hali değisiyordur" dedim. Okudugunuzu anlayin sonra mantik arayın.
Ancak bu kontrol edilebilir birsey. Aklını yitirmiyor kimse sonucta hamile diye. Hamile olup kendisinin farkinda olan, fazla duygusalliginin sebebini bilen ve bu yüzden kendini sakinlestirip düsunebilen insanlar var gayette. O yuzden hamile gormemis degilim dedim.

dogumuma 3 gun kala, 3 gun boyunca 2 arti bir evin esyalarini monte ettim. 3 gun sonunda montajdan cikip doguma gittim. lutfen hamileligi abartmayin.
sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygu

hala soluyorum regl ve hamileligi ayni kefeye koyuyosun. reglide duygusallik varsa hamilelikte de olur degil o, yanlış; hamilelikle kiyaslanamaz reglide hissedilen duygular. hele ki doguma sadece yarim ay kala... acindan hamilelik normal bir surec, olayin icinden bakacak olursan bir de, ki her insan farkli hikaye bole burda hissi alinmis uye yazilari okutursun bana.

Yani makarna yapmışsınız aç olsanız kendinize de bitabak koyardınız erkekler böyle düşünüyor. Eşim herşeyime kadar düşünen biridir buna rağmen böyle şeyler oluyor. Çok canım çekerse verseme bi kaşık derim. Tost ister bazen yapar koyarım önüne ama o yesin diye yapılmış bişey yapan kişide benim malzeme elimde Bi parçasını kemdime alabilirim ama almadan ona veriyorum zaten düz mantıkla peşinen "ben yemicem" demiş oluyorum. Onlar bu mantıkla bakıyorlar olaya aklına gelmiyor o yüzden

sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygu

bu tur yaklasimlar ne yazik ki konuyu cozmeye yahut konu sahibini rahatlatmaya yetmiyor. siz coskuyu verin, kendisi de esini suclasin. belki bu dogrultuda daha mutlu olur.
ben kendisini guclendirecek, guclenip de mutlu yapacak bir gorus bildirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…