8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim deMakarna kocagün sizinleydi dimi orada dururken umurunuzda olmuyor canınız cekmiyor ama esinize pisirirken mi caniniz isteyip aglicak duruma geliyorsunuz. Simarikliktan baska bisey goremiyorum ben. Hadi diyelim o derece makarna diye ölüp bittiniz canim cekti diyip bir catal alıp otursaydinız yanina, kovacak değil ya. Cocuk gibi hareketler yapmayin ya
8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
sen regl ile 8 bucuk aylik hamileligi ayni kefeye koydun bu da sana mantikli geldi.Ee nolmuş? Hayatimda hamile gormemis degilim. Bu kadar simarilcak birsey oldugunu dusunmuyorum ama malum kadinlarimiz normalde pek deger göremeyince hamile kaldiklarinda türlü türlü triplere, beklentilere giriyorlar.
Tamam hormonlarda etkili, en basit regl donemi bile ruh halini değistirebiliyor ama kontrol edilebilir birşey. Herkese en onemlisi kendimize azap olmamız gerekmiyor regl olundu veya hamile kalındı diye.
sen regl ile 8 bucuk aylik hamileligi ayni kefeye koydun bu da sana mantikli geldi.
dogumuma 3 gun kala, 3 gun boyunca 2 arti bir evin esyalarini monte ettim. 3 gun sonunda montajdan cikip doguma gittim. lutfen hamileligi abartmayin.8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygudogumuma 3 gun kala, 3 gun boyunca 2 arti bir evin esyalarini monte ettim. 3 gun sonunda montajdan cikip doguma gittim. lutfen hamileligi abartmayin.
hala soluyorum regl ve hamileligi ayni kefeye koyuyosun. reglide duygusallik varsa hamilelikte de olur degil o, yanlış; hamilelikle kiyaslanamaz reglide hissedilen duygular. hele ki doguma sadece yarim ay kala... acindan hamilelik normal bir surec, olayin icinden bakacak olursan bir de, ki her insan farkli hikaye bole burda hissi alinmis uye yazilari okutursun bana.Ayni kefeye koymadim. "En basitinden regli bile ruh halimizi degistirebiliyorken tabiki hamilelikte de ruh hali değisiyordur" dedim. Okudugunuzu anlayin sonra mantik arayın.
Ancak bu kontrol edilebilir birsey. Aklını yitirmiyor kimse sonucta hamile diye. Hamile olup kendisinin farkinda olan, fazla duygusalliginin sebebini bilen ve bu yüzden kendini sakinlestirip düsunebilen insanlar var gayette. O yuzden hamile gormemis degilim dedim.
sen bole yasadin bu sureci bu sekilde gecirdin die genelleme durumu olmak zorunda mi? siz de hamileligi bu kadar hafife almayin. bi insanin bi omur de en fazla belki de 2 kere yasayacagi bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?