Sizce ben fedakar degil miyim

Neden peki biz akşam sofra kurup yemek yaptığımızda eşimizden davet beklemiyoruz
herkesin algisi farkliyken hele hele hamilelikte bu durum apayriyken sen ole yapmiyosun die konu sahibi de aynisini yasayacak deil. dogru baska gercek baskadir. gercek durumdur dogru yorumdur. sen suan durumundan bahsediyosun bende durum boyle deil diyosun ama belki sartlara gore senin ki yanlis.

sen regl ile 8 bucuk aylik hamileligi ayni kefeye koydun bu da sana mantikli geldi.

ben iki kere 8.5 aylık hamilelik yaşadım konu hakkında fikir beyan ediyorum evet şımarıklık..
sizin kasttetiğiniz eğer aşerme ise ki o zaten ilk aylarda oluyor..
makarna için ağlayacak duruma gelene kadar söylersin adama az kalmış diye gider alır .. ha onu da demedin olanı ikiye paylaştırır öyle koyarsın tabaklara ..
resmen adamı test etmiş bana da yermisin diyecek mi diye.. e adamda haliyle müneccim olmadığından yutmuş makarnayı..

Çok zekisin..(bu benim yorumum tabi gerçeği Allah bilir)

Okuduğunu anlamayan üye en sevmediğim.. Yahu kadın hormonlarıyla hareket ediyor şu an herkes mantıklı olan şeyleri yazmış normali budur sen şu an anormali düşünüyorsun diye. En azından bir daha aynı şeyi yaşarsa ''ki kocası değişmeyeceğine göre yaşar illa ki'' yapılması gerekenler yazılmış. Ama MESELA durumları çok da iyi değilse kocasına gidip makarna alır mısın demeye çekinebilir veya sipariş vermeye yanaşmaz. O zaman da git yanına daldır çatalı denir. Yani mesele biraz da çözüm üretmek için koşulları değerlendirmek anlayabildin mi????
Ne diyelim git köşeye ağla hormonlardan alınganlık yapmışsın diyip çekilelim mi. Bunun kendisi de farkındadır ama hislerini engelleyemiyordur. Ben de hisleri değişsin diye değil bir daha aynı durumda aynı hataya düşmesin diye yazdım.

Boşa konuşuyoruz ben diyim

okdugunu anladigini sanip karsisindakinin anlamadigini sanan üye... en sasirdigim. ben tabi şok. 8.5 aylik hamileye simariklik yok daha neler vs gbi cumleler kurulmamasi gerekiyor. dahasi bunu da gecenin yarisi matah bisi gibi uzun cumlelere dokmemesi gerekiyor.

8,5 aylık hamile kadına nasıl cümle kurulması gerektiğini siz mi belirliyorsunuz? Ben olayın maddiyat kısmını yorumladım çünkü yokluğu yaşamış bir insanım dolayısıyla cevap yazarken göz önünde bulundururum. Şımarıklık mevzusuyla ilgili yorumda bulunmadım bile o konuda kaale bile almıyorum. Ama ben sizi anladım siz haksız olduğu konuda bile kendini yırtıp olmayan düşüncesini savunan hazır cevap olduğunu sanan ama elle tutulur cevap bile veremeyen tiplerdensiniz. Benim de gece gece canım sıkılmıştı cevap vermiş bulundum konu sahibi senden özür diliyorum bu anlamsız diyaloglar için. Umarım duygularını kontrol altına alırsın.

seninle aramda diyalog senin bna provokatif cumlelerinle baslamis. alakayi kuramadigim kanisina varmis zatın)))))) cumlesi olmayan kisilerin saldirganliklarini hakaret etmeyecek sekilde cevaplayacak kadar olgunum. ben aciklama yaptikca neden saldirganlastin ya da bnm anlamadigimi elle tutulu cevap veremedigimi vs gibi cumlelerle kendini gece gece hirpaladiginla kaldin. konu sahibi konunda bu kadar yorumumun neden oldugunu bence sen anladin:) saglikla dogur insallah bebegini.

kiblendin. sana herhangi bi hakaretim olmadigi halde sen basitligin gibi bi hakarette bulundun. ki sasirdim mi hayir konunun gidisatindaki cumle kapasitesi bna bi fikir vermisti zaten
Sizde büyük ihtimal banlanabilirsiniz polemikten.
Konu sahibi gitti belki de makarna yaptı yedi belki uyudu rüyasında görüyor tasası kalanlara düştü vallahi.
Yani akşam yemeği kaçtı sabah kahvaltısına odaklanmak lazım.

Yav he he. Çok hırpaladım vallahi kendimi :)

takma canim bazen erkeklerde bir okuzluk oluyor anlamiyor. ben de hamileyim gecen yaprak sarma yiyordu ki ben yarim saat once baska bisey yemistim azbisey alayim dedim git kendine pisir dedi. koca okuzum. ben de oturdum agladim. ki esim hakketen cok anlayisli ve normalde kibardir ama ogun tomruklugu okuzlugu uzerindeydi. sen de hassassin cok takip kendini uzme kendini.

ya cool oldugunumuzu saniyorsunuz su yorumlarla minnos. amma da bilgilisiniz ha ama hiccc cool degilsiniz.
kadin hamile size oradan nasil gorunuyor? yok makarna ordaydi yok regl yok kontrol edilebilir. ben evdeki domatesleri kimse yemesin diye saklayan hamilelerle tanistim. simariklik demissiniz. merakimi mazur gorun hamile kaldiniz mi? kadin cocuk doguracak basli basina mucize yaratilirken araci olmus. abartmayinlar kadinlarimiz soyle de boyle.Turk kadinlarini gommek de yeniyaklasim.
ben size simdi bunun fizyolojik bilimsel yonunu de anlatsam duygusal yonunu de anlatsam dinsel yonunu de anlatsam o yureginizde bir filize su bile veremem.
simdi bence siz bu konudan katran yureginizi de alin gidin. vicdaninizi kaybettiginiz yerlerde belki bir isik belki bir guzellik bulursun.

kadinin dogumuna bir ay var o dogum endisesi bile yeter bir de bu katran yureklere katlanmasin gariban.

aaa hosgeldin ben de kim bu yorumu yapacak diye okuyordum ki fazla sayfa gecmeme gerek kalmadi 50 yas ustu kadinlarla fazla mi icli dislisin. Klasik bir Turk hamilesi Hamileligi suresince en az bir kez hatta belki de daha fazla zamaninda analarimiz nasil doguruyordu tarlada tapanda is yapiyorlardi simdikiler de pek nazli yauvvv gibi yorumlarla karsilasir. ilk hamileligimde de simdikinde de karsilastim. valla tatlim eskiden boylemis. eskiden senin soz hakkin yokmus. hormonlar cok da muhim degilmis..cocuk olmayinca kadin suclaniyormus hatta. ninemi ilk esi cocugu olmuyor diye bosamis sonrada uc tane daha evlenmis Onlari da bosamis cocugu olmuyor diye.
o tarlada tapanda dusuk yapiyorlarmis. Evlat onemsizmis. doguruyorlarmis anne de bebek de oluyormus. Ac bir bak bakalim anne bebek olum oranlari annenin anneannenin zamaninda nasilmis?
doktorlar hastaneler oyuzden var.
ayrica konu sahibi kadinin sosyolojik konumunu da sosyoekonomik konumunu da bilmiyorsun. demek ki bir kosu bakkaldan alacak hali yoktu hatta Esine bana da al diyecek durumu.

konu sahibi. az kalmis dogumuna saglikla Hayirla al kucagina. bosver makarnayi da. esin hele bir alsin kucagina o mucizeyi iste o zaman daha iyi hissedeceksin kendini.

Kadınlar bazen gereksiz yere tartışıyorsunuz haberiniz yok.

Kimse kimseyle bir olmak zorunda mi?
Bana göre eline çatal alıp masaya oturamadın mı yorumu da mantıklı, bunu soyleyemeyip ağlaması üzerine gelen yorum da.

Biz kadınlar hamile değilken bile bazı olaylara çok değişik tepkiler veriyoruz da hormonlarin etkisiyle daha da garip tepkiler niye vermiyelim?

Kimisi hamileliginin son gününe kadar iş yapar. Kimisi de ilk aydan yatarak geçirir.
Kiminin canı pektir kiminin tatlı.
Kimi kocasından ilgi görmez hamileliği kullanır, kiminin karakteri nazlıdır her zaman aynı :) kimi de cool kadındır hamilelikte bile pas atmaz kocasına..

G Gozdehfz
Bu konu senin fedakâr olup olmamanla alakalı değil ki konu sahibi. Yukarıda yazdığım gibi eşinden bir çatal isteyebilirdin ama yapmadın.
Adamın düşünceli olması gerekirdi belki olmadi. Duygusallıktan dolayı istemek yerine ağladın.
Nasıl olsa yarına düzelirsin.
Kocana bir paket makarna siparişi ver doya doya ye.

Haklılık haksızlık, fedakarlık düşüncesizlik mevzusu değil bence.

canim dusen seviyeye direnmeme ragmen banlancaksam banlanirim. gerci ben odul falan bekliyorum sabrim icin

Umut var kadinlarda biliyordum. bazilarinda gercekten var. kutlarim sizi

Bu kadar duygu sömürüsü yapacağınıza koysaydınız biraz da kendinize. Yok ağlayacaktım, yok ölecektim... Bunun fedakarlıkla da hamilelikle de ilgisi yok. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…