Sizce ben fedakar degil miyim

Şimdikilerde var hormon zaten.
Eskiden annelerimiz ninelerimiz canı çekse de yiyemiyordu tarlalarda doğum yapan bile var şimdi ne kadar abartılıyor yahu.
Madem canı çekti alıp bi çatal daldırcaktı tabağa.
Hadi diyemedi bi koşu bakkaldan al sen yerken canım çekti diyecekti.
Pişircek hali mi yok sipariş etseydi.
Bunlardan birini yapsaydı şu an mutluydu.

bu tur yaklasimlar ne yazik ki konuyu cozmeye yahut konu sahibini rahatlatmaya yetmiyor. siz coskuyu verin, kendisi de esini suclasin. belki bu dogrultuda daha mutlu olur.
ben kendisini guclendirecek, guclenip de mutlu yapacak bir gorus bildirdim.
yaptigim ilk yorumu oku. esin de belki farketmemistr bittigini bilmiyodur yazmisim. coskuyu sen verdin yeterince anne adayina. haydi guzelce uyu simdi. rahatlikla

Hamileliğini en az hasarla atlatmış biri olarak yazacağım.
Hatta 9 ayı her zaman olduğumdan daha ılımlı, mutlu ve stresten uzak geçirdim diye belirtmek de istiyorum.

Ben konu sahibine çok hak verdim, çünkü bu durum hormonal falan değil.
Bildiğiniz acıkıyorsunuz, acıkmasanız bile kokuları bir av köpeği gibi ayrıştırabildiğinizden aklınıza düştüğü an müthiş bir tutkuyla tatmak istiyorsunuz.
Konu sahibinin yaşadığını çokça yaşadım, eşim ve ailesi tarafından.
Bu durum aynen şöyle gerçekleşiyor; karşınızdaki sizin tok olduğunuzu düşündüğünden teklif etmiyor.
Veyahut normal porsiyonlarla doyabildiğinizi düşünüyorlar, utandığınız için isteyemiyorsunuz.
Ramazanda geceleri eşime kahvaltı hazırlardım, bazı şeyleri çok canım çekerdi.
Ama kalkıp başka hazırlamaya dermanım kalmadığından ' lütfen hemen doysun birazcık bana kalsın' diye dua ederdim.
Ya da ortaya bir meze koyduğumda eşim hızlı yediği için, bana doğru düzgün kalmazdı ve çok bozulurdum.
Adama da az ye diyemezdim lokmalarını sayıyormuş gibi, çekinirdim.
Bu hem karşınızdaki kişiye kıyamadığınızdan kaynaklanıyor, onu kendinizden önde tutuyorsunuz.
Hem de biraz düşünülmek istiyorsunuz.
Buradaki tüm kadınlar hasta olduklarında bir çay koymayan kocayı topa tutarlar ama hamile kadının gözü önünde hamur humur yemek yiyen adam aklanma çabasında.
İnsanlıktır yahu, nezaketen de olsa düşünmesi gerekir, 2 2 daha 4 eder kadar nettir!

Ben olsam benim de aklıma gelmez.

Gelmiyor böyle şeyler aklıma.

Gelse de paylaşmamak için söylemem kocam olsun arkadaşım olsun sevmem yemeğimi paylaşmayı.

İsterse canı sağolsun, buyursun diye düşünürüm

Sen de ağzını açıp söyleyebilmeliydin bence.

Çocuk yapacak kadar samimiyseniz, yemek paylaşacak kadar/birbirinize can sıkıntınızı anlatacak kadar da samimisinizdir

bir kaşık bana da ver deseydin ya.
Valla benim de aklıma gelmez yemek yerken eşim ister mi istemez mi diye düşünmek. Koca adam isteseydi söylerdi derdim.

Bende diyorum isim yabanci geldi, ama profil resminizden ayni soguklugu aldim ben yine. Nickiniz degismis.
Sizin tas kalpli birisi oldugunuzu dusunuyrum. Belkde haklisniz.
Ama herseyin bi adabi var ya.
Adabtan ve sevgi saygidan bi habersiniz...
Yazik..
Siz hep boylesiniz zaten.
Gercekten yazik ya.

Konu bitek banamı saçma geldi ki uzun uzun yorumlar yapılmış

Hayır yani çokmu yokluk çekiyorsunuz diyicemde buraya konu açabildğnize göre internetiniz var ki, eşinin tabağndaki makarnaya ağlycak kadar yoksul olmamanz lazım..

yok hicbiri deilse de bu yorum kesin saka. zenginlik fakirlikle o an evde olmama durumu ne alaka? ne kadr ust duzey mantikla yaklasmissiniz olaya.

Evde olmama durumu derken?
Çatıcak başka yer ararmsn lütfen
catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.

catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.

Ne biçim konuşuyosun ya gece gece? seni bağlamaz benim fikirlerim yada yorumlarım bu bir..

Konuyu kendin açmışsn gibi her lafa bi cvp atman ayrı cinslik bu iki..

Gece gece senle hiççte polemiğe giremycem buda üç ..

Kib.lendin.. bana hakaret edemezsin.

Makarna bulması zor birşey değil, gidip kocasına aldırtabilirdi veya sipariş verebilirdi. Burada yorum yaparken alınacak kıstaslardan biri maddiyat olabilir pek ala. Çünkü en basitinden bir kaç kişi sipariş verseydin dedi. Sizin aradaki ilişkiyi kuramamanız enteresan ama.

+1000

simdi sen ihtimaller urettin diye konu sahibinin de o an aklina gelmeli miydi bunlar? yani sen yasanilani degerlendimiyosu makarna yoksa para yoktur mu konu? makarna yoksa siparis vermesi de deil konu. konu sahibinin hissettigini paylasmasi. sen cozum urettin die hisler degismiyo.

Neden peki biz akşam sofra kurup yemek yaptığımızda eşimizden davet beklemiyoruz

Hormonlarınızdan dolayı bir fazla duygusal olmuşsunuz galiba :) Eşiniz o yahu, niye lokantadan içeri yemeklere bakan Sezercik gibi triplere girdiniz ki? :) Alıverin bir çatal, ben sevgilimle yemeğe gittiğim zaman bile onun tabağı daha güzel geldiyse gözüme ondan tırtıklardım. Eşinizden mi utanıyorsunuz? Artık "Buyur sen de ye" düzeyinden ötesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…