Ne olur 8.5 aylık hamile olunca kocasına canım çekti diyemiyorsa ağlar bir köşede hey Allahim ya hamile olunca ne oluyor bir anlayabilsem8 bucuk aylik karni burnunda kadin muhattabiniz. ben hatirlatim de
yaptigim ilk yorumu oku. esin de belki farketmemistr bittigini bilmiyodur yazmisim. coskuyu sen verdin yeterince anne adayina. haydi guzelce uyu simdi. rahatliklabu tur yaklasimlar ne yazik ki konuyu cozmeye yahut konu sahibini rahatlatmaya yetmiyor. siz coskuyu verin, kendisi de esini suclasin. belki bu dogrultuda daha mutlu olur.
ben kendisini guclendirecek, guclenip de mutlu yapacak bir gorus bildirdim.
Makarna kocagün sizinleydi dimi orada dururken umurunuzda olmuyor canınız cekmiyor ama esinize pisirirken mi caniniz isteyip aglicak duruma geliyorsunuz. Simarikliktan baska bisey goremiyorum ben. Hadi diyelim o derece makarna diye ölüp bittiniz canim cekti diyip bir catal alıp otursaydinız yanina, kovacak değil ya. Cocuk gibi hareketler yapmayin ya
yok hicbiri deilse de bu yorum kesin saka. zenginlik fakirlikle o an evde olmama durumu ne alaka? ne kadr ust duzey mantikla yaklasmissiniz olaya.Konu bitek banamı saçma geldi ki uzun uzun yorumlar yapılmış
Hayır yani çokmu yokluk çekiyorsunuz diyicemde buraya konu açabildğnize göre internetiniz var ki, eşinin tabağndaki makarnaya ağlycak kadar yoksul olmamanz lazım..
yok hicbiri deilse de bu yorum kesin saka. zenginlik fakirlikle o an evde olmama durumu ne alaka? ne kadr ust duzey mantikla yaklasmissiniz olaya.
catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.Evde olmama durumu derken?
Çatıcak başka yer ararmsn lütfen
catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.
catacak derken? sen kimsenin aklina gelmeyen dahiyane bi fikirle geldin ya buraya ben de diyorum ki makarna o an icin evde yoktu baska belki diyorum. bunu fakirlikle alakasi ne diorm? senin tez curudu die ben nie catmis oluyorum.
Makarna bulması zor birşey değil, gidip kocasına aldırtabilirdi veya sipariş verebilirdi. Burada yorum yaparken alınacak kıstaslardan biri maddiyat olabilir pek ala. Çünkü en basitinden bir kaç kişi sipariş verseydin dedi. Sizin aradaki ilişkiyi kuramamanız enteresan ama.
simdi sen ihtimaller urettin diye konu sahibinin de o an aklina gelmeli miydi bunlar? yani sen yasanilani degerlendimiyosu makarna yoksa para yoktur mu konu? makarna yoksa siparis vermesi de deil konu. konu sahibinin hissettigini paylasmasi. sen cozum urettin die hisler degismiyo.Makarna bulması zor birşey değil, gidip kocasına aldırtabilirdi veya sipariş verebilirdi. Burada yorum yaparken alınacak kıstaslardan biri maddiyat olabilir pek ala. Çünkü en basitinden bir kaç kişi sipariş verseydin dedi. Sizin aradaki ilişkiyi kuramamanız enteresan ama.
+5000 de olsa nolck. sen dahiyane fikrinle konuya istirak ettnmi ettn
simdi sen ihtimaller urettin diye konu sahibinin de o an aklina gelmeli miydi bunlar? yani sen yasanilani degerlendimiyosu makarna yoksa para yoktur mu konu? makarna yoksa siparis vermesi de deil konu. konu sahibinin hissettigini paylasmasi. sen cozum urettin die hisler degismiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?