Sizce ben mi haksız im?

Kim haklı kim haksız anlaşılmıyor. Benim konuda tek gördüğüm sizin kinli bir yapıya sahip olduğunuz, tabii yanılıyor olabilirim. Ona bakarsanız karşı tarafa sorsak onlar da kendilerini haklı bulurlar yani. Ben haklıydım demekle olmuyor hak meselesi.

Görüşmeyecekseniz görüşmeyin. Birbirinizi görmüyorsunuz diye iki taraftan da bir şey eksilmez. Kayınvalide sizin değil, iki oğlunun arasının açılmasına üzülüyordur, hiç bir anne istemez çocuklarının birbirine küsmesini çünkü.
Evet daha yazmadigim yapılan bir sürü şey karşısında kinli yım doğru bildiniz düşünün ki eşim bile sözde kardeş kişisine bu kadar kinliyse benim böyle olmam çok normal eşim de çok iyi bir insandır benden bile çok daha bir insan o bile bu hale geldiyse.

Cahillerin zulmu de ayri oluyor.
Bence kv nin dediklerini bosverin. Bir anne olarak cocuklarinin kus kalmasini istemez tabiki. Ama esin ve abisi sicak bakmiyorsa ozaman sizde bosverin. Onlar barisirsa barisir zaten. Eltinizle de gorusmek zorunda degilsiniz.
Tabi ki öyle aslında o kimsenin kötü olmasını istemiyor onlara da aynı şeyi söylüyor evlendigimizden bu yana onlara hep derim ki yanlışın yanında durmayin hatası olanı yüzüne soyleyin ki herkes kendine çeki düzen versin buna bende dahilim ama malesef yapamıyorlar doğruya yanlısı ayırt edemiyorlar.

İnanın yaptıklarını anlatsam hicbirinizin içinden gelmez barismak. Eşim e konuşmak istiyorsan sen konuş dedim ama o da kesinlikle istemiyor.
Ne Yaptılar bu kadar ? Genelde eltiler Yüzünden oluyor hep bu küslükler ama gercekten hayat kırgınlıkları uzayacak kadar uzun değil .
Çok çok dedikodu olmuştur unutulur özür dilenir barışılır .

Ne Yaptılar bu kadar ? Genelde eltiler Yüzünden oluyor hep bu küslükler ama gercekten hayat kırgınlıkları uzayacak kadar uzun değil .
Çok çok dedikodu olmuştur unutulur özür dilenir barışılır .
Arkamızdan bir sürü ileri geri konuşmalar eşim e verilen ev vs yüzünden ailesini reddetti ki kendisine de verildiği halde eşim e ağıza alınmayacak hakaretler abi kişisi evlenmeden önce beni de eşimi de çok seviyordu hatta eşim e kendi eşi için o benim için sadece bi gereklilik olduğu için evleniyorum senin yerin bende çok farklı die konuşan kişi evlendikten sonra bana ve eşime bunları yaptı.

Arkamızdan bir sürü ileri geri konuşmalar eşim e verilen ev vs yüzünden ailesini reddetti ki kendisine de verildiği halde eşim e ağıza alınmayacak hakaretler abi kişisi evlenmeden önce beni de eşimi de çok seviyordu hatta eşim e kendi eşi için o benim için sadece bi gereklilik olduğu için evleniyorum senin yerin bende çok farklı die konuşan kişi evlendikten sonra bana ve eşime bunları yaptı.
Çünkü eltim doldurdu da doldurdu sorması ayıp eltin çalışıyor mu canım kesin çalışmıyor sen de memursun seni cekemiyor

Aslında benim derdim kesinlikle onlar barışmak konuşmak diil zaten konuşmuyorum onlarla konuşmak isterlerse de gelip özür değecek taraf onlar biz diil iz. Kaynanam bugün e onların bebeği oldu bilmem ne olabilir dedim bebek oldu diye herşeyi bı anda unutacak k miyim ben.

Aslında benim derdim kesinlikle onlar barışmak konuşmak diil zaten konuşmuyorum onlarla konuşmak isterlerse de gelip özür değecek taraf onlar biz diil iz. Kaynanam bugün e onların bebeği oldu bilmem ne olabilir dedim bebek oldu diye herşeyi bı anda unutacak k miyim ben.
Ayyy aynı benim yaşadığım şey onun bebeği oldu sen affet kızım onun bebeği oldu gel gidelim kızım kaynanam böyle dedi olduysa Allah bağışlasın dedim ben de

Ayyy aynı benim yaşadığım şey onun bebeği oldu sen affet kızım onun bebeği oldu gel gidelim kızım kaynanam böyle dedi olduysa Allah bağışlasın dedim ben de
Aynen bana da aynı bebek olunca herşey unutuluyor ben içimden gelmeyen hicbisey yapmam kimsenin yüzüne gulemem yalandan.

Her ailede oluyor bu tur Şeyler . Ama abisinin de kendi içinde kırıldığı çok şey vardır . Yüne de siz bilirsiniz ama küçük olan taraf sizsiniz bence adın atabilirsiniz .
Size iftira atmamış , borç bırakmamış , küfür etmemiş . Ufak şeyleri büyütmeye değmez .

Aynen bana da aynı bebek olunca herşey unutuluyor ben içimden gelmeyen hicbisey yapmam kimsenin yüzüne gulemem yalandan.
Buna ister kinci desinler ben de öyle içimden gelmiyorsa yapmam bu da tavrimizin net olmasından benim eltimin yıllarca çocuğu olmadı bizim evimizde 20 gün kalıp tedavi oldular ki o zamanlar ben onun için çok değerliyim sonra bebek oldu benden cinsiyetini sakladı ben de yüzüne ayıp ettin dedim şimdi benden kötüsü yok :-) yani hep böyle bu işler gerçekten degmez

Her ailede oluyor bu tur Şeyler . Ama abisinin de kendi içinde kırıldığı çok şey vardır . Yüne de siz bilirsiniz ama küçük olan taraf sizsiniz bence adın atabilirsiniz .
Size iftira atmamış , borç bırakmamış , küfür etmemiş . Ufak şeyleri büyütmeye değmez .
Canım inan buraya yazamadigim şeyler var bana çok büyük bir terbiyesizlik yaptı zaten o yüzden bu kadar kızgınım eşime de ooo ne küfürler hakaret dediğim o küfürler işte.

Buna ister kinci desinler ben de öyle içimden gelmiyorsa yapmam bu da tavrimizin net olmasından benim eltimin yıllarca çocuğu olmadı bizim evimizde 20 gün kalıp tedavi oldular ki o zamanlar ben onun için çok değerliyim sonra bebek oldu benden cinsiyetini sakladı ben de yüzüne ayıp ettin dedim şimdi benden kötüsü yok :-) yani hep böyle bu işler gerçekten degmez
ee işi bitmiştir seninle canım artık :-) Aaa bizimkilerde aynı hamile kaldı bizim hiç birimize söylemedi konuştuğu kişilere kardeşlerine dahi anacim ne kadar ortak yönümüz var:-)

Back
X